που απο σημερα και για 1 εβδομαδα θα ειμαι home alone!:D:D:D:D:D:D
Ρε πραγματικα θα καναμε τοσο καλη παρεα
Εμενα μ αρεσει πολυ το καλοκαιρι και που γυρισα απο διακοπες και θα φυγω ξανα αυριο αλλα αντιθετα εδω και καιρο εχω σιχαθει το φορουμ για πολλα πραγματα…
τελοσπαντων hopeto rock on
που γνωρισα ΑΣΥΦΤΑΟ εχθες!!!8)8)8)8)
30 λεπτη ποδηλατάδα και μπάνιο σε γαλάζια παραλία με όμορφες λουόμενες !
… priceless
βρέχει!!! μειωση θερμοκρασιας κατα 15 βαθμους!!!
:yahoo:=D>:vibrate:
Που είσαι ρε?Θέλω κι εγώ!
τωρα στο levadia.μπορει η μερα να σπαει φρυδια αλλα απο απογευματα και μετα ο καιρος μας επιφυλλασει ολο εκπληξεις…προχθες που ειχαμε παει ιτεα για μπανιο μας επιασε μια ωραιοτατη μπορα απο το πουθενα (5λεπτα πιο πριν ειχε τιγκα ήλιο)μεσα στη θαλασσα και τα εσπασε κανονικα…το ωραιοτερο μπανιο εβερ(κεραυνος δεν μας χτυπησε…οποτε κομπλε!!!)
Που έκανες μπάνιο;
συγκεκριμένα πρέπει να ηταν στα κίρα και οχι ιτέα…εχει 2παραλιες οταν μπαινεις στο σταυροδρομι…μια με πετρες που χυνονται 2 μικρα ποταμια δεξια-αριστερα και η επομενη ειναι με αμμο μεσα μια πολυ 80’ς (αλλα αθλια κατα τ’άλλα γιατι σκαγανε παγωμενα ρευματα,περπαταγαμε 1χιλιομετρο για να φτασει εστω μεχρι τη μεση και πατάγαμε κατι φυκια σε συνδιασμο με κινουμενη αμμο:-s που βουλιαζε το ποδι)ευτυχως που εβρεξε και περασαμε γαμώ…παλιμπαιδισμοι κ ετς!!!
που αυτη την στιγμη δεν κανει ζεστη:D:D:D
που σε λιγο θα την κανω για παρο :lol:
FFC - ΠΑΡΑΜΥΘΙ
ωραιοι στιχοι και πολλες αληθειες μαζεμενες…
ακουστε ω ρε…
Που ο πατέρας μου θυμάται από το '72 στην Ρόδο έναν Ντεϊβιντ Άγγλο με μακρύ μαλλί που κάνανε παρέα.Και κάτι άλλους Άγγλους.
Μωρέ λες;
Αυτές ήταν εποχές!!
πες το ψεμματα…αρκει να μη ζουσες ελλαδα που ειχε χουντα
(θα μας ειχαν ολους αλυσοδεμενους)
λες να ηταν Ο γνωστος dave ? μαζι με τον γνωστο roger ?..8O
Κοίτα ότι οι Floyd το 1972 ήταν Ρόδο,ήταν.
Έτυχε και έβλεπα σήμερα κάτι στην TV και ήταν ο τύπος που έχει το θρυλικό μπαράκι στην Λίνδο,μου διαφεύγει όνομα,και έλεγε για τους πελάτες του.
Λοιπόν οι Floyd του κάνανε γνωστό το μαγαζί καθώς πηγαίνανε εκεί,και διατηρούν σχέσεις μαζί του πολύ πολύ φιλικές.
Ειδικά με τον “David”,όπως τον έλεγε συνέχεια είναι ακόμα κολλητοί όντως.
Τώρα μακάρι να ήταν αυτοί αλλά άντε να το βρεις.
Πάντως αυτό που λες για χούντα έχεις δίκιο.
Θυμάμαι έλεγε αυτός,και το ίδιο έλεγε ο father μου,ότι όλοι όσοι είχαν μακρύ μαλλί τότε πολλές φορές έτρωγαν χοντρό κράξιμο και τέτοια
Μου αρέσει που μετά από 2 μήνες στον Έβρο επιτέλους γύρισα κοντά στην Αθήνα για τους επόμενους 5.
Μου αρέσει που σήμερα έχω καλή διάθεση παρόλο την κούραση μου!!!
Διότι πάνω απο όλα μετράει να έχεις καλή διάθεση!!!
που η σειρά [SIZE=“4”]the wire[/SIZE] γαμει τα πάντα στο διάβα της.!!!
…που κατέβασα και τον 3ο κύκλο bing bang theorry και τώρα το λιώνο
…η πραγματικά λιωμένη neutella…αρκούν 2ώρες έξω απο το ψυγείο και είναι οκ