Μου αρέσει

Παρομοίως 8)

Kι εγώ. Από τα προχθεσινά…:lol:

που άκουσα μια πενηντάχρονη γειτόνισσα να λέει στο πιτσιρικάκι της:

“Εϊ-Σι-ΝΤΙ-Σι είναι. όχι Εϊ-Σι-Ντι-ΣΙ! Να ξέρεις πως λέγεται αυτό που θα δουμε μεθαύριο!” :smiley:

:thumbup:=D>

Κάτι ξέρει η θεία ! :smiley:

:respect: Στην γειτονισσα!

Που έκανα τα 4 πρώτα μπανάκια μέσα στο σκ και πήρα και χρώμα. Και που την επόμενη εβδομάδα έχουμε τριημεράκι :smiley:

Ναι ομως εχομε και εκλογες…8O

ον τοπικ: μου αρεσει που θα μπορω να ψηφισω για πρωτη φορα!!! (ασχετο με το αν τελικα θα παω ή οχι)

To Surf (τωρα που καλοκαιριασε)
να τα σπαω ολα με την ηλεκτρικη(οχι σκουπα εννοειται)
μουσικη
Jack Daniels με παγο σε Euro,mundial,Champions League
Μπυρες τα βραδια
σουβλακια
Συναυλιες
Το Evo 9(και το 8 δε με χαλαει)
Η Kate Beckinsale
Nα γυρναω ερασιτεχνικες ταινιες με τους φιλους

Που θα βγω με Χαλισεκο για μπυρες!:smiley:

που αναστήθηκε το τόπικ με τα ΚουΠόΝια! :D:D:D

the sole fact that you take pride in ressurecting your “offspring” Bleeding!!:stuck_out_tongue:

νταξ’ ομολογώ ότι εκείνο το βράδι είχα ρίξει τόσο γέλιο που δεν μπορούσα μετά να κοιμηθώ! :lol::lol::lol:

Χαχαχ καλα ναι θεικες στιγμες!:smiley:
Aυτο και το αλλο βραδυ τοτε με τις φωτο της Κιμπα.Αλλα δεν ηταν τα γελια που δεν με αφηναν να κοιμηθω!:stuck_out_tongue:

ποιο ειναι αυτο ?? :-k

α, καταλαβα.

Νταξει η κοπελα ειχε μεγαλη καψουρα, για να γεμισει ολο το ιντερνετ με το ιδιο θεμα. :lol:

το σιροπιαστο γεμιστο με σοκολατα τσουρεκι απο το ζαχαροπλαστειο “Ο Γιωργος” στην Χαλκιδικη.
Το καταβροχθιζω αυτη τη στιγμη ! Γεια σου ρε θεια με τα κουτια που στελνεις !

…που όταν πέφτει η σύνδεση, υπάρχει αυτός ο άγιος γείτονας…Άγαλμα και τάμα πρέπει να κάνω για τον άνθρωπο!!!

Now playing: Edguy - Out Of Vogue
via FoxyTunes

μα πως?
υπαρχειι τσουρεκι σε κανταιφι σταειλ?σαν ψωμι με περουκα…

Καλα φαε και θα δεις οτι υπαρχει ! Μην φανταστεις σιροπι μεχρι το ταβανι αλλα εχει αρκετο σιροπι
και ειναι απιστευτο!

Τα σιροπιαστά με σοκολάτα ειναι η κόλαση η ίδια, αλλά, τσουρεκι με μερέντα για 20 δεύτερα στο μικροκυμάτων ειναι ο διάολος ο ίδιος !! :dizzy: