Μου αρεσε η βολτα που εκανα σμρ στο βουνο με τα κοριτσια μου:)
mojo radio 107,7…το πετυχα τυχαια οπως περναγα απο ναυπακτο προχθες και τωρα παιζει συχνοτατα οταν καθομαι στο pc…γκουντ!
που πέρασα το interview με μια ώρα προετοιμασία
[SPOILER]φαντάσου πως ήταν οι άλλοι δηλαδή![/SPOILER]
τι interview?
για την accenture (εταιρία consulting) δεν είναι το ιδανικό αλλά άμα δεν βρούμε κάτι καλύτερο θα πάμε.
Το άβαταρ της Neniel <3
Και που πέρασα το πιο άκυρο μάθημα έβερ.
Σε ό,τι βρεις να πας χωρίς δεύτερη σκέψη! Δεν το συζητάμε… Τα “ιδανικά” ΔΕΝ υφίστανται πλέον
βασικά πρώτα θα κάνω ένα μαστερ οπότε έχω ένα χρόνο ακόμα μέχρι να βρω κάτι καλύτερο αλλά απο το τίποτα κάτι είναι και αυτό και τα λεφτά είναι αξιοπρεπή οπότε δεν παραπονιέμαι.
Εννοείται ρε μια χαρά είναι - ειδικά με αξιοπρεπή λεφτά…
που θα πάω για το πρώτο μου piercing 8)
που θα κάνεις??? εγώ θέλω στη μύτη…x:x
Που ξαναβλέπω το Grease μετά από χρόνια.
Στον ANT1
κρίκο στο χείλος
:thumbup::thumbup:
Παρόλο που δεν πήγα Manowar πέρασα ένα όμορφο διήμερο στην Σαλόνικα με μπύρες και ξύδια…
Ωραία ήταν αλλά κράτησε μόνο 2 μέρες…
Ωραία πόλη αλλά με χάλια οπαδούς!!!
Π.Α.Ο.Κ να σε και να μην φοβασε
Που περασα απο αθενς και πηγα επιτελους μπουμ-μπουμ που το ακουγα κατι χρονια…δεν εξηγειται…βαζουν ναρκωτικα στα ποτα ε…χορευε ολο το μαγαζι κ γω μαζι που για να ξεκουνηθω πρεπει το λιγοτερο να εχω πιει μεχρι να φτιαξω κεφαλι…επισης μαρεσε που ερχονταν ντυμενοι μερικοι/κες λες κ ξεφυγαν απο τις ταινιες του ψαλτη!
και α ναι!!η φωτογραφια του ντικινσον με το μακρυ μαλι κ τις αφελιες αγκαλια με τη κυρα-μαρια στο μαγαζι!!!χααχαχαχχααχ
που ανακάλυψα πόσο γ***** το snowboard!!!
^ Τα σπαει το Snowboard!!!
Να τελειωνω νωριτερα απο τα μαθηματα και να γυριζω σπιτι ακουγωντας στο mp3 το Funeralopolis τοσο δυνατα που να πονανε τα αυτια μου!!!
…που την πέμπτη παίζω live!!!:)