#-o :lol2:
ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΕΣΥ…
Η ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!:lol: :lol: :lol:
A πολύ μου αρέσει που μαζευόμαστε πολλοί!!=D>
Panagiotis η ατάκα σου είναι όλα τα λεφτά ρε!!:lol: :respect:
Κι εγώ κατά είμαι. Δοκίμασα καθαρά από περιέργεια. Να δω τι “χάνω”
Αντε ρε υπάρχει τετοια εταιρια στην Ελλαδα?
Ευτυχως υπαρχουν και καποιοι που αντιδρουνε σε ολο αυτο…
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ!!! :lol2: :lol2: :lol2: :bye: :bye:
:thumbdown: Το κάπνισμα είναι επιλογή του καθενός. Είτε να μην κάνει είτε να κάνει. Είναι χαζομάρα να μην σέβεσαι τον αντικαπνιστή που έχεις δίπλα σου και να καπνίζεις ενώ ενοχλείται και όταν είμαι με τέτοια άτομα δεν τους αναγκάζω να εισπνέουν τον καπνό μου και πάω κάπου αλλού για τσιγάρο, αλλά το ίδιο χαζομάρα είναι το να προσπαθούν να καταστήσουν το κάπνισμα παράνομο και να μην σέβονται την δική μου επιλογή να καπνίσω αλλά να θέλουν να με κάνουν να το κόψω με το ζόρι παρά το ότι ξέρω τις συνέπειες του και έχω κάνει τις επιλογές μου. Με την ίδια λογική θα έπρεπε να καταδιώκεται και το οινόπνευμα, τα σουβλατζίδικα, τα ξενύχτια κλπ.[-X
Ακυρο τελειως…
Δεν νομιζω οτι αναγκασα καποιον να κοψει το καπνισμα… Σκασιλα μου κι ολας, επιλογη του ειναι… Απλα ποσταρα ενα σαιτ σχετικο με το θεμα… Διοτι ειναι πολλοι που θελουνε να το κοψουνε, αλλα δεν μπορουνε… Ποσταρε κι εσυ το σαιτ της Malboro…
Δεν απευθυνόμουν σε`σενα αλλά στο site:wink: Όσο για τη Marlboro, αυτά τα τσιγάρα είναι πραγματικά gtp, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα καπνίζει τόσος κόσμος. btw www.chesterfield.com
Τωρα αυτο ειναι γκριζα διαφημιση…
Σοβαρά, δεν την παλεύω με δαυτα είναι απαίσια, πραγματικό χώμα.[-X
…που ολα τελικα πηγαν καλα!!!
Ε ρε καρκίνος λέμε… τι καπνίζετε ρε…8O 8O
τα στριφτά είναι τα καλύτερΑ:p :lol: :lol:
Ναι αλλά τα Chesterfield είναι ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ8)
ο καπνος βγάζει γυρω στα 50 τσιγαρα και εχει 2,60 και τα χαρτακια 0,50
αρα ειναι φτηνότερος …(αν τα υπολογίσεις)
Kαι πάλι…ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ
Εεεεε πές το έτσι καλέ μου!:lol: :lol:
ον τόπικ μου αρέσουν τα στριφτά!!!χαχαχα
Τα τρένα, τα πλοία, τα αεροπλάνα… Γενικά ό,τι φεύγει μακριά (από οπουδήποτε). Ναι, με έπιασε το ρομαντικό μου