Μου αρέσει

Eμένα πάντως όταν είχε έρθει για τον ίδιο λόγο παππάς στο σπίτι, σκιάχτηκαν τα λαμπραντορ μου και του όρμηξαν. Εδώ παππάς, εκεί παππάς, που είναι ο παππάς?

…αυτό:

[SPOILER][SPOILER][SPOILER]http://bomchicka.tumblr.com/[/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

μόνο για ανοιχτόμυαλους. :ok:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

7.45 το πρωί, με το ένα μάτι ανοιχτό, πηγμένη στην Εθνική. Παίζω χαλαρά με τους σταθμούς στο ραδιόφωνο, απορώντας που πήγανε τα νιάτα, η εμορφιά και το κρεβάτι μου. Πέφτω σε [I][U]τούτο εδώ [/U][/I]το γλυκό τραγουδάκι, αρχίζω να σιγοτραγουδάω, και μόλις μπαίνει το ρεφραίν πιάνω από τον καθρέφτη την κοπέλα στο από πίσω αυτοκίνητο να τραγουδάει και να χορεύει φρενιασμένα :roll:
Αισθάνθηκα λίγο λιγότερο δυστυχισμένη, μου άρεσε, γέλασα:D

Γενικά μου αρέσει να χαζεύω από τον καθρέφτη τους οδηγούς στα πίσω αυτοκίνητα…

Τα σπάει, το ‘χω τραγουδήσει ουκ ολίγες φορές στ’ αμάξι όταν το 'βαζε ο red κάπου το 2005.

Μετά έβαζα λίγο φίνο ΘΡΑΣ για να αντισταθμίσω με βαρβατίλα.

…που απο την πρωτοχρονια μεχρι σημερα δεν εχω περασει [B]ΟΥΤΕ ΜΙΑ [/B]μαπα μερα

φτου μην με ματιασουν και τα σχετικα

που ξεκίνησα διάβασμα για ψυχιατρική, ισως το πιο ενδιαφέρον μάθημα που αν και είναι τρελάμενο, έχει ενδιαφέρον…το άσχημο είναι ότι μετά αφότου το δώσω έχω αλλά 4 παλούκια να δώσω…

μου αρέσει που σε αυτή τη χώρα άνθρωποι σαν τον Ρομαντίκ σπουδάζουν Ιατρική. με κάνει να χαίρομαι για το κωλοΤΕΙ που μπήκα.

Ρομαντίκ σ’ευχαριστώ.

Tην ευλογία τέκνο μου
:papas::papas::papas::papas::papas:

ο ROMANTIc7 παιζει να ειναι οτι πιο κοντινο σε αμοιβαδα, οριακα μαζι με τον Κινγκ νταιαμοντ 13(3εις και παρτα @@μ μου)…

…το ρέμπελο φωτιστικό μου.

Πατάω το on και ανάβει μετά από κανα τέταρτο σε ανύποπτο χρόνο !
Η εξέγερση των μηχανών πλησιάζει…:lol:#-o

Η μπυρα που πινω αυτη τη στιγμη.
:drunk:

που σιγα-σιγα ανακοινωνονται συναυλιες για το καλοκαιρι…:smiley:

Που κατάφερα έστω και τελευταία στιγμή να ξαναδώ Helloween :smiley: :smiley:

Που η διαφορά είναι στο -7
Άντε γεια που λέει και ο τάκης

ειρώνικο μου αρέσει στην περίπτωση μου:

που ακόμα ασχολείστε με αυτό το σάπιο και τρισάθλιο πράγμα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα σκάτε για να πλουτίζουν κάποιοι, μαλώνετε χωρίς νόημα, και χαίρεστε όταν ο ένας είναι πιο σάπιος από τον άλλον και νικάει.

ΟΥΣΤ ΡΕ

Astaldo, έτσι είναι ολόκληρο το άθλημα, όχι μόνο το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πάντως συμφωνώ το να μαλώνει κάποιος για το ποδόσφαιρο είναι ότι πιο ηλίθιο

ΕΤΣΙ. +10000000 και ειναι οντως οτι πιο ανουσιο να μαλωνεις επιμονα για ποδοσφαιρο και δη ελληνικο και να ασχολεισαι με τον καθε σκατοελεηνο μικροκοσμο του παοκ/αεκ/αρη/ασφπ/παο εκει περα και δε ξερω και γω τι αλλη χαζοπαρακατιανη ομαδιτσα. Αι στα διαλα [-X

το Whose Line Is It Anyway

απειρο λιωσιμο απο τα Χμας και μετα. Να΄ναι καλα.

-7 με σπουδαιο διπλο και πεντακαθαρο πεναλτι στην τριπολη,μπαχαχαχαχαχαχ…