Μου αρέσει

Που αύριο λόγω παρουσίασης διπλωματικών στη σχολή θα χάσω το πρωινό τριωράκι (9-12 με τις κοτες) ψηφιακής σχεδιασης/κοψιμο-φλέβας

• που μπορώ και θα κάτσω μέχρι αργά σημερα και θα ακούσω ραδιάκι

που πηγα για skate μετα απο σχεδον 3 χρονια!!:slight_smile: και πατησα και ενα flip:D

…που στο Highway Song των system of a down απο ενα σημείο και μετά άρχισα να χορεύω σαν χαβανεζα.(you know, σε ενα συγκεκριμένο σημείο που κολλάει)…
είδα την απέναντί μας να εχει γουρλώσει τα μάτια της.!! :lol:
και απο εκείνη την ώρα εχει κολλήσει στο παράθυρο(διακριτικά και καλα, στα πλάγια) να δει τι άλλο θα κάνω.!!!
σκέφτομαι να κάνω τίποτα χοντρό,να φρικάρει τελείως :smiley:

εχω δίπλα μου μια τεράστια ζώνη, χάπια για το κρύωμα και για την παλινδρόμηση και ενα πανό 2 μέτρων απο το number of the beast.,.!! λέτε?? :lol:

“[I]ελάτε γρήγορα…νεαρός προσκύνησε μια γιγάντια εικονα με κατι σατανάδες αφού είχε πάρει κάτι χάπια και μετά έδεσε μια ζώνη στο λαιμό του…ελάτε σας λέω…[/I]” :lol:

Αν το κάνεις απλά θεός!!!

Ωραιος αυτος. 8) Εγω πιστευω ακομα βγαζω το Manual που εβγαζα μικρος. :roll:

*Πρεπει να παω κ γω καποια στιγμη να θυμηθώ παλιες, καλες εποχες. :bounce:

Που επαιξα Cοunter-Strike μετα απο 4 χρονια κ καταλαβα πως η τεχνη δεν ξεχνιεται!!:p8)

που θα δω CBΡ αυριο…

ειναι ομως η πρωτη και η μονη συναυλια που θα παω/πηγα αυτο το εξαμηνο =/

Που ξεκινάει τριήμερο καταστροφής! :smiley: Σήμερα πάρτυ σε σπίτι με ψήσιμο, αύριο Electric Wizard και μεθαύριο Acid King :hippy:

2 σουβλακια και μια πατατες καθ οδον

γιαμ γιαμ

που απολυομαι απο τον στρατο:D

που πηγα στην λαρισα πσκ και πετυχα μαγαζι σε πεζοδρομο σαν τον χασαν να παιζει pearl jam, nirvana, qotsa,monster magnet, tool απο το μεσημερι(!)

:thumbup:

? λίγο πιο κάτω από το αρχαίο θέατρο λες? μάλλον όχι…πιο λες?

οχι δεν ηταν στο αρχαιο 8εατρο
νομιζω το λενε Hobo kai ειναι σε ενα μικρο πεζοδρομο που ειναι κα8ετος στην “παλαιστινης”

να πας οπωσδηποτε:!:
δεν ξερω αν ισχυει και τις κα8ημερινες αλλα το σαββατο επαιζε τρελλη μουσικη απο το μεσημερι

οκ…έχω πάει παλιότερα…καλή φάση…αφού πέρασες ωραία…

*αν και πήγα και πρόσφατα να πάρω εισιτήριο για τα μωρά στη φωτιά…
**ελάτε όλοι λαρισα…περνάμε καλά…

που εχω κατεβασει ολο το ιντερνετ,δεν εχω προλαβει να τα ακουσω αλλα αυριο θα λιωνω σε ταξιδι με νεες μουσικες:D

Aυτο το μπλογκ…
[B]
http://starxidiamas.tumblr.com/[/B]

ΕΠΟΣ.

πρέπει έχει πολλά κιλά @@ αυτός που έχει φτιάξει το μπλόγκ.τα μοιράζει απλόχερα παντού ε?:stuck_out_tongue:

Αν διαβάζει όλες αυτές τις ειδήσεις που ποστάρει,ε,του φτάνουν και του περισσεύουν

γαμαει το Hobo! :wink:

Μου αρέσει…
…που στους Guardian θα βρεθώ με καλή παρέα.
…που επιτέλους κάνει ζέστη.
…που υπάρχουν παγωτά στο ψυγείο.
…που απολαμβάνω φραπέ στην βεράντα.