Μου αρέσει

η μια ειναι να κυβερνας το Αμπου Νταμπιμπα να φανταστω. :stuck_out_tongue:

Xαχαχαχα ναι έχει αρκετό χαβαλέ εκεί δε μπορώ να πω!!! :smiley: :smiley:

…που πέρασα και τα 5 μαθήματα που έδωσα αυτήν την εξεταστική.ειδικά σε μια κακή για μένα χρονιά όπως η φετινή.
και το πτυχίο έρχεται όλο και πιο κοντά…

που χθες(3 μέρες μετά το χιόνι) το απόγευμα πήγα με την κοπέλα μου στον πηνειο στη λαρισα, και κάναμε βόλτα, είδαμε 68724 διαφορετικά σκυλιά, πολύ κόσμο, με ΤΡΟΜΕΡΟ καιρό, και αράξαμε για 1,5+ ώρα…άνετα πάω και στήνω αντίσκηνο να μείνω εκεί…

*θεός το παλικάρι που γυμναζόταν με μουσική υπόκρουση machine head

Eπιτέλους έρχονται οι μεγάλοι Judas Priest στην Ελλάδα…
Θα δώ μια μπάντα που έχει μεγάλη αξία και σεβασμό προς τους heavy metal οπαδούς τους!!!

:smiley:

το θρεντ I DON’T CARE.
εχει κατι απο 2007.

Μπράβο the horror!!!

ον τόπικ :
Εγώ έδωσα ένα μάθημα (τα υπόλοιπα δε μπορούσα, επειδή διένυα και ακόμη διανύω μία ‘‘περίεργη’’ φάση και δεν είχα κουράγιο να διαβάσω μετά απ’αυτό…) το οποίο (για να μην τα πολυλογώ :lol:) έδωσα για την πλάκα μου περισσότερο …τελικά όμως το πέρασα και μάλιστα το πέρασα με 6 :!: Κωλοφαρδία ε :!::oops::lol:

εμπραγματο?:thumbup:

NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :yahoo::yahoo::yahoo:

η παραίτηση που πλησιάζει όλο και πιο πολύ!!! :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

που πέρασα 8 στα 8 μαθήματα που έδινα και τώρα μου έμειναν μόνο 3 για το πτυχίο…Ξεσκίστηκα στο διάβασμα αλλά ανταμοίφθηκα :smiley:

Και εμένα μου αρέσει αυτό. Πέρασα 14 από τα 16 που έδωσα και μουν 3 για πτυχίο. δάκρυα.

Παραπονιέμαι κ εγώ μετά που δίνω 5! :lol:

και τα 11 ήταν μαθήματα εξημήνου, όχι χρωστούμενα…με 5 μαθήματα θα έκανα πάρτυ.δεν υπάρχουν αυτοί οι αριθμοί.πφφ

Ναι, ρε συ! Δίκιο έχεις! Και τα αφήνω πάλι τρομάρα μου…
Είναι κ η σχολή (συνήθως οι θεωρητικές έχουν λιγότερα…). Ξέρω από παιδιά που κάνουν εργαστήρια ότι δίνουν ένα σωρό κάθε φορά!

Angel death στην αρχή νόμιζα ότι με κορόιδευες…μετά από τα ποστς που ακολουθούσαν συνειδητοποιήσα ότι μιλούσες σοβαρά…14/16…wtf!!! 8O τόσα πολλά δίνετε;Εμεις έχουμε 5 ανα 6μηνο…αλλά προφανώς θα είναι ΟΚ οι αναλογίες…γιατί τα θεωρητικά όπως προείπε ο/η προηγούμενος/η είναι πιο βαρβάτα.Μπράβο ρεε!άντε να τελειώνουμε,με το καλο! :smiley:

Συγχαρητήρια παιδιά!!! :smiley:

Ευχαριστούμε nenielakiii! <3 :smiley:

Και σε αυτό το εξάμηνο όλα περασμένα, και τα 8 :stuck_out_tongue: Συνολικά ως τώρα έχω 24/24 με την πρώτη xD

Που ξυπνησα με το πασο μου και παρ’ολο που εχω 2-7 μαθημα σημερα ουτε καν θα κουνηθω απο το σπιτι. God bless τηλεμεταδοση.