Μου αρέσει

Οχι ποσοστα που θα βρεις απο ερευνες στο ιντερνετ που δεν εχω λογω να μη πιστεψω καθως αυτη τη στιγμη ζω το αποτελεσμα.
Btw

Μου αρεσει που πλεον τα προσωπικα μου εξοδα εχουν ελαττωθει κατα 70 ευρω/βδομαδα :D:D:D

Για την προωρη εκσπερματωση που σου βαζουν αραγε τις βελονες??:-k:?

Mια χαρα!!!
Να σου πω σου ανεβηκε η ορεξη μετα ε?(Για πεινα μιλαω παντα…)

δε θελω να ξερω :?:?:?

Δεν μπορεις να το διανοηθεις…

Eιπες οτι στον βελονισμο και ειχε και θεραπεια για την παχυσαρκια…οποτε μην το αφησεις να παει διοτι ο πατερας μ απο τοτε που εκοψε το τσιγαρο αστα να πανε!!!Απο 85 κιλα εγινε 120!!!και απο παντελονι 30 φοραει 42!!!
Τι ποσοστο επιτυχιας εχει για την παχυσαρκια?

προσπαθω να το κοντρολαρω τωρα.
Αν δε τα καταφερω…θα δειξει

Aπλα προσεχε το.Γιατι εχω δει ανθρωπους που εκει που καναν τσιγαρο,αφου το εκοψαν την ωρα που θελαν τσιγαρο.Τρωγαν σουβλακι,σοκολατα κτλ…

Aυτα τα σαβουριαζα συνεχεια και οταν καπνιζα

μου αρεσει το μποουλινγκ

Vans tour 2009: Funeral for a friend, Fightstar, Kids in glass houses + Attack Attack! και όλα αυτά με 20 ευροπουλα:D8)

αυτα με τον βελονισμο τα θεωρω βλακειες, βεβαια δεν εχω προσωπικη εμπειρια ουτε καποιον γνωστο που να εχει κανει οποτε

μου αρεσει που χθες εφτασα το καλαθι της μπασκετας (οχι το δυχτακι, ε!).Αντε με λιγη γυμναστικη θα φτανω και να καρφωνω

…που χτες αγόρασα το πρώτο μου βινύλιο.:smiley:

Καλη αρχη!!:slight_smile:

Δεν πιστευω στα βινυλια

Εγω εχω δει ομως.

Καλα σε εσενα πιστευω γιατι δε με παιρνει :stuck_out_tongue:

προσεξε μην κανεις καμια βλακεια και πας και το κανεις κατευθειαν με μπαλλα…γιατι θα φας τα μουτρα σ!!!Στο λεω απο προσωπικη πειρα…μολις καταφερα να πιανω στεφανι…πιανω την μπαλλα και παω να καρφωσω και βρισκομαι φαρδυς πλατυς κατω!!!Οριζοντια!!8O
Για να καρφωσεις να εχεις 1 παλαμη πανω απο την στεφανη

Ούτε εγώ στη νοημοσύνη κάτω από το μηδέν, αλλά έχω απτες αποδείξεις περι του αντιθέτου.

Σποντα για ποιον ηταν αυτο?

Πωωωωω τι σου ειπεεεεε!!!:wink::!: