Μου αρέσει

Συγχαρητηρια angel of death και εις ανωτερα :smiley:

συγκινουμαι με κατι τετοια.μπραβο ειντζελ:D
αντε να παιρνουμε και εμεις σειρα

thank you thank you Ken and midnight g! :smiley: ναιι,να παίρνετε σειρά

Μπράβο και από μένα κουκλίτσα μου!!! Καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία να 'χεις!!!

Σ’ευχαριστώ μικρή μου! :smiley: επίσης εύχομαι!

congrats angel!!! καλή σταδιοδρομία και καλά κουράγια. τα δύσκολα τώρα αρχίζουν :stuck_out_tongue:

σε ποιά σχολή είσαι;μάλλον ήσουν…
Πάντως είσαι τυχερή,διότι αν πήγαινες απο σεπτέμβριο…με καταλήψεις κλπ…!!

Συγχαρητήρια και απο μένα!!Καλή σταδιοδρομία!

Το Σεπτέμβρη θα γίνουν καταλήψεις; Ε, όόόόόόχι…!!!
(δε δίνουμε πρώτα λέω εγώ και μετά ας τις κλείσουμε…) :p:p:p

σ’ευχαριστώ αστάλδε! :smiley: μμ το ξέρω ότι τώρα έπονται τα δυσκολότερα,αλλά προς το παρόν το κωλοχαίρομαι :stuck_out_tongue:

μερακλή.ναι το έχω ακούσει κι εγώ για τις καταλήψεις και θυμήθηκα τα παλιά ‘‘καλά’’ μας πριν 5 χρόνια.Αγγλική φιλολογία,στην Φιλοσοφική (yeah δε θα ξανακάνω αυτή τη διαδρομή-ταξίδι,δε θα μου λείψει και ούτε απ’έξω που θα περναώ πφ!:p) σ’ευχαριστώώώώώώ!! όλο το κόσμο αγαπώώώ! Στην καθηγήτρια που είχα έστειλα mail ‘‘ευχαριστώ πολύύύύύ!’’ πωπω θα μ’εχει περάσει για βλαμμένο standard

@silent πολλά θες…:stuck_out_tongue:

Κανονικά έτσι έπρεπε να γίνει…

προς σιλεντ και μερακλης… ειναι οφ τοπικ αλλα διαφωνω.

και για να το συνδυασω με το τοπικ

Μου αρεσει… να δω τοπικ να κουβεντιασουμε για τις καταληψεις συγκεκριμενα για τον σπετεμβρη και μετα και οχι γενικες φιλοσοφιες περι του θεματος

Tα (πολυ) ευχαριστα νεα που μου ανακοινωσαν απο τη δουλεια μου!
Με γκαστρωσαν πρωτα αλλα με ευχαριστησαν στο τελος!

…που έλειψαν για μερικές ώρες απόψε οι ραμολήδες οι γονείς μου και έβαλα συμπυκνωμένες καφρίλες να παίζουν στο τέρμα από τα ηχεία μου. :smiley:
Βρήκα ευκαιρία γιατί τις προάλλες που έκανα κάτι παρόμοιο ενώ ήταν στο σπίτι, ο πατέρας μου παραλίγο να με αποκληρώσει και η μάνα μου να πηδήξει από το μπαλκόνι…

[SPOILER]Ούτε θέλω να σκεφτώ τί θα γινόταν αν δε σπούδαζα μακριά από το σπίτι μου…[/SPOILER]

…που πήρα δύο 10άρια στα δύο υποχρεωτικά μαθήματα του εξαμήνου. Οι προσπάθειές μου δικαιώνονται, έστω και στο τελευταίο εξάμηνο της σχολής. :stuck_out_tongue:

άλλες 3 ώρες δουλείας και μετά 8 μέρες μπάνια,ψαροτούφεκο,ξύδια,φαί,βόλτες και ύπνο :smiley:

Που το Σεπτεμβρη θα χτυπησω το 4 tattoo μου :slight_smile:

τι θα βαρέσεις??

Ενα μεγαλο τριφυλλι στο μπρατσο γιατι παναθηναικος και manowar ειναι οι δυο μεγαλες αγαπες της ζωης μου :wink:

ΠΟΥ ΠΗΡΑ 8 ΦΥΣΙΚΗ :expressionless:
Ο Χ Τ Ω
Ο Χ Τ Ω
Που ηδη εχω τελειωσει την υλη στο 1/4 μαθηματα που εχω για Σεπτεμβρη. Θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε.
Που απο Δευτερα ξεκιναω δουλεια και συμμαθητες που ηδη δουλευουν εκει λενε οτι κωλοβαρανε τρελα
Που τα λεφτα απο τη δουλεια θα γινουν ebook reader
Αυτα :smiley:

ωραίος :thumbup:
εγώ πάω να κάνω δεκέμβρη-γενάρη το τρίτο, με τρως :stuck_out_tongue: