Μου αρέσει

το απέκρουσε καλά με το κεφάλι του.

θεουλης ο μποτλθροουερ…

Δεν μου αρέσει απλά - ευγνωμονώ τους Maiden που συνεχίζουν να βγάζουν άλμπουμ, το Ροκιν που φιλοξενεί τόσο υπέροχα θρεντ με τόσο λάσκα moderating, και τους Maidenάδες - γιατί υπάρχουν.

Αισθανόμουν λίγο πεσμένη, βαριόμουν κάπως, αλλά μου πέρασε :stuck_out_tongue:

O Αυγουστος ειναι μηνας των διακοπων και το Moderating team παει θαλασσα. :stuck_out_tongue:

Τα καλοκαιρινά ρεπορτάζ του Star και η καλοκαιρινή γυναικεία μόδα !!! :slight_smile: :slight_smile:

το Ηρακλειο τον δεκαπενταυγουστο…μονο κατι γνωστες μαπες λειπουν ωστε να γινει legendary αλλα τι να κανουμε που μεγαλωσαμε σιγα σιγα…

οι τυποι που δεν εχουν προβλημα να κανουν χαβαλε και ειναι ακομπλεξαριστοι!!!:smiley:

chaplin1981 εισαι ΘΕΟΣ!!! :D:D:D

[SIZE=“3”]hooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrroooooooooooorrrrrrrrrr[/SIZE]

τα ακους ??? 8)

(for you the bell tolls :stuck_out_tongue: )

edit : μλκια τωρα ειδα οτι πηγαινε στον τσαρλυ τσαπλιν

για τον τσαπλιν σκετο πηγαινε… ασχετος τελειος! εδω μεσα δεν εισαστε και τοσο ακομπλεξαριστοι… :p:p

…που γύρισα σπίτι μου (περιέργως)!

το Ηρακλειο τον αυγουστο…η ρουταρα μου, οι παραλιαρες μου, η κωλοζεστη του και βεβαια που οι περισσοτεροι καγκουρομαλακες εχουν φυγει…

η άδεια Αθήνα!!:D:D

που σε 10 μερες γυρναω μονιμα ηρακλειο!!! αντε γιατι δεν την παλευω αλλο!!:D:D

που μετα απο πολυ καιρο που το ηθελα, πηρα το εξης!!! :D:D:D

H μελωδια του Summer’s End των Amorphis.

Γιατί μας το κάνεις αυτό, τέτοια ώρα?

Να προσθέσω το μεθυσμένο φλάουτο του Rusty moon.

Tι να κανουμε ρε αδερφε.
Εχουμε τις μαυρες μας. :frowning:

Εντάξει τότε μη το πολεμάς. Βάλε και το Veil of sin στο καπάκι και ακολουθώ και γω.

Χεσε μεσα.
Για My Dying Bride ειμαστε…

η μπυρα, η βοτκα, τα υποβρυχια, το τζεηλχαουζ για τους γνωστες + το γεγονος οτι καταφερα να γυρισω σπιτι με τα ποδια και διχως να σωριαστω σε κανα παγκακι στο δρομο ξερνωντας-και να ανοιξω και πσ ε…Ηρακλειαρα ftw!