Ενω τον υπολοιπο χρονο δεν κατεβαινει?
καλά και τον υπόλοιπο χρόνο είναι οκ η μπύρα, αλλά η απόλαυση που νιώθεις το καλοκαίρι ενώ βράζεις στην κωλοτσιμεντούπολη Ιούνη και δώθε και βουτάς ένα παγωμένο μπουκάλι από το ψυγείο δεν συγκρίνεται! Δλδ αυτό που θέλω να πώ είναι ότι τότε καταλαβαίνεις το μεγαλείο της μπύρας.
Μετά βέβαια καταλαβαίνεις το μεγαλείο της φούσκας :roll:
Μικρο το κακο
εγω εχω προβλημα που και το καλοκαιρι και το χειμωνα πινω μεγαλες ποσοτητες μπυρας??:roll:
- Aυριο θα κερασω και αλλο εμορφο σαητ !
Το ωμέγα μου κίνησε την περιέργεια. Επεκταθείτε.
Έδιτ: Ντέθστα είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ αθρωπας. Σ αγαπώ.
Που το L.A.P.D θα συνεχιστεί και του χρόνου !!! :yahoo:
όταν μου’στειλε το πμ ο ντέθστα ήμουν στη δουλειά κια κόνταψα να πέσω απ’την καρέκλα ε!
Κ Ω Λ Α Σ Η πραγματικά! νε!
Μόλις άκουσα ύστερα απο πολύ καιρό Raison d’Etre…πόσο πιο καύλα μπορεί να είναι αυτή η γκρουπάρα? μα πόσο?
η ζέστη:D
Ανωμαλε.
αγγλία χθες είχε 10βαθμούς και ήμουν με μπουφάν σκέψου το αυτό επι 10 μήνες εεε καταλαβαίνεις γιατί χαίρομαι(η απάντηση όχ εξακολουθείς να είσαι ανώμαλοςι δεν είναι δεκτή:roll:)
Γαμεί ο καύσωνας ρε μπούληδες. Παράδεισος η Ελλάδα μας. Άντε παλιο-μαιταλς όλη την ώρα γκρίνια για τη ζέστη. Να πάτε να ζήσετε στη Νορβηγία. Ουστ.
…που ξεθαβονται κατι επικα τοπικς στο off-topic section και εχουμε και εμεις οι καινουργιοι την ευκαιρια να λυθουμε στα γελια…
που επιτέλους έφερα φραπέ από Ελλάδα και πίνω το καφεδάκι μου…
Επίσης, μου αρέσει που σε κάθε φραπέ υπάρχει ένα στάνταρ σημείο που αν φυσήξεις με το καλάμακι, φτιάχνει μια μπουρμπουλήθρα που ανεβάζει προς τα πάνω όλο το φραπόγαλο ομοιόμορφα!
Η οποια μπουρμπουληθρα παραλιγο να σου φερει τη καταστροφη οπως ελεγες σε αλλο θρεντ.
ε πειτε μου και μενα!
Που θα φύγω εκτός Ελλάδος σε μια βδομάδα. Μακάρι να μένα και για καιρό γιατί βαρέθηκα…
Είναι οι ίδιοι γκέη μαίταλς που δεν εκτιμούν το θρεντ με τα σορτσάκια.
Να πάνε νορβηγία λοιπόν, να κάνουν γκρουπ σαν τους χιμ και να φασώνονται μεταξύ τους.