Μου αρέσει

ρε μην το κανετε αυτο…υποτειθεται σημερα δεν θα φαω για βραδυ…

Θα το εβγαζα και φωτο αλλα μολις περασε ο αδερφος μου με ενα τεραστιο κομματι οποτε
μαλλον δεν εχει μεινει πολυ και αυτο δεν μ’αρεσει !

Μου αρέσει που το “girls, girls,girls” έχει τις περισσότερες ψήφους στο poll8):D8):smiley:

Δε μου αρέσει που διάβασα τις περιγραφές σας για κάτι σιροπιαστά τσουρέκια με σοκολάτα και τώρα μου τρέχουν τα σάλια ενώ δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο σπίτι…:frowning:

δεν πειραζει!!
δεν λες καλυτερα που δεν παιζει??

να του πεταξεις τα ματια οξω και μετα να χασκεις για αναπνοες?:stuck_out_tongue:

που αυριο θα ξυπνησω ο,τι ωρα θελω…

που το Rocking έκανε review των STRUNG OUT! να και κάτι που δεν περίμενα :smiley:

που λιώνω στις σειρές ενώ πρέπει να αρχίσω διάβασμα…
IT Crowd ruuuuuuuuuuuules!

To ρεπό της Δευτέρας που μου δόθηκε απροσδόκητα. Επιτέλους και λίγη ξεκούραση ρε γμτ. Αν κι έχω μια ελαφριά υποψία ότι κομμάτια του ιδιωτικού τομέα σταδιακά μετατρέπονται σε δημόσιο. Τώρα αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Τέλος πάντων, πολύ το φιλοσόφησα για την ημέρα του περιστεριού.:lol:

επιτέλους βλέπεις και κάτι καλό…:smiley:

Μου αρεσουν τα Levi’s jeans. Πολυ. Γενικα δεν εχω κανα κολλημα με τις μαρκες (το αντιθετο ισως) αλλα δεν παιζονται τα Levi’s.

Που ξυπναω και δεν πρεπει να κατσω καποια στιγμη να διαβασω. 8)

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ

βέβαια ρίχνει ένα κωλόβροχο όλη μέρα και δεν παλεύεται να βγεις να το χαρείς αλλά σε 2 μέρες πατριδαααα:D

Same here! :smiley:

To pm που εστειλε ο Ντεθστερ!:D:D

κι εμένα! :D:D:D

K Ω Λ Α Σ Η !!!:stuck_out_tongue:

Aν και με τετοια ζεστη δυστυχως τα αποτελεσματα ειναι ασχημα!:stuck_out_tongue:
Kοιταω μερικα ακομα (:D) και μου αρεσει που παω για καφε!!:slight_smile:

που γραφω αυριο εργαστηριο και δεν ξερω χριστουλη…βοηθεια φορουμ!

που τελειωνω σαββατο εξεταστικη και επιστρεφω ελλαδα κυριακη…

που το καλοκαίρι η μπύρα κατεβαίνει σαν νεράκι από το μεσημέρι και μετά.