Που χτες επαιξε το Send Me An Angel, και μπορεσα να το αφιερωσω και live στο μωρο μου…:roll:
Μου αρέσει που τελείωσα την πτυχιακή μου και που άυριο το πρωι θα εξεταστώ!
Θελώ να ευχαριστήσω την Mοναδική Bloody_Angel για την ανεκτίμητη βοήθεια της (αν δεν ήσουν εσύ ακόμα θα πάταγα κουμπάκια)!
Την Rangel για την βοήθεια της και τα τσιγάρα που μου στριβε καθώς και την κατακόκκινη τούφα που μου χάρισε, τον panagioti που μου έλυσε τις απορίες και με έβγαλέ απο την λάσπη του spss, τον Τolkki για την παρέα και τις διαδρομές και όλες τις καφρίλες που έχουμε κάνει , τον Maiden1979 για την υποστήριξη και το κουράγιο που μου δίνει…
ΡΕ με συγκινησατε γαμώτο! Σας αγαπώ ρε καθαρματάκια!
επίσης ευχαριστώ άλλα δύο άτομα εκτός φόρουμ τους Γιάννη και Πάνο για την πολύτιμη βοήθεια!
Τελός σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια που μου έχετε πει , τις δύσκολες αυτές ώρες!
από δευτέρα λογικά θα επιστρέψω στην γνωστή μου κατάσταση!!!
ευχαριστώ τον Karvou για την αγάπη του!!!
που στο αφιερωμένο We’ll burn the sky στην Monica Daneman,μπορούσαμε όλοι να το αφιερώσουμε σε δικό μας πρόσωπο που έχουμε χάσει:wink:
Καλη επιτυχια αυριο κουκλα μου!!!
Απο εδω και περα να σου ρχονται ολα οπως θες εσυ!!!
Σε ευχαριστώ κοριτσάρα μου! να είσαι καλά!
:oops:
Εεεε… οι φίλοι για αυτό είναι…
Ήρθε το Τέλος! :lol:
Και εμείς σε αγαπάμε!
¶ντε με το καλό…Καλή επιτυχία!
Το Γεωλογικό! Και γαμώ τις σχολές. Έχει γαμάτα μαθήματα.
Αν πέσω κατά πολύ έξω αποσο υπολογίζω(αύριο θα μάθω) το έχω στα υπ
οψιν.
Δεν ειμαστε τυχαιοι…8)
Καλα κανεις… Θα ειμαστε 2 οι φορουμιτες εκει περα…8) 8)
Οn Topic: Που εχει γεμισει η Αθηνα τουριστριες!!!
ΑΚΟΥΣ ΜΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ???
8)
Που σε καμια βδομαδα θα αρχισω ΕΠΙΚΕΣ διακοπες…
Ένα θα σε πω!!! Σήμερα πρωί ήμανε κέντρο!!! Στα Notos …ΥΠΟ ΚΑΥΣΩΝΑ!!! :naughty:
Κι εγω το απογευμα στο μετρο της Ακροπολης, διπλα σε κατι Κινεζουλες…
Τελικα πρεπει να επισπευσουμε αυτον το καφε…
O πολυεθνικός Βασίλης λέμεεεεεεε!!!
Mόνο Θεσσαλονίκης θα βάλω. Της Πάτρας και της Αθήνας πέφτουν μακρυά και είμαι καμμένος με το γήπεδο. Θα
ξαναπάρω διαρκείας και θέλω να πηγαίνω σχεδόν σε κάθε ματς, πράγμα που είναι εφικτό αν περάσω το πολύ Βόλο…
Που επιτελους τελειωσα την εργασια της παλαιοντολογιας…
:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
Που τελείωσα οριστικά την σχολή μου και σε λιγότερο από 20 μέρες ορκίζομαι!:drunk: :drunk: :bounce: :yahoo: :vibrate: =D> \:D/ :dance:
Αντε ρε συγχαρητηρια! :drunk:
Κερνας στο μιτιγκ :-s
Δεν την παλευα αλλο σημερα και πηγα για μπανιο και τα κλασικα (βολει ρακετες κ ετς.)
Γαματα ηταν παλι
Μπράβο Άννααααααααα!!! =D>