σπυρο παμε πισω πρεπει να σωθουμε απο τους αφιονισμενους μεταλλαδες…:lol::lol::lol:
καλα σαμπαθ τρελο παρεακι μεχρι τα ξημερωματα εεεεε??? τοτε που εκανες ντου στα ξενα αμαξια μπαμπεφ:lol:
σπυρο παμε πισω πρεπει να σωθουμε απο τους αφιονισμενους μεταλλαδες…:lol::lol::lol:
καλα σαμπαθ τρελο παρεακι μεχρι τα ξημερωματα εεεεε??? τοτε που εκανες ντου στα ξενα αμαξια μπαμπεφ:lol:
Eεεετσι,ετσι…ντου κ ξυλο μονο σε σας…σαμπαθ ρε κουμπαρε φοβηθηκα απο το ξυλικι αλλα εμεινα και εχωσα…εσυ παλι πισω πηγες(χαχα:lol:)???..:D:D:pμε την αδεια σου γρακχε,θα ελεγα ευχαριστως την ιστορια με τα ντου στα ξενα αμαξια(#-o),να λιγωθουμε στο γελιο…:lol:
μπα,τπτ βαρυ δεν ηπιαμε,αλλα μαλλον το σηκωνει σημερα η βραδια το ξεκατινεμα…:lol:…καααλαα,αμα πιναμε οντως,πολυ,3 ωραιοτατα Ban θα επεφταν ευκολα ισως:lol::lol:…
Ρε είστε πολύ κωλοπαίδια λέμε.
Έτσι και πιάσετε άνθρωπο στο στόμα σας, άντε να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. 
τσοπα,τσοπα…:hippy:
Τεσπα,αρκετα με τα συναυλιακα παρασκηνια…4+ ειναι και εχουμε καει πολυ…και δεν νυσταζω και μια γμτ…ισως θα πρεπει να μεταφερθουμε στο αλλο τοπικ,’‘3-8,παραωρες εξομολογησεις’’…
Ναι πηγα κ γω απο κει να εξομολογηθω κατι…ασε ουτε γω νυσταζω…κ 8 παρα πρεπει να χω ξυπνησει…
Cult Of Luna - Ghost Trail
H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ
H και ΥΠΕΡΓΑΜΑΤΗ πυκνη ομιχλη που εχει καλυψει ολη την πολη και δε φαινεται τιποτα!!!
Που κατεβασα τρεις σεζον απο μια σειρα σε κατω απο μια ωρα. 
Πεταω λεμεεε!
οταν εχω την ησυχια μου στο σπιτι!
Το Avatar της Areldia
Το νέο μου γραφείο!
Η κόκα κόλα
η αμίτα motion
το χιόνι
το σκι
το enter στο πληκτρολόγιο
οι multi-scale τεχνικές
τα μαύρα μεσάνυχτα
Οι Crippled Black Phoenix
Το “Shout Me Out” των TVOTR
Αυτά για την ώρα
που μου ρθε το ccna certification επιτέλους.
Eγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι βρίσκουν όλοι στους TVOTR…
η βροχη…
ευτυχως εριξε μπολικη χθες…:yahoo:
Εμένα μου αρέσει που σήμερα το θερμόμετρο έδειξε 21 βαθμούς μετά από πολύ καιρό!
εγω μελαγχολησα…:?
δεν τον μπορω τον ηλιο γμτ μου#-o
Που προχθες ανακάλυψα ότι μου αρέσει το stoner…