Μου αρέσει

Nαι ναι!Θυμαμαι μαζευομασταν στα παρτυ και σε στιγμες:’‘μαμα το απογευμα θα παω στον Κωστα να παιξουμε’’ και γινοταν χαμος!!!

Παιχνιδαρος…εγω ελιωνα μαριο και μαριο καρτ…καλα,ειδικα στο καρτ,τρελο καψιμο,με 4 χειριστηρια,εκαναν ουρα τα παιδακια στη γειτονια,για να λιωσουμε…

συγκίνηση

:cry:

M’ αρέσει που μετά από παρεακι και μπύρες με τα κολλητάρια μου, μετά από τόσο καιρό, έχω βάλει Dropkick Murphys (και ξανά, και ξανά, και ξανά…) και όλα είναι (επιτέλους) στη θέση τους! :smiley: Τι ωραία μέρα…

Μου αρεσει που βγηκατε και περασατε γαμω!!

Σε γυρισε ο αλλος ο τσογλανος νορμαλ με το χαρχαλο του???Χαιρομε που μου θυμησατε παλι το N64…τοχω καπου σε κανα παταρι,μαλλον θα το ξαναψαξω…εχω αφησει κ μαριο64 στη μεση με 70κατι αστερια…

προσεχε πως μιλας για το xr8)

8O8O8O8O:drunk::bow2: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ…γινε ρε γαβ γαβ θαμωνας εδω…και ναι,σορυ για την προσβολη του οχηματος σου,μονο και μονο που σε βλεπω εδω,ανασκευαζω και το αναγαγω σε 1500αρι…

:thumbup:θενκς,πως φαινεται ο συντροφος μεταλλας,που χαιρετε οταν ετερα μεταλλα βγαινουν και τα πινουν:D

Ωωωωωωωωω!!!

8O 8O 8O 8O 8O

:bow2: :bow2: :bow2:

Ζούμε μεγάλες στιγμές… :cry:

ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟ;!;!

:lol2: :lol2: :lol3: :lol3:

Τι να κλάσεις πια μπροστά σε κοτζάμ necromayhem!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ενας ενας παιδια ηρεμα8)

Γεια σου plj667, καλωσήρθες.

This thread is now about welcoming plj667

Ειδες ρε,μονο κοκκινο χαλι δεν στρωσαμε…

mercy:D

No mercy for the noobs.

καλώς τον Πλέτζ (του Πανιωνίου?:p).

αν και απ’ότι βλέπω είσαι λίγο “παλαίουρας”…
(σαν να υποδέχομαι φαντάρο εξ αναβολής βγήκε αυτό…:?)

Ετσι πρεπει!!!:):slight_smile:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Θεος!Ευτυχως γελασα λιγο μετα απο ασκησεις μαθηματικων!

Iσχυει για νεκρομεηχεμ(οπως και να εχει,εχω χασει λιγη απο την μετταλικη μου υφη με τα χρονια)…αλλα ΑΛΛΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗς ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΤΟ 2004 ΠΡΙΣΤ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ 2-3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΠΑΡΟΤΙ ‘‘ΤΡΟΥ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΧΕΝΤΜΠΑΓΚΙΝΓΚ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΑΛΛΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ…8)8):lol:…

IN YOUR DREAMS, BITCH!

ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΛΑΣΕΙ ΜΕΝΤΕΣ ΣΤΟΥΣ SABBATH ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ “ΡΕ ΜΛΚΕΣ ΝΙΩΣΤΕ, SABBATH ΒΛΕΠΟΥΜΕ!” :twisted:

Η το κανετε για πλακα ή πριν που βγηκατε ηπιατε μπολικα κ απ οτι φαινεται θα βγουν πολλα στη φορα!!!:stuck_out_tongue: