Μου αρέσει

Μου αρέσει ο karvou που θέλει ακόμα να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο ορισμός του Ρομαντικού. Υποκλίνομαι βαθειά…

ε καλά… μη φανταστείς κι εσύ. Στα ακίνητα του κέντρου δε θα επενδύσω πάντως :stuck_out_tongue:

Σοφή απόφαση… Δεν είναι και πολύ στα πάνω του το real estate τελευταίως στην Ελλάδα… :stuck_out_tongue:
Εκτός αν σε λένε Πελέκη ή Ευφραίμ…

Ο υπνος…ω ναι! Ειναι η δευτερη μεγαλυτερη απολαυση για εμενα!

πωπω

“ύπνος”. Τι είπες τώρας; Ξέρω πόσο καιρό είχα να θυμηθώ αυτή τη λέξη? :cry:

Σε σειρα προταιρεότητας

1.Σεξ
2.Υπνος
3.Φαΐ

:stuck_out_tongue:

Βάλε και το πίτα γύρο κάπου εκεί μέσα και είμαστε κομπλέ :stuck_out_tongue:

Στο φαΐ παει αυτο!:stuck_out_tongue:

δεν είναι απλό φαϊ :razz:

Καλα!

Σε σειρα προταιρεότητας (για τον καρβου)

1.Πιτα γυρος
2. Σεξ
3.Υπνος
4.Φαΐ

:lol::lol::lol:

To χεσιμο δεν το ευχαριστιεσαι?

Τον καρβου ρωτα, εγω δεν το θεωρω ευχαριστηση! :stuck_out_tongue:

αυτό είναι ένα αναγκαίο κακό, για να έχει χώρο για να φας κι άλλα σουβλάκια, να μην κάνεις κοιλιά, ώστε να σε θέλουν για σεξ και να μην έχει βαρύνει το στομάχι σου και δυσκολεύεσαι στον ύπνο… Ο Θεός ήταν σοφός όταν έφτιαχνε το χέσιμο :stuck_out_tongue:

αυτό είναι ένα αναγκαίο κακό, για να έχει χώρο για να φας κι άλλα σουβλάκια, να μην κάνεις κοιλιά, ώστε να σε θέλουν για σεξ και να μην έχει βαρύνει το στομάχι σου και δυσκολεύεσαι στον ύπνο… Ο Θεός ήταν σοφός όταν έφτιαχνε το χέσιμο :stuck_out_tongue:

Γραφτο αλλη μια :stuck_out_tongue:

δε φταίω εγώ ρε! το κωλολίνουξ μου την κάνει σε κάθε ποστ και με διαγράφω… σύντομα θα είμαι ο χρήστης με τα περισσότερα deletes!

Bliah! #-o

αφού με ρωτήσατε μωρέ? Εγώ τι φταίω? :frowning:

Και δε το έβαλα καν στο τοπ 4 μου… O Tolkki το βάζει!

κι εδώ έρχομαι εγώ να …χέσω εντελώς τη συζήτηση και να πω πως το ΠΡΩΙΝΟ χέσιμο είναι χαλλλλλαραααα μέσα στις 5-6 μεγαλύτερες απολαύσεις… (κομπλε με προκαταρκτικό βροντερό κλανίδι εννοείται…)

:p:p:p:p:p:p

Η αρελδια παιζει να ειναι ο πιο διστυχισμενος ανθρωπος στον πλανητη την ωραπ ου χεζει! :stuck_out_tongue:

Εσυ δε τα βαζεις καν γιατι τα θεωρεις ντε φακτο :smiley:

Να ενας ανθρωπος που εχει βρει το αληθινο νοημα της ζωης και ξερει να περναει καλα ακομα και μονος του.
Ευγε:!::!: