Ρέθυμνο+Τουρίστριες
το dogs live απο in the flesh tour.
που εβγαλα το χαρακτηριστικο σολακι που εχει μεσα και ειναι τρελο κολλημα.
Μαθαίνεις σιγά σιγά young padawan.
που ενω ειχα αρχισει να πεφτω σε καταθλιψη που δεν θα δω guardian(γαμημενο διαβασμα) συνειδητοποιω οτι παιζουν οι agnes vein 5λεπτα απο το σπιτι μου :vibrate::vibrate::vibrate:
Τουρίστριες γενικά.
…που την κανω για ιντερειλ σε δυο μηνες! Στα mea festicula οι εξεταστικες κ τα αρχαια!
^'στος!
ρεθυμνο + φοιτητριες
…που επαιξα DOTA ξανα χτες μετα απο κανα χρονο και με βλεπω να ξανακολλαω ασχημα
…να παρακολουθώ μετά από μια κουραστική μέρα το παρακάτω βίντεο:
[U]http://www.youtube.com/watch?v=XFiiq40lL34&feature=player_embedded[/U]
[SPOILER][/SPOILER]
Kαι αυτό,δεν αντιλέγω…8)
Που ξαναλειτούργησε ξανα η βελόνα στο πικαπ μου:D. Είχε μαζέψει σκόνη από ότι φαίνεται.
Ξέρω ότι χρειάζεται ειδικό βουρτσάκι για να τη καθαρίζω, αλλά δεν το χω ψάξει. Οι έχοντες βινύλια (και πικάπ προφανώς) μπορείτε να μου προτείνετε κανα μαγαζί ή κέντρο ή και στο Μαρούσι αν υπάρχει που να πουλάει τέτοια είδη?
Τούτο 'δω!!!
Μιλάμε για αηδιατικά τέλειο. 4 μέρες punk/oi/ska ξέρω γω στο Blackpool!!! Πόσο πιο αλητεία!!!
Ήδη γίνονται κουμάντα!!!
EYEHATEGOD 26 Ioυνιου Λονδινο !!!
Που μπαινει επιτελους το καλοκαιρακι και θα λιωσουμε στην παραλια και στης μπυρες:drunk:
:D:yes:8)
που σήμερα έγραψα τέλεια
[SPOILER]
που 10 Ιούνη επιτέλους τελειώνω και 11 θα κάνω πάρτυ αποφοίτησης στο σπιτικό με 80 άτομα ήδη confirmed :D:D let the good times rooooll!![/SPOILER]
Το απογευματινο τρεξιματακι το απογευμα στο αλσος. Full αναζωογονητικο
εμένα πάντως πιο πολύ μαρέσει το απογευματινό τρεξιματάκι το πρωί .
Αυτα παθαινεις οταν γραφεις και ακους μουσικη ταυτοχρονα. Ξεχνας τι εχεις γραψει