http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=7304&highlight=today
Ακούς το ασπρόμαυρο, καληνύχτες και καλά ταξίδια! :bye:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=7304&highlight=today
Ακούς το ασπρόμαυρο, καληνύχτες και καλά ταξίδια! :bye:
Να σου πω την αλήθεια, στην φάση που είμαι αυτή την στιγμή με ένα πρώτο άκουσμα δεν ξετρελάθηκα. Θα τους ακούσω όταν θα είμαι σε μια πιο ουδέτερη φάση να κρίνω πιο ορθά
Πες τα γαμώ:!::!::!:
Που χτές πήγα στον Ναό
και ειδα τον θρύλο να παίζει επιτέλους με πάθος
Το μόνο που ξέρω από αυτούς δυστυχώς. Εσύ Axel που τους έχεις ακούσει και λίγο περισσότερο τι προτείνεις?
[SPOILER]Πρόσεξε κανείς στο βίντεο τη μπλούζα Suicidal Angels - Eternal Domination του Martin Van Drunen? Respect.[/SPOILER]
που διαμορφωνεται ωραια το προγραμμα.Μαθηματα οδηγησης,kickbox(σημερα εκανα πρωτη προπονηση,εφτυσα τ’αντερα μου:!:),πρωινα-μεσημερια σχολη(ξαναπεκτησε ενδιαφερον,χεχ),2 ταξιδακια ενοψει(so far),αρχιζουν σιγα σιγα κι οι συναυλιες οπου να ναι…ομορφα:D
που ο κολλητός μου έφυγε για γιάννενα και μου άφησε να του προσέχω το σκιουράκι 8)
Έχω ακούσει πως είναι νόστιμα 8)
χαχαχαχ:lol::lol:
Για να το λέει ο NoLdoR κάτι θα ξέρει. Μάθε και εσύ στο σπόιλερ.
[SPOILER]Τα υλικά:
2 σκίουροι
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο ψιλοκομμένο
4 κομμάτια μπέικον
1 σκελίδα σκόρδο
300ml κόκκινο κρασί
600ml νερό
Εκτέλεση:
Πασπαλίστε τους σκίουρους με αλεύρι, ζεστάνετε λάδι σε ένα τηγάνι και τσιγαρίστε τους. Αφαιρέστε τους μόλις πάρουν χρώμα. Μετά βάλτε στο τηγάνι τα κρεμμύδια, το καρότο, το μπέικον και το σκόρδο και τσιγαρίστε μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον, για περίπου 10 -15 λεπτά. Μετά προσθέστε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα μαζί και με τον άρκευθο και το κρασί. Ανακατέψτε και στη συνέχεια προσθέστε αρκετό νερό ώστε να καλύψει το μείγμα. Αφήστε το να βράσει για μιάμιση ώρα και το φαγητό σας είναι έτοιμο.
Βίντεο με την εκτέλεση :
Κρίμα ρε γαμώτο
πραγματικά δεν αντέχω να δω το βίντεο:(
πλάκα έκαναααααααααααααα. Ο χριστος και η παναγιααααα. δεν ήξερα πως τα τρώνε…
Oύτε εγώ αντέχω να δω το βίντεο.
Αλλά συνειρμικά θυμήθηκα πόσο πολύ μου αρέσουν οι κρεατόπιτες, και δεν βρίσκω συχνά :roll:
δε μ’αρέσει απλά… [SIZE=“6”]ΤΑ ΣΠΑΩ ΟΛΑ[/SIZE] με νέα προφάιλ πικ Νέκρο στο facebook. :bow2:
E θέλουμε και μεις τώρα…
:oops:
…που χθες με αφορμή μια εικόνα του william blake Που ποσταρε ο [B]GRACCHUS[/B] στο [B]Game: Find The Album - Συνειρμικά [/B] για κανένα δίωρο χάθηκα ανάμεσα σε william blake, the marriage between heaven and hell, John Milton,το purgatory και το που στέκει σε κάθε θρησκεία, εικόνες, ιστορίες, σκιτσα, ποιήματα και της παναγιας τα μάτια…
Nice…8)
και επισης…
Που ακούω Metallica τα παλαιά τους απο την εποχή του Master of Puppets μέχρι το Load
Που λόγο δουλειάς έσκασε έκτακτο ταξιδάκι Μαδρίτη!