Μια χαρα πας και εσυ.Τι θα κανεις;;;Δεν πιστευω να μην εχεις κανει ακομα tattoo των manowar;;;
που εφτασα 4 ετος για να κανω ρεκορ περασμενων μαθηματων 6/7 εως τωρα:dance:
Μπράβο Γιώργο:!: Άντε να δούμε εμείς πότε θα πάρουμε μπρος…
ε καιρος ηταν.μικρη εισαι ακομα εσυ:p
Σε λίγους μήνες κλείνω τα 20! Αιστακομμάτια πότε πέρασαν τα χρόνια; 8O8O
Σιγά τη διαφορά που έχουμε…
που μεσα στην τρελα του καλοκαιριου βρηκα λιγο χρονο να επισκευτω και το φορουμ, και που σημερα δεν θα κανω ΤΙΠΟΤΑ !
Για να σε παρηγορησω σε λιγους μηνες κλεινω τα 33 και ηδη εχουν κανει την εμφανιση τους αρκετες ασπρες τριχες στα μαλλια μου.Δεν το πιστευω αλλα αρχιζω και γερναω
Ήμουν ‘κάπως’ όταν το 'γραψα… πραγματικά νιώθω ότι περνάνε γρήγορα τα χρόνια…
μετά όμως που το ξανασκέφτομαι λέω ‘‘α, μπα η ιδέα μου είναι’’, όλα είναι στο μυαλό…
Και δεν γερνάς, μία χαρά είσαι… και οι άσπρες τρίχες δεν έχουν σχέση με την ηλικία…
Ξέρω ανθρώπους που από τα 20 ασπρίζουν (φτουφτουφτουου) και άλλους που ναι 60 και 70 και ακόμα έχουν μαύρα μαλλιά (όχι κατάμαυρα, αλλά πολλά). Ε; Και τί σημαίνει αυτό; Είσαι όσο αισθάνεσαι!
Εχεις δικιο απλα και εγω αισθανομαι οτι περασαν παρα πολυ γρηγορα τα χρονια απο τοτε που ημουν πιτσιρικας και εκανα οτι γουσταρα χωρις αγχος και υποχρεωσεις πανω απο το κεφαλι μου
Ναι, ισχύει… Αν και (θέλω να) πιστεύω ότι τα χρόνια δεν περνάνε γρήγορα ή αργά… Νομίζουμε όμως ότι περνάνε γρήγορα, επειδή δε θέλουμε να δεχτούμε το γεγονός ότι μεγαλώνουμε και θέλουμε να είμαστε μία ζωή νέοι! Η κάθε ηλικία έχει τις δικές της ομορφιές ! Και κάτι άλλο… πιστεύω ότι η ουσία είναι να περνάμε καλά και μετά από χρόόόνια να λέμε ότι ‘‘χαρήκαμε τότε, περνάγαμε καλά’’ κλπ και να μην έχουμε απωθημένα… Με λίγα λόγια, να κρατάμε τις όμορφες αναμνήσεις (ξέφυγα λίγο από το θέμα) παρηγορούμαι όμως με αυτή τη σκέψη!
Που πραγματικά έχουν έρθει μάστορες users,πάνω σε είδη όπως blues/jazz/(prog) rock κτλ και κάθομαι και χαζεύω αλλά και μαθαίνω!!!
TRUTH!!!
Πράγματι !
Πλάκα-πλάκα νομίζω πως σε αυτό συνέβαλε μερικώς και η απόκρυψη του off-topic section για τους μη-εγγεγραμένους αναγνώστες.
Λιγότεροι ξέμπαρκοι/χαβαλέδες/τουρίστες γράφονται και τα πράγματα σα να βελτιώθηκαν κάπως στα μουσικά.
Τελευταία όντως έχει πάρει τα πάνω του το μουσικό κομμάτι του φόρουμ αλλα φταίει το ότι βγαίνουν και τρομερές κυκλοφορίες τον τελευταίο καιρό τις οποίες δεν μπορείς να μην τις αναφέρεις/να μη συζητήσεις για αυτές
…που πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ του Ηρακλείου υπάρχει καφετέρια ονόματι Echoes
…το γούστο μου. Δε ντρέπομαι να δηλώσω υπερήφανος γι’αυτό.
Όσον αφορά τις γυναίκες και τις λευκές επιδερμίδες. Καλός είσαι!!8)
που ειμαι ολομοναχος σπιτι και βαραει η μουσικη στη τσιτα:metal:
Που πλησιαζει δεκαπενταυγουστος και οι δρομοι ειναι αδειοι στην Αθηνα :yes:
Δεν με νοιαζει αν ειναι διαφημιση, ποσο γαμανε τα παγωτα σκλαβενιτης.
Ειδικα το κουκιζ. σαλια