πφφ, μ’αρεσε το καραοκε που εκανα στο Why Don’t You Get a Job, αλλα εχασα τζερτζελο… γκινια
χαχαχα
Μα αφού στα διεγραμμένα, εσύ λες για οφ τόπικ! Θεός! :lol:
Πήγαινε τώρα πόσταρε στο τόπικ μου για τους Βασιλειάδες και τα πιόνια. Εσύ εκτιμάς όσους κάνουν ό,τι τους λένε και θα συμπεριφερόσουν αναξιοπρεπώς μόνο και μόνο για να έχεις την εκτίμηση κάποιου χαζού?
Μου αρέσει που έχω καινούργιο διπλό κρεβάτι
Που το βράδυ θα πάω σε party 8)
Που ήρθε η αφίσα μου! (θενξ μαηκ σταν)
Η Crippled Bl. Phoenix μπλούζα μου 
μου αρέσει η υπογραφή του Τόλκι!!!
κ εμένα !
μου αρέσει που θα έρθει ο mr_whatsisname και θα δούμε bullet for my valentine και την άλλη μέρα θα πάμε london:D έχω να τον δω κανα μήνα μού λειψε τόσο καιρό κάποιος να βρίζω:!:
που θα δω την τριφυλλαρα πρωτα και μετα 8α παω για μπαλιδι!
Kαι γω σ’αγαπω.
Στο wall of death απεναντι μου σε θελω :twisted:
Μιλάς για οφφ-τόπικ στην κατηγορία Off-topic, και δεν ξεχωρίζεις το σοβαρό από την πλάκα.
Οκ, αν απλά ψάχνεσαι να μου την πεις, κάντο κάπου που να έχεις δίκιο, αλλιώς άστο

Με ψάρωσες για μια στιγμή! Νόμιζα πως ενοχλήθηκες που διεγράφη ο διάλογος όπως ζήτησες. Οκ. Αφού δε σε πείραξε που διεγράφη ο διάλογος και όντως ήθελες να διαγραφεί, no problem. Μην εξάπτεσαι…
Μου αρέσει που τα λουκάνικα εδώ είναι επικά και οι μπύρες ακόμα επικότερες!
Shaman, αν σε ενοχλούν όλα αυτά τα οφ-τοπικ στο Μου Αρέσει και πας και κανεις ρηπορτ ξαφνικά το ένα μετά το άλλο, τρέμω στη σκέψη του τι θα γινόταν αν ήσουν μοντ. 
Αυτά τα θέματα προσφέρονται για χαλαρή κουβεντούλα και έτσι θέλουμε να μείνουν.
Εξάλλου μια φορά ήδη πραγματοποιήθηκε η επιθυμία σου και σβήστηκαν κάποια εκτός θέματος ποστ, όπως ο ίδιος υπέδειξες. Δε χρειάζεται να κάνουμε ξανά το ίδιο, ε. :roll:
Πλάκα δεν κάνω σε ποστ που υπάρχει ακόμα στο θρεντ, αλλά στα διεγραμμένα…
Μου αρέσει το φαΐ
εδιτ για Έλλανορ:
τα ρηπόρτς είναι ειρωνικά, το θεωρώ χαζό να σβήνεται οτιδήποτε σε τέτοια θέματα
Ρε ασταδιάλα και οι 2 σας!
Εγώ έφαγα μια παγωμένη χτεσινή κοτόσουπα (που είχα φέρει στη δουλειά σε τάπερ) και με λιγώσατε!
Αρκουδέηδες!!!
Δεν μπορεις να βγαινει στη πιστα με τα πατσα.
Τότε δε χρειάζεται να υποδεικνύεις και συ στον άλλο πως “βγαίνει οφ τόπικ” σε τέτοια θέματα, ε. Το ήξερα πως θα καταλάβεις. 
Μου αρέσει που έχω δουλειά να κάνω και κάθομαι και κάνω οτιδήποτε άλλο εκτός απο αυτό. Μπα, μάλλον δε μου αρέσει και τόσο τώρα που το σκέφτομαι…!
NΙΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ
πλάκα, αστείο
Και για να μάθουν όλοι τι έγινε
Μου αρέσει που είπα στον Έλλανορ
“μου αρέσει να κάνω τους μοντς να ποστάρουν οφφ-τόπικ”, και έσβησε 5 ποστς στη σειρά
Και το πήρε στα σοβαρά.
Fix your joke detector, I’m off
Έτσι είναι οι μοντς, να προσέχετε όταν τους μιλάτε για οφ τόπικ γιατί θα το πάρουν στα σοβαρά. :lol:
Το έχω κάνει και εγώ αυτό… και το είχα κάνει για πλάκα όταν μου το είπαν… Αλλά δε το είχαν πάρει οι άλλοι για πλάκα 
Μου αρέσει που λύθηκε και αυτό το θέμα. Πάω τώρα να πιω κανά καφέ γιατί θα το ξενυχτήσουμε απόψε:p
Mου αρεσε η χθεσινη εξοδος με την παρεα.Rock n roll καταστασεις.Να την επαναλαβουμε ρε αλανια.8)