Μου αρέσει

Εγώ δεν υπολόγιζα να βαρεθώ γιατί είχα κανονίσει, αλλάαααα… Ευτυχώς έχουμε pc τώρα. Δες καμιά ταινία ρε συ.

θα δω simpsons…:yahoo: εχει κατεβασει ο αδερφος μου ενα σωρο κυκλους:D

να ρθω και γω?αλλα τι ρωταω?ντου θα κανουμε!

τώρα το είδα,γαμώτη ήρθε η μάνα μου στο σπίτι νωρίς[-X
έκανε κρύο έλεγε και δεν μπορούσε!ήμαρτον 800 ρούχα φοράει και πάλι κρυώνει![-X

Now playing: Cavalera Conspiracy - Must Kill
via FoxyTunes

Ο Jacobs δυνατος.
Τωρα τι σοι δυνατος καφες σε ροζ-ο-φουξιο-ο-κοκκινο κουτι?
Τελος παντων.Απιστευτος.

εγώ έχω δίπλα μου ένα απολαυστκό cappuccinaki 8)

Αμαν πια με τους καφεδες! Ειναι μπλιαχ και κανουν κ νευρα (βλ. Αδερφο-Deathster)!
Σοκολατα ΦΤΓ!

…ο καφες και αφηστε την μικρη και ανοητη αδερφη μου να λεει μπουρδες!

Μη μαλωνετε μεταξυ σας τα αδέρφια, αμαρτία!:stuck_out_tongue:

εμενα με αρέσει το μιλκσέικ σοκολάτα:!:

ο υπνος…:sleep:

σου αρέσει αλλά όλη μέρα στο rocking είσαι!:stuck_out_tongue:

Now playing: Sabaton - Union (Slopes of St. Benedict)
via FoxyTunes

εε οχι κ ολη μερα:p βασικα πηγα να κοιμηθω αλλα δεν μ κολλαγε υπνος σημερα:wink: ειναι λογω αγχους…:frowning: anyway… να δω ποτε θα γραψω κατι κ δεν θα πεταχτει κανεις να σχολιασει:p

που βλεπω τον frusciante σε καθε στιγμη της ζωης του…

να βλεπω το σακη να τραγουδα να τραγουδω και γω παραφωνα μαζι του (“ελα μου ειναι ακινδινη η τρελα μουυυ”) και να πωρωνομαι αγρια… και εδω με σερνει καποιοσ απο τ μαλλια και μ κλεινει στην κλουβα για τις τρελες

Το μαλλί που μακραίνει!!:D:D

Ποσο το εχεις?:stuck_out_tongue:

Κοντό είναι ακόμα, αλλά μπορώ να το πιάσω κοτσιδάκι πχ!

Πρώην μαλλιάς, αλλά επειδή είμαστε και τρελοί αποφασίζουμε μια μέρα να κουρευτούμε. Κι επειδή είμαστε 2 φορές τρελοί τα ξαναφήνουμε. 8)

Η μυρωδια των φαρμακειων…:-s

Ειναι μαστουρα, οπως και η μυρωδια στα νοσοκομεια

Μου αρεσει απιστευτα που τοσα ατομιδια ειναι για τον πουτσο (μπιπ)! Ναι, ρε φιλε, γιατι γουσταρω τρελα να παιζω με τα ηλιθια μυαλα τους! Ετσι, να τους φαει η ζηλια και η μικροτητα τους! Για να βγαινω εγω απο πανω! Και να χαιρομαι! Πραγματικα μου αρεσει που υπαρχουν και αυτοι για να περναει η ωρα οταν βαριεμαι! Πω, και αν ποτε ειπα πως μου την σπατε,σας ζηταω συγγνωμη!:lol: