Μου αρέσει

Που μετά από 12 ώρες ύπνου (με ξυπνητήρι σηκώθηκα και δύσκολα), ήρθα στο γραφείο για να ανακαλύψω πως εγκρίθηκε το αίτημα μου για ένα νέο γραφείο μακριά από την πόρτα, όπου όλοι όταν μπαίνουν, βλέπουν πως είμαι στο φόρουμ και δε δουλεύω :stuck_out_tongue: Το έχαψαν πως με ενοχλεί που δεν έχω μαυροπίνακα από πίσω μου!!! :lol:

Έ ρε ποστς που έχουν να γίνουν!!! :lol:

Νταξ’ δεν παίζει!
Αυτό είναι πιο άκυρο από ένα τύπο εδώ στη δουλειά, που όταν το μπος τον έπιασε να λιώνει στο μσν, αυτός είπε πως μιλάει με τον άρρωστο πατέρα του!!! :lol::lol::lol::lol:

Να κοιμαμαι 12ωρα. Δυστυχως ομως μαλλον μαυρα 5ωρα υπνου ερχονται…:frowning:

http://www.youtube.com/watch?v=fa8kLgT-_t4

Ό Μc Pappas του Fight Club δίνει ρέστα. Για όσους δεν ξέρουν, είναι χιουμοριστικό ηχητικό ραδιοφωνικής εκπομπής με τον ρεπόρτερ τους εξ Αμερικής Μc Pappa. Δώστε βάση στα σχόλια περί Γκουαντάναμο και Καλομοίρας.. Έχω ξεκαρδιστεί!

το επικειμενο λαιβ των ac dc

αφου δεν το ειδες ακομα…:slight_smile:

Αυτα τα πραματα,δεν χρειαζεται να τα δεις για να ξερεις αν ειναι γαματα ή οχι…ειναι αυτο που λεμε,’‘σταθερη αξια’’…μου αρεσει που ακουω ολη μερα Kyuss…

Μου αρέσει που οι μισοί φορουμίτες έχουν πάρει το nickname τους από τραγούδι των Paradise Lost (ή μέλος τους :p)

Επίσης μου αρέσει που οι άλλοι μισοί έχουν ή είχαν κάποτε άβαταρ τον Τζόκερ ή τον Phil Anselmo.

Εγω δηλαδη δεν ειμαι φορουμιτης?

Ποιός είσαι εσύ?

[SIZE=“7”]2000[/SIZE]

Εγω σου αρεσω επειδη απλα ειμαι κουκλι :oops:

Κι εγώ σου αρέσω, γιατί σε 5 λεπτά έχω ραντεβού για εξόρμηση σε σουβλατζίδικο.

Φυγαμε!!!:D:D

Δεν εχει βαρεσει το στερητικο ακομα. Εκανα και ΟD στο Ellada και ειμαι ντακσει

:lol: παίζει στα μισά σου posts να αναφέρουν τη λέξη “σουβλάκια”!Μία σχέση αγάπης!:lol:
:respect:

H πρωτη σου αγαπη και παντοτινη!!!:D:D

:respect::respect:

:lol::lol::lol: θεούλης!

Το Νιντενδο 64. Το εχω ακομα κι ας εχει χαλασει. Η καλυτερη παιχνιδομηχανη εεεεεβερ.

:frowning: :frowning: :frowning:

Πω θυμαμαι ειχε ο κολλητος μου στην 1η-2α δημοτικου και παιζαμε τζειμς μποντ!

Goldeneye ε??τρελο λιωσιμο στο σχολειο…
Γουσταρα που πηγα για μπυρες με Γρακχο,που ειχα να τον δω απο δεκεβρη,λογω δουλειας…