Μου αρέσει

καμμένο βίντεο…:lol::lol:

Που απαλλαχθηκα επιτελους απο τα αθλια windows vista και στην θεση τους εβαλα τα πολυ καλυτερα windows 7 :yahoo:

που εφυγα επιτελους απο την κωλοαθηνα, να κανω κ κανα μπανακι… το σεπτεβρη παλι, για να δω και κανα λαιβ…

που ο τυπάς στο ταμείο του βιβλιοπωλείου μου ζήτησε το καπάκι της μπύρας που είχα στο πορτοφόλι μου αντί για πενηντάλεπτο…

…και όταν αρνήθηκα να συμμετάσχω σε συναλλαγή με καπάκι Miller, αρνήθηκε να δεχτεί πενηντάλεπτο…

morning surrealism. precious. :smiley:

Η miller

Που βρηκα δουλεια και μπαινουν μπροστα τα σχεδια για εξοικονομηση ρευστου για ταξιδακι Καναδα, σιγα σιγα.

Eλα ρε φίλε Καναδά…ήταν να σπουδάσω εκεί αλλά τελικά έμεινα Ελλάδα:(

ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΣΑ ΖΩΟ

Που αλλη μια κουραστικη μερα στην δουλεια τελειωσε :slight_smile:

οι ερωτησεις στην αιτηση για βιζα για αμερικη
-ειστε τρομοκρατης?
-εχετε σκοπο να φερεται ναρκωτικα στη χωρα?
τρελο γελιο

Που αποφάσισα να τα παρατήσω ΟΛΑ (συν τη δουλειά που μένει) και να εξαφανιστώ από την κωλοπόλη μια εβδομάδα νωρίτερα.
Που, με τούτα και με κείνα, επιστρέφω ουσιαστικά 29 Αυγούστου.

που φεύγω παρασκευή σικάγο για 3 βδομάδες. που επιτέλους θα εξαφανιστώ από αυτήν την κωλοχώρα.

Που γυρισα Ελλαδισταν για να βρω μια σχετικα αδεια Αθηνα που μαρεσει, να παω Σεριφο κ Λευκαδα και μετα παλι Αγγλια.

Που εχει αδειασει η αθηνα και δεν θα πηξω στην κινηση σε λιγο που θα φυγω για δουλεια :slight_smile:

Να συνεχιστεί η απεργία των ταξί, να συνεχιστεί.

Μου αρέσει η φωτογραφία η παρακάτω που βρήκα τυχαία σε ένα blog

που βγήκε και το τελευταίο μάθημα που χρωστούσα και παίρνω πτυχίο =D>:yahoo: καλά αποτελέσματα και σε όσους περιμένουν!

συγχαρητήρια και καλή αρχή :slight_smile:

Ωωωω συγχαρητηρια!Καλη σταδιοδρομια!:D=D>

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!Να’στε καλά! :smiley: