Τα σοκολατάκια με τη γέμιση κοκτέιλ του Λεωνίδα =P~ καλά και όλο το μαγαζί γενικά
και ο Λεωνιδας.
Που κόπηκα για ακόμα μια φορά στον Ηλεκτρομαγνητισμό. αχ…
Νταξ μωρέ. Join The Club. Βέβαια εγώ μόνο μια φορά από λάθος μου. Αλλά σε καταλαβαίνω…
Που το καινούριο solo cd του Roger Miret (του τραγουδιάρη των Agnostic Front ντε) σπέρνει τόσο πολύ.
Pure punk rock!!!
φουλ καψουρα λεμε ο νοτης
γενικα δεν ξερω αν μονο εγω ειμαι τοσο καμμενος, αλλα την καταβρισκω να διαβαζω σε καψουροκομματια στυλ γονιδη (που νταξει ΟΡΙΖΕΙ το ειδος), καψουροκομεντς του τυπου ‘ολες πουτανες ειναι’, ‘μονο τα λεφτα θελουν’, ‘μονο οι αντρες αγαπανε πραγματικα’ κτλ
Που τελειωσα 2 short films μεσα σε 3 μερες !
το “Άτομα που ίσως γνωρίζετε” του facebook. :blues:
[SPOILER]=P~=P~=P~=P~[/SPOILER]
Για δώσε ένα τιπ…
ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑΑΑΑΑΑ!!! Και ο ποε!
Πωωωω γιατί μου το κανεις αυτό!; Η πρώτη φορά που μπήκα παραλίγο να ήταν και η τελευταία γιατί απλά με σερνανε για να βγω! (και εγώ δεν ήθελα να βγω! ΓΙΑΤΊ ΜΕ βΓΆΛΑΝΕ;; )
Που φέτος μετά και την ανακοίνωση για τα live των Agnostic Front θα δω τα πάντα όλα από Hardcore!!!
Και ναι γέμισε και ο Ιούνιος!!! Μόλις παρήγγειλα εισιτήρια για Maiden και Social Distortion στο Βερολίνο!!!
Astaldo παίζει να χεις υπερβολικά πολλά φράγκα. Συναυλία δεν έχεις αφήσει. Να σ’έχουμε απο κοντά :naughty:
το φιλετο σωλομου που μολις μαγειρεψα:D
χαχααχαχαχα εεε εντάξει μεροκαματιάρη δε με λες αλλά κόβουμε απο δω, κόβουμε απο κει… τα βγάζουμε πέρα!
το καινουριο video clip απο viza! (κ το song εννοειται)
τα τοπικ του anisixoy…μια οαση στη μιζερια της καθημερινοτητας
που περασα ολα τα μθμτ της 1ης βδομαδας κ ετσι αυριο σαλπαρω για ηρακλειαρα για 6 μερουλες!