Μου αρέσει

Δε κυκλοφόρησε ακόμα τπτ εκτός του single, απλά πήραν μερικά κομμάτια τ’ αφτιά μου…

η σειρά Dexter!έχω κολλήσει πολύ άσχημα…το μόνο που με χαλάει είναι ότι κρατάει 50 φεύγα λεπτά!:frowning:

:bow2:

Dexter Morgan for president…

Είναι όντως τόσο καλό; Σκέφτομαι και γω να ξεκινήσω να τη βλέπω αλλά φοβάμαι ότι θα κολλήσω και με 2η σειρά πέρα από το LOST. Επίσης υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι, ξέρουμε;

Επί του θέματος, αυτή που γνώρισα στο πάρτυ προχθές (καλά δεν ήταν προχθές αλλά λέμε τώρα).

Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ…δεν το γλιτώνεις κι αυτό το κόλλημα και σε καταλαβαίνω γιατί κ εγώ έχω κολλήσει με το LOST!:lol:
Δες αν είναι τον πρώτο κύκλο και βλέπεις πως θα εξελιχθεί…
Για υπότιτλους–> http://www.tvsubtitles.net/tvshow-55-1.html :wink:

Μην ακουτε την Νεφελη, εδω βλεπει γκρευς ανατομη

'Ελα ρε…και εγώ βλέπω γκρέυς:roll::roll::lol::lol:

εε είστε και οι 2 άξιες της μοίρας σας!!

μου αρεσει που απαλλαχτηκα απο ενα εγωιστικο κι ενοχλητικο ατομο που ανεχομουν καιρο τωρα 8)

Moυ αρέσει που ο καινούριος γιούζερ που έσκασε μύτη στο ιντάστριαλ θρεντ έχει μεγάλες γνώσεις στο ηλεκτρονικό industrial/noise σε αντίθεση με την πλειοψηφία μας που παίζει πιο πολύ στο metal κομμάτι του ήχου.
Έριξα μια αυτιά στις προτάεις του και τώρα λιώνω με κοντσέρτο λαμαρίνας από SPK! :drunk:

(Αν και πολλά από αυτά που έχωσε δεν παλεύονται με τίποτα! Θόρυβος σκέτος! Το παληκάρι πρέπει να τρώει κορν-φλέικς με πυρηνικά απόβλητα ξερωγώ! :lol:)

Το βινυλιο του To The Death των Earth Crisis που κονομησα σημερα(και με cd μεσα).:smiley:

Τα νέα κομμάτια της μπάντας που παίζω. Μετά το Isis κομμάτι, πάμε σε Death/Mastodon κομμάτι, και μετά σε New Orleans κομμάτι. Ότι να ΄ναι μεν, ποικιλία δε.

Επίσης μου άρεσε που βγαίνοντας από το στούντιο είδα Weedow να μπαίνει για πρόβα. EΠΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ:lol:

Σου είπε και “τι ακούει τώρα” ? :p:p:p

Χαχαχαχα!:lol3::bow:

Eντιτ: Μου αρεσει που την Τεταρτη τελειωνω με τις πανηλιθιες!:yahoo:

Χαχαχαχαχαχα λιώνω

:lol2:

Εντάξει, άν είχε κι ακουστικά στ’ αυτιά θα είχα πεθάνει.:lol:

Μου αρεσει που τσακισα 3 κομπλε υπερπιτογυρα και ηταν πληρως γευστικοτατα!:smiley:
Mιαμ μιουμ!Μου αρεσει που την Τεταρτη ΤΕΛΕΙΩΩΩΝΩΩΩΩΩ!Αλλα δεν περνανε γαμωτο οι μερες!

Aντε με το καλο να τελειωσουν οι γαμωεξετασεις! Και καλα αποτελεσματα! Αλλα συγγνωμη, μετα αρχιζετε ενδοσχολικες? Καπως γελοιο δεν ειναι?

Ευχαριστω ρε!:slight_smile:
Εγω δεν δινω ενδοσχολικα γιατι τελειωσα περυσι.2η χρονια ξαναδινω.:wink:

Που ξυπνησα κανονικα παρα τα χτεσινα ξυδια.:smiley: