Δεν μου αρεσει απλα, με συναρπαζει(!) να βλεπω ατομα να φουσκωνουν ωσαν παγωνια μπροστα στον καθρεπτη επειδη απλα σου προσφερουν λιγο γελιο.
Μ αρεσει οταν ατομα με συνδρομα προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο αδικως οτι ειναι ανωτερα και οτι εχουν δικιο …To sui generis δεν ειναι παντα καλο…σημαινει και περιπτωσαρα…
Μου αρέσει να φουσκώνω σαν παγόνι μπροστά απ’τον καθρέπτη. :p:p:p
(ο καθρέπτης φταίει, όχι εγώ! :P)
εγώ φουσκώνω από τις μπύρες και δε μου αρέσει…
Αλλά μου αρέσουν οι μπύρες 
τί ?ειναι το φουσκωνω topic?
ωραια… μ αρεσει που φουσκωνω απο το ριζοτο που φαγα και μου κατσε σαν τσιμεντο στο στομαχι…
εντιτ:ναι κατι ειχα ξεχασει…
Μ’αρεσουν τ’αυγα!!!
Εγώ όμως το πρόσεξα και είπα πως “μου αρέσουν οι μπύρες”!!!
Μου αρέσει που θα δω Slipknot μαζί με κάτι άλλους που δε τους ξέρει η μάνα τους, αλλά συνολικά 3 γκρουπ 
Δε μου αρέσει που θα δεις Slipknot. Ζηλεύω. 
(είμαι οφφ τόπικ, το ξέρω! :P)
που γινεται της πουτανας απο μπηχτες, κακιες, κατινιες και επιθεσεις και κατα τα αλλα σας φταινε οι χημικοι και οι ακολουθοι τους.:lol:
Πα να διαβασω το εγχειριδιο της βλακειας. Μμμμιαμ.
μαλλον θα φταινε αυτοι που μπαινουν για να ξεκατινιαστουν …ευθαρσως και στα στη μαπα που λενε…
Έλα μωρέ, τι φταίνε τα παιδιά. Προσωπικά αποφάσισα να αλλάξω στάση στο εξής.
Τις καλύτερες ατάκες θα τις δημοσιεύσω σε περιοδικό κίτρινου τύπου στυλ ΣΟΚ ή Ciao! “Μάθετε όλες τις αλήθειες για τους χρήστες του φόρουμ! ποιός έκανε τι, ποιός δεν έκανε, όλα στη φόρα!”
Το περιοδικό θα συνοδεύεται με πλούσιο οπτικό υλικό καθώς και dvd! (με πολλές πικάντικες λεπτομέρειες!) και θα κάνει θραύση στα διαδικτυακά δεδομένα! 
Εγώ προσπαθώ να κάνω μπυροκοίλι αλλά δεν μπορώ… ΦΑΚ… 
που είδα ενα φιλο απο τα παλια κ εβγαλα πάλι γελιο…
@ Δήμον Κλίνα
Eίναι πολύ εύκολο.
Για αρχή αγοράζεις ένα πισί. Μετά πίσω από την καρέκλα σου βάζεις ένα ψυγειάκι (έστω με πάγο) και το γεμίζεις με μπύρες. Μετά ξεκινάς κάποια δουλειά βαρετή (π.χ. να μάθεις ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα). Κάθε 1 σελίδα κάνεις διάλειμα γιατί κουράστηκες με μερικές γουλιές μπύρας.
Σε 2 εβδομάδες, θα ψάχνεις για παντελόνι
Δεν παίζει να γίνει με τίποτα ρε. Παίζω wow και δεν έχω πάρει κιλά. Οπότε καταλαβαίνεις. (Μπας και φταίει το ότι δεν βαράω 12ωρα?)
φταίει το πως απορροφάσαι από το γουόου. Βρες κάτι βαρετό και δε θα είσαι κολλημένος στο Πιτσί συνεχόμενα. Με το γουόου πορώνεσαι και δεν αποσπάσαι. Στο τέλος μπορεί να χάσεις και κιλά!
Χμ. Ίσως έχεις δίκιο. Θα αρχίσω να μαθαίνω φότοστοπ (στάνταρ θα βαρεθωωωωωω), που χρειάζεται και για τη σχολή.
Γι’ αυτό εγώ λέω… επιτραπέζια rpg, που κάνεις και λαιβ σκετσάκια και χάνεις και κανένα κιλό απο τα γέλια!
Με έχεις δει από κοντά, δε με παίρνει να χάσω κιλά ρε… :lol:
¶σε που δε νομίζω ότι την παλεύω με τα σκιτσάκια…