Μου αρέσει

Και φυσικα, αυτα τα διαφυγεντα κερδη, τα πληρωνουν οσοι αγοραζουν τακτικα καρτες.

Για να μην πω ότι πολλά από τα “λειτουργικά έξοδα” είναι οι 5 υπάλληλοι που θα έχουν κάνει την έξοδο του σταθμού καφετέρια.

Εμένα πάντως δεν μου αρέσει η λογική “πληρώνω ένα ευρώ και μετά κάποιος άλλος κάνει την διαδρομή τσάμπα”. Γιατί είμαι κάνα κορόιδο που του τρέχουν τα λεφτά από τα πατζάκια μήπως? Κάπως έτσι δεν δουλέυει τίποτα σε αυτόν τον τόπο. Και αν το κράτος θέλει έσοδα ας βάλει ελεγχτές…

Με βάση αυτή τη λογική…αν κάποιος σου έδινε το εισητήριο του δεν θα σου άρεσε;;
Όπως είπες δεν τρέχουν σε όλους τα λεφτά απ τα μπατζάκια (εντάξει μπορεί το 1 ευρώ για τους περισσότερους να είναι μικρό ποσό για άλλους όμως δεν είναι)…οπότε προτιμώ να βοηθήσω έναν άνθρωπο που μπορεί να έχει ανάγκη…

Επίσης για όσους λένε για τα λειτουργικά έξοα…με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να δίνουμε ψιλά σε παιδιά στα φανάρια ή γενικά σε όποιον ζητάει βοήθεια γτ δεν δίνουν αποδείξεις, οπότε κάνουν φοροδιαφυγη και το κράτος έχει και αυτό έξοδα…τα 50 λετπα ή το 1 ευρώ από τα λίγα άτομα που δίνουν το εισητήριο τους δεν θα σώσουν τα ΜΜΜ…

[SPOILER]…αφήστε τώρα που θα αυξήσουν τα εισητήρια από 1 ευρώ σε 1,2 - 1,5[/SPOILER]

Θα είχα πάρει ήδη το εισιτηριάκι μου και έτσι θα μου ήταν αδιάφορο αν θα μου το έδινε. Επιτέλους πρέπει να μάθουμε να πληρώνουμε και κάτι σε αυτή τη χώρα. Πωπω έχω γίνει τελείως γεροξεκούτης :stuck_out_tongue:

Τι παραπάνω να πληρώσουμε;; δεν είναι και τίποτα δωρεαν σε αυτή τη χώρα:p (αλλα αυτό είναι άλλο θέμα, για άλλο τόπικ) [SPOILER]btw…μήπως εχουμε βγει λιιιιιιιιιγο οφτόπικ;:p[/SPOILER]

Εννοειται δεν δινεις λεφτα σε αυτους.

Επισης, με το σκεπτικο σου, θα μπορουσες πχ να αγορασεις μια Ρωσσιδα για ‘παρεα’, για 1 ωρα, εσυ να τελειωνες στα 10 λεπτα ξερω γω ( :stuck_out_tongue: ) και επειδη εχεις αλλα 50 λεπτα, να μπει ενας φιλος σου και να αρχισει να την πηδαει?

Γινεται?οχι.

Μπορεις να πας στο μαγαζι του τολκι που εχει την προσφορα με την απεριοριστη μπυρα, να πιεις δυο, και μετα να φωναξεις τους φιλους σου να πιουν ολοι απο την προσφορα/αγορα σου?

Οχι.

Οταν στο λουνα παρκ παιζει ο αλλος συγκρουομενα, και βγαινει επειδη ζαλιστικε, πριν τελειωσει ο χρονος του, μπορεις να πας να παρεις το αμαξακι του εσυ ο ασχετος?

Οχι.

Αναλογισου

το [B]The Grand Inquisitor II: Roots & Locusts[/B] απο τον καινούριο δίσκο των [B]the ocean[/B]

Είχα κάνει κάτι παρόμοιο στα TGi Fridays…είχε refill σε ότι έπινες (κοκα κόλα) και είχε έρθει ο κολλητός μου και έπινε την κοκα κόλα μου:p

Ε ναι. Στους κλέφτες συμπεριφέρεσαι ανάλογα. Όσο για τα λειτουργικά έξοδα των ΜΜΜ, ας κόψουν τις κομματικές υπερπροσλήψεις και θα 'μαστε οκ.

Βασικά προβλέπονται πολύ σύντομα απολύσεις 2000 ατόμων που μπήκαν με συμβάσεις (όπως επίσης και αύξηση της τιμής του εισιτηρίου)

Από το κακό στο χειρότερο! Εικονική αύξηση εσόδων και μείωση εξόδων? Έλεος

Γιατι εικονικη?

Απολύουμε ώστε να λεμε ότι έχουμε λιγότερα έξοδα, και ανεβάζουμε τιμές για να λέμε ότι έχουμε πιο πολλά έσοδα. Στην πραγματικότητα δεν έχεισ ανάπτυξη που σου φέρνει τα έσοδα, άλλα αυξάνεις την ανεργία.

Εδώ δε πάει απλά “μου αρέσει” αλλά “σπάω το σβέρκο μου” με τη παρακάτω κομματάρα:

Merchants of brutality, death our only rule
The doctrine of true metal, gods of the old school
Die by fucken Asphyx, ultra loud we slay
Skinned alive you humbly beg for death the brutal way!

:metal::metal:

που περασα ενα βραδυ τραγουδωντας “μπιλιλαντ, μπιλιλαντ!” με φιλη κ εναν ακουζμενο εγγλεζο -με το αναλογο χιουμορ/προφορα.

εδιτ λαθος

που είμαι σπίτι μόνος μου, έχω βάλει Mogwai, άναψα και 2 κεράκια και ατενίζω το άπειρο

Όταν σβήσει το ένα, βάλε Today is the day κι αγκάλιασε το άπειρο 8)

γουατ ισ δις??? Μην με βρίσεις :stuck_out_tongue: