ΙΕΡΟΣΥΛΕ, η nutella δεν μπαινει ΠΟΤΕ στο ψυγειο. ακομη και με 50 βα8μους την αφηνεις εξω:wink:
@crimson:thumbup::thumbup:
ΙΕΡΟΣΥΛΕ, η nutella δεν μπαινει ΠΟΤΕ στο ψυγειο. ακομη και με 50 βα8μους την αφηνεις εξω:wink:
@crimson:thumbup::thumbup:
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ!
Ο αδερφός μου την βάζει στο ψυγείο για να τον δροσίζει λέει #-o
τι να σε δροσίζει ρε μακάκα,πέτρα γίνετε.
Και ειδικά φτιάχνω κάτι τοστάκια τίγκα νουτέλα,πέρφεκτ =P~
πωωωωωω και να ηξερες τι μου εκανες τωρα… κατσε να παρω τηλ την φιλη μου να αγορασει κανα προφιτελορ να φαμε… πωωωωωω το ζαχαρο θα βαρεσει κοκκινο παλι ατιμε!!!
εγω θα τα λεω κ ολοι οι τυφλοι/κουφοι εδω μεσα ας με λενε γραφικο
κριμ,γραψε τπτ και στο αντιστοιχο θεμα να γουσταρουμε 8)
Πω, καλύτερα νεκροί.
εγω παιρνω το κουταλι(μεγαλο:wink:) και την τρωω κατευ8ειαν απο μεσα
αλλη εναλλακτικη : κρεπα με nutella και ινδικη καρυδα =P~=P~
Παιδιά ο Έκτορας ΞΕΡΕΙ :!:
Συνταγή Manager για το ΤΕΛΕΙΟ τοστάκι με μερέντα:
2 φέτες ψωμί του τόστ, μερέντα στο ένα, μαρμελάδα βύσσινο στο άλλο και 20-30 δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων.
Απανωτά εγκεφαλικά.
αντε απο εκει ολοι σας!!! :razz::razz:
δε με λυπαται ανθρωπος εδω περα!!!
Σταματηστε αμεσως τα περη μερεντας μαρμελαδας και δε ξερω και εγω τι αλλο, αντε μη τα παρω τωρα!!! x:x
Μου αρέσει που έπιασα μία μπάλα σήμερα.Του μπάσκετ…
ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΒΑ ΤΟΥ 1987,TOY GAME 6,ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΛΩΝ ΠΑΝΩ!!!
Τέστικλς.
ε ενοείτε οτι την ώρα που το φτίαχνεις τρώς και 5-6…7 κουταλιές νουτέλα…
[SIZE=“5”]ΠΩΠΩ ΚΡΕΠΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE]ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΕΝΤΑ ΛΙΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ +καρύδες +τρυμένο μπισκοτάκι 8)
ειδικά αν θές διπλή απόλαυση στο τόστ βάζεις και στις 2 φρατζόλες μερέντα ίσα να ξεχιλίζει μόλις το κλείσις.
@μαναgερνικ μαρμελάδα βύσινο?μαμιέτε η είναι καλό?
εδιτ:ρεσπέκτ στη νουτέλα που βγάζει τον μεγάλο κουβά κάτι που η μερέντα δεν κάνει ποτέ
κιάλο εδιτ:
μην ανοίξετε αν πεινάτε πολύ,κίνδυνος εγκεφαλικού
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ Κ**ΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
[SPOILER]
[/SPOILER]
το νεο αλμπουμ των zoroaster
επιτελους ενας διαστημικος ροκ δισκος να μας καψει το μυαλο
Κομματαρα. Brings back memories
το beachwave χθες στα μαγευτικα ασπρα σπιτια…περασαμε γαμω,ηπιαμε,καναμε μπανιο,ξαναηπιαμε,μας πηρε ο υπνος παραλιακα και περιμενω να ξυπνησει κανα ρεμαλι να παμε και σημερα( )
γνωρισα και σουπερ floydized,εμαθα καινουρια ανεκδοτα ακυκλοφορητα( 8) :bleh:)…αλλα πολυ κοντος…ισα με 1.30…τι μπασκετ και μαλακιες…
Μια από τα ίδια
Αλλά ρε Pax,πέθανε ένα φιλαράκι μου πριν 3 μήνες και σήμερα του κάναμε τα 3ήμερα…
ααχαχχααχαχαχαχαχα.ποσο θεος ηταν ο τυπος…αυτο μου θυμισε το “επεσε 2θεσιο αεροπλανο σε νεκροταφειο…βρεθηκαν 300 νεκροι και οι ερευνες συνεχιζονται!!”:lol::lol::lol::lol:
ον τοπικ:
μ’αρεσει το [SIZE=“4”]Munchkin[/SIZE] …επος…το’χουμε λιωσει το θεμα!!!
To εχουμε σταματησει πλεον αλλα μια εποχη το λιωναμε καθημερινα μην σου πω.
Ωχ. άντε ρε υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σε αυτήν την χώρα που παίζουν; Το έλιωνα και εγώ κάποτε!
επειδη τις τελευταιες 3 μερες καταφερα και παρακολουθω πιο συστηματικα το φορο παρατηρησα οτι εχει πολυ ειρωνια και αρκετα “μπινελικια”…
Ο τελειος συνδυασμος για μενα…
Μου αρεσει ροψκινγ.γρ
θαμπς απ και τετηα:D