- το καϊμάκι
οχι απλα μου αρεσει, το ομονυμο LP των High Spirits με εχει καβλωσει απειρα !!
η αρχικη στο γκουγκλ.συγκινηθηκα:cry:
αυτο…μιας που το θυμηθηκα τωρα.εχουμε κανα νεο για τη ταινια?
+1
Καλυτερος γουγλης εβερ
…που μετά από μια μεγάλη περίοδο που έσπαγε @@, πλέον το ράπιντσεαρ είναι πιο “ανεκτικό” με τους free users.
Που πέρασα 2 μαθήματα που περίμενα ότι θα κοπώ και ήταν από τα πιο δύσκολα της εξεταστικής.
Και οι 4 βάσεις με ένα χτύπημα. Ναι ρε πούστη!
Σιγουρα θα εχει αναφερθει, τοσες σελιδες θρεντ ειναι, αλλα ειναι τελειο να κοιμασαι ενω εχεις σχολειο/δουλεια την επομενη και να ξυπνας σε καποια φαση, να βλεπεις το ρολοϊ απογοητευμενος/νυσταγμενος και να παρατηρεις πως εχεις κατι ωρες υπνου ακομα!
Πω ναι! Καυλα,θα το χαρακτηριζα.Ειδικα αμα εχει και κρυο και δεν εχεις καμια ορεξη να σηκωθεις νιωθεις μια απιστευτη ανακουφιση:!:
Αυτο! Το επαθα χθες και χαρηκα. Ξυπναω, λεω “Ω ρε πουστη, παλι σχολειο σημερα” και ηταν μονο 3. Παρε 4+ ωρες υπνο ακομα. Απολαυση 8)
Εγω απ’την αλλη χτες το βραδυ ξυπνησα στις 3 το βραδυ,φιλοσοσφησα μονος στο μπαλκονι μου πανω στον ανθρωπο και επεσα και ξεραθηκα μετα απο 2 ωρες.
Που εχω ρεπουδακι σημερα και αυριο
δεν μου αρέσει απλά,αλλά…
[SIZE=“6”][B]ΑΓΑΠΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.!![/B][/SIZE]
αγαπω υπερβολικα τις εκδοσεις γραμματα!μπορει η ποιοτητα του βιβλιου να μην ειναι η καλυτερη(μικρα,ψιλοχαλια σελιδες) αλλα ρε φιλε 3 ευρω κλασσικα βιβλια!
που ερχονται οι Sanctuary σε λιγες μερες :yahoo:
Και που κέρδισα πρόσκληση για Σαλόνικα
γιατι δεν εκπλήσομαι??? :lol:
χαχαχαχ ασε ρε!!! έχω γαμηθεί φέτος να πλερώνω για live. άσε να μπω και σε κανένα κούτρα!!!
άλλο είναι το θέμα…ο καρλ σε πήρε ή ακόμα???