Μου αρέσει

Καλά έκανες και το κοψες.
Ο πατέρας μου που είναι ο μεγαλύτερος (σε αριθμό πακέτων) καπνιστής στον κόσμο, το χε κόψει το 2003 αν θυμάμαι καλά για ένα διάστημα, σε πρόγραμμα απεξάρτησης φυσικά, και μετά έκαναν το λάθος να του δώσουν κάτι πουράκια και έκτοτε καπνίζει πάλι με εξωφρενικό ρυθμό.
Και όταν το είχε κόψει συνέχεια έτρωγε, από 98 είχε φτάσει μέχρι και 120 κιλά.:?

Εκανα περιπου 2,5-3 πακετα τη μερα.Μιλαμε για πολυ τσιγαρο.
Το εκοψα μεσα σε μια μερα με βελονισμο.Μαχαιρι.Δεν μπορω να το μυρισω πλεον.Πηγα να δοκιμασω κ μονο που δε ξερασα.
Μου κοστισε μονο 100 ευρω :!:

Μήπως εννοεις σιδεροβεργες?

Τι λες βρε κοκοπικο?

κουρδιστο πορτοκαλι κι ετσι?:stuck_out_tongue:
στο βελονισμο τι σου κανουν δηλαδη?

Δουλεψε το μυαλό σου ηταν αστειο για το μεγεθος σου!

Σε τσιμπανε μεχρι να απαρνηθεις το τσιγαρο

Σου τοποθετουν τις βελονες σε τετοια σημεια,ετσι ωστε να ενεργοποιηθουν οι αναλογοι μηχανισμοι του οργανισμου και να μη νιωθεις εξαρτημενος απο τη νικοτινη.
Μετα την πρωτη επισκεψη δεν ειχα αναγκη να καπνισω

Aφου πιασαμε να ασχοληθουμε με ολη τη μουργα του ελληνικου μετσαλ,πως να αντεξω ο ερμος?:stuck_out_tongue:
Τοοοοοσους απιστευτους μουσικους εχουμε και καθομαστε και λιβανιζουμε Γκουσκους και Κατσιωνηδες και εχεις και τον Χακο και τον καθε μπετοβλακα να σου τη λεει και απο πανω επειδη δε γουσταρεις.Τι να πεις…

Ον τοπικ

Μου αρεσουν τα cookie bites.Γ*μανε πλανητες.

Δεν εχουν σχεση τα σημεια και οι βελονες. Ψυχολογικο ειναι ολο το θεμα. Το μυαλο νομιζει πως ο βελονισμος θα φερει αποτελεσμα, και τσουπ, να το αποτελεσμα. Εκοψες το τσιγαρο. Αμα το ηθελες, δεν θα το ειχες κοψει :stuck_out_tongue:

Aν δε το ηθελα δε θα το ειχα κοψει.
Οταν βγηκα εξω απο το γιατρο αναψα τσιγαρο κ δε μπορουσα να τραβηξω τζουρα.
Ψυχολογιικο με την καμια.Στο τσιγαρο δεν υπηρχε ψυχολογια.Απλα το ρουφαγα

Ηθελες να το κοψεις και με ο βελονισμος ηταν μια ωθηση που σε εκανε να το κοψεις οριστικα. ΣΟυ λεω ψυχολογικο ειναι το θεμα του βελονισμου, αλλιως ο καθενας θα εχωνε 5 βελονες και θα εκοβε ναρκωτικα, ποτο, τσιγαρο κτλ κτλ κτλ.

:-k:-k

Kοιταξτε μπορει να ειναι και αυτο που λεει ο Noldor με το ψυχολογικο,αλλα δεν αμφιβαλω καθολου στο βελονισμο γιατι ενα φιλος μ ειχε μια αλλεργια σε μια μλκια(ενα πραγμα κατι σαν πλαστικο,οποτε το ακουμπαγε εβγαζε σπυρακια)και εκανε βελονισμο και μετα κανενα προβλημα.
Αλλα για το τσιγαρο δεν ξερω τι επιθυμια μπορει να εχει ο καπνιστηςγιατι προσωπικα δεν καπνιζα ποτε μ.Αλλα ο πατερας μ πχ ειχε ενα βραδυ οπως καθομασταν στην αυλη απο αυριο το κοβω.Και μετα την επομενη μερα απο οτι μου ελεγε ειχει επιθυμια,αλλα με τσιχλες(θυμαμαι ειχε τελειωσει 5-6 κουτακια) και ηταν και συνεχια ξαπλωμενος,δεν σηκωθηκε απο το κρεβαττι.Εκτοτε εχει τωρα 8 χρονια που δεν εχει βαλει τσιγαρο στο στομα τ.Οποτε αμα καποιος πει οτι το εκοψα και απλα χωνεψει την ιδεα μετα αμα περασουν μερικεσ μερες χωρις να καπνισεις παιρνεισ θαρρος και μετα οι μερες,γινονται μηνες και οι μηνες χρονια.

Οντως πιστευω οτι ο βελονισμος κανει δουλεια. Ξερω αρκετα περιστατικα με παιδια που ετσι εχουν κοψει καπνισμα, η εχουν “γιατρευτει” απο αλλες “αρρωστειες”. Για παραδειγμα μια φιλη μου απο το γυμνασιο ειχε για χρονια μεγαλο προβλημα με την ακμη. Μιλαμε το προσωπο της ηταν σα τη Χιροσιμα μετα το βομβαρδισμο…
Πηγε σε εναν βελονιστη και παιδια σε 2 βδομαδες ειχε καθαρισει εντελως το προσωπο της. Δεν παιζει τοσα χρονια να ηθελε να της φυγει και με το που πηγε για βελονισμο να δουλεψε η ψυχολογια μεσα της.

Γενικα συμφωνω οτι η ψυχολογια παιζει ρολο και ειμαι απο τους πιο καχυποπτους ανθρωπους σε θεματα παραιατρικης κλπ, αλλα νομιζω πως ο βελονισμος οντως βοηθαει.
Εξ’αλλου, ποια η διαφορα στο παραδειγμα του Τολκι οταν στην μια περιπτωση λεει “θα το κοψω” (και το θελει) αλλα μετα σπαει και παει να κανει τσιγαρο και του αρεσει, και οταν παει για βελονισμο (παλι το θελει) και μετα οταν παει να κανει τσιγαρο το σιχαινεται? …Αν και τοσο ακραιο παραδειγμα δεν εχω ξανακουσει αλλα για να το λεει…

Το θεμα με το τσιγαρο ειναι η θεληση. Οση επιυθμια και να εχεις να κανεις, αμα πεις θα το κοψω, οταν θα σου ερθει αρκει να πεις οχι. Ο πατερας μου το εκοψε μαχαιρι μεσα σε μια μερα πριν μερικα χρονια, επειδη και δε του αρεσε, και του ειπε καποιος οτι δεν ειναι αρκετα “δυνατος” για να το κοψει.
Δεν ξανακαπνισε ποτε του. Και ουτε τσιχλες χρησιμοποιησε ουτε τιποτα

Εγω πιστευω πως κατα ενα 95% ειναι θεμα ψυχολογιας. Οπως με τα Placebo (τα ψευτικα φαρμακα που δινουν σε ασθενεις, και αυτο μονο στην ιδεα του φαρμακου γινονται καλα). Νομιζω πως και ο βελονισμς καπως ετσι λειτουργει. βεβαια ολα μπορει να ισχυουν ^^

O βελονισμος δεν ειναι μονο για το τσιγαρο.
Ειναι για την παχυσαρκια,τις ρευματοπαθειες,την προωρη εκσπερματωση,προβληματα περιοδου κτλ.
Και αυτα ψυχολογικα ειναι…?

Με ανησυχει που το ξερεις αυτο :lol:
Για τα προβληματα περιοδου δε το ηξερα… Αυτο πρεπει να ειναι πολυ χρησιμο για μερικα ζευγαρια

ΟΤαν πηγα ο γιατρος μου εδωσε ενα χαρτι με μια λιστα με τις παθησεις κ κακες συνηθειες που θεραπευει ο βελονισμος.Ειναι γυρω στις 50
Για το καπνισμα συγκεκριμενα ο βελονισμος εχει ποσοστο επιτυχιας 90%

Ελα ρε, τοσο πολυ? :!::?
Ηξερα οτι μερικους ανθρωπους τους βοηθαει, αλλα οχι οτι γινεται σε τετοιο ποσοστο και με τετοια αποτελεσματικοτητα ωστε να πας να καπνισεις την αλλη μερα και να το σιχαινεσαι.
By the way ειναι σοβαρο ποσοστο αυτο, ή απο αυτα που δινουν οι ιδιοι για να βλογανε τα γενια τους? :-k