Μου αρέσει

η σειρά scrubs. ΤΑ ΣΠΑΕΙ.

Οχι.-

ναι .-:smiley:

Βασικα πες μου πως τη βλεπεις, σαν κωμδια η γιατρικη σειρα?

σαν κωμωδία.

Ωραια.
Δεν ειναι αστειο:p

Eιδικα εκεινος ο χλεμπουρας ο ιατρος…

Mαμα :-s

Απλά δεν γουστάρεις αυτό το χιούμορ. Εγώ το βρίσκω σούπερ γαμάτο και έξυπνο όλο αυτό το σκηνικό με τα φανταστικά σημεία που προσθέτουν σε καταστάσεις. Όσο για τους χαρακτηρες, πραγματικά είναι φοβεροί, με μεγάλη συμπάθεια στον “The Janitor” ( πόσο θεός πια ) και στον γιατρό που πόσταρες (τεράστια μορφή, δεν παίζεται, τα σπάει). Αξίζει να δει κανείς την σειρά και μόνο για τις ατάκες αυτών των δύο. Ο πρωταγωνιστής να μου έλεγες οτι σου την δίνει, θα το καταλάβαινα. Γούστα είναι αυτά…

Το λακωνικοτατο thank YOU στα ευχαριστηρια του Τraced In Air

PAUL MASVIDAL εισαι μεγαλος!

το καινουριο μου αβαταρ

και ναι ειναι ο χετφιλντ

που κερδισα 500 ευρα στον προπο.Πρωτη φορα επαιζα.Η Λιτσα Πατερα ξερει τη λεει.Ο Δεκεμβρης μπηκε ωραια.

…Ρε κάτι κώλοι…

Εγώ πριν λίγα χρόνια είχα κουβανή υπήκοότητα με τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και αποφάσισα να σταματήσω…Καλά δεν έχασα και πολλά (1 σπίτι και κάτι χαλιά) αλλά ένιωθα πως έπρεπε να σταματήσω.

…που χθες πήρα ταξί, και ο ταξιτζής μου ζήτησε να φορέσω ζώνη. Και μου άρεσε ακόμα περισσότερο, που μετά από λίγο, με ρώτησε αν θα είχα πρόβλημα με το να ανάψει τσιγάρο!!!

και μετα απο λιγο με κερασε ενα!! :Ρ

Ποιος ηταν ο ταξιτζης? Ο Βenigni?

Η χθεσινη μερα.

Rock n’ roll καταστασεις για αλλη μια φορα μετα το τελος του live…
Και μια και ηταν το τελευταιο live για φετος,κανοντας τον απολογισμο,μου αρεσει που τον τελευταιο χρονο ζησαμε ολα αυτα τα σκηνικα με πολυ καλη παρεα.Και του χρονου καλυτερα…8)

Πάλι όργια με groupies?

:lol::lol::lol:

Αστα να πανε…πρεπει να σταματησω αυτη τη ζωη επιτελους Μανο.Με φθειρει ψυχη τε και σωματι…:stuck_out_tongue:

oτζιμακος ο πανουσης

που δε χρειάζεται να ελέγξουμε τα μουσικά τόπικ, γιατί κανείς δε τα διαβάζει σήμερα!!! :lol:

Ηρθε η ωρα να τα κανω ολα πο*τανα να εχεις κι εσυ δουλιτσα βρε αδερφε :smiley:

Τώρα το είδα αυτό!!!

Μου αρέσει που αποφάσισα να τα πάρω όλα στο χαλαρό, γιατί αλλιώς δε με βλέπω να επιστρέφω Ελλάδα