Μου αρέσει

ΙΕΡΟΣΥΛΕ, η nutella δεν μπαινει ΠΟΤΕ στο ψυγειο. ακομη και με 50 βα8μους την αφηνεις εξω:wink:

@crimson:thumbup::thumbup:

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ!
Ο αδερφός μου την βάζει στο ψυγείο για να τον δροσίζει λέει #-o
τι να σε δροσίζει ρε μακάκα,πέτρα γίνετε.

Και ειδικά φτιάχνω κάτι τοστάκια τίγκα νουτέλα,πέρφεκτ =P~

πωωωωωω και να ηξερες τι μου εκανες τωρα… κατσε να παρω τηλ την φιλη μου να αγορασει κανα προφιτελορ να φαμε… πωωωωωω το ζαχαρο θα βαρεσει κοκκινο παλι ατιμε!!!:stuck_out_tongue:

εγω θα τα λεω κ ολοι οι τυφλοι/κουφοι εδω μεσα ας με λενε γραφικο

κριμ,γραψε τπτ και στο αντιστοιχο θεμα να γουσταρουμε 8)

Πω, καλύτερα νεκροί.

εγω παιρνω το κουταλι(μεγαλο:wink:) και την τρωω κατευ8ειαν απο μεσα
αλλη εναλλακτικη : κρεπα με nutella και ινδικη καρυδα =P~=P~

Παιδιά ο Έκτορας ΞΕΡΕΙ :!:

Συνταγή Manager για το ΤΕΛΕΙΟ τοστάκι με μερέντα:

2 φέτες ψωμί του τόστ, μερέντα στο ένα, μαρμελάδα βύσσινο στο άλλο και 20-30 δευτερόλεπτα στον φούρνο μικροκυμάτων.

Απανωτά εγκεφαλικά.

αντε απο εκει ολοι σας!!! :razz::razz:
δε με λυπαται ανθρωπος εδω περα!!! :cry:
Σταματηστε αμεσως τα περη μερεντας μαρμελαδας και δε ξερω και εγω τι αλλο, αντε μη τα παρω τωρα!!! :x:x:x

Μου αρέσει που έπιασα μία μπάλα σήμερα.Του μπάσκετ…

ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΒΑ ΤΟΥ 1987,TOY GAME 6,ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΛΩΝ ΠΑΝΩ!!!

Τέστικλς.

ε ενοείτε οτι την ώρα που το φτίαχνεις τρώς και 5-6…7 κουταλιές νουτέλα…

[SIZE=“5”]ΠΩΠΩ ΚΡΕΠΑΑΑΑΑΑΑ[/SIZE]ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΕΝΤΑ ΛΙΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ +καρύδες +τρυμένο μπισκοτάκι 8)

ειδικά αν θές διπλή απόλαυση στο τόστ βάζεις και στις 2 φρατζόλες μερέντα ίσα να ξεχιλίζει μόλις το κλείσις.

@μαναgερνικ μαρμελάδα βύσινο?μαμιέτε η είναι καλό?

εδιτ:ρεσπέκτ στη νουτέλα που βγάζει τον μεγάλο κουβά κάτι που η μερέντα δεν κάνει ποτέ
κιάλο εδιτ:
μην ανοίξετε αν πεινάτε πολύ,κίνδυνος εγκεφαλικού

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ Κ**ΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

[SPOILER]

[/SPOILER]

το νεο αλμπουμ των zoroaster

επιτελους ενας διαστημικος ροκ δισκος να μας καψει το μυαλο

Κομματαρα. Brings back memories :stuck_out_tongue:

το beachwave χθες στα μαγευτικα ασπρα σπιτια…περασαμε γαμω,ηπιαμε,καναμε μπανιο,ξαναηπιαμε,μας πηρε ο υπνος παραλιακα και περιμενω να ξυπνησει κανα ρεμαλι να παμε και σημερα( )

γνωρισα και σουπερ floydized,εμαθα καινουρια ανεκδοτα ακυκλοφορητα( 8) :bleh:)…αλλα πολυ κοντος…ισα με 1.30…τι μπασκετ και μαλακιες…

Μια από τα ίδια

Αλλά ρε Pax,πέθανε ένα φιλαράκι μου πριν 3 μήνες και σήμερα του κάναμε τα 3ήμερα…

ααχαχχααχαχαχαχαχα.ποσο θεος ηταν ο τυπος…αυτο μου θυμισε το “επεσε 2θεσιο αεροπλανο σε νεκροταφειο…βρεθηκαν 300 νεκροι και οι ερευνες συνεχιζονται!!”:lol::lol::lol::lol:

ον τοπικ:
μ’αρεσει το [SIZE=“4”]Munchkin[/SIZE] …επος…το’χουμε λιωσει το θεμα!!!

To εχουμε σταματησει πλεον αλλα μια εποχη το λιωναμε καθημερινα μην σου πω.

Ωχ. άντε ρε υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σε αυτήν την χώρα που παίζουν; Το έλιωνα και εγώ κάποτε!

:D:D:D

επειδη τις τελευταιες 3 μερες καταφερα και παρακολουθω πιο συστηματικα το φορο παρατηρησα οτι εχει πολυ ειρωνια και αρκετα “μπινελικια”…

Ο τελειος συνδυασμος για μενα…

Μου αρεσει ροψκινγ.γρ

θαμπς απ και τετηα:D

αυτό