όχι ο παπάρας…
ε τον μλκ…κάτσε να τον πάρω να του το πω,γαιδουριά!!!
αυτό
[SPOILER]
το οποίο μάλλον θα το τσιμπήσω.:)[/SPOILER]
Το ότι αράζω σήμερα και ότι αύριο παίζω live με τη μπάντα μου (Blown Engine) στο Γαλάτσι! Hell yeah!
που θα κάνω πρωτοχρονιά στην ολλανδία:D
Δε γαμιέσαι λέω 'γω;;; Μετά εμένα λέτε ότι όλη την ώρα ταξιδεύω!
έλα μωρέ, σιγά το ταξίδι! αν είναι μες στην ευρώπη δε πιάνεται
Σε ζηλευω!!!Θελω να μου πεις εντυπωσεις γιατι θελω παρα πολυ να παω ολλανδια αλλα δεν εχει κατσει ακομα!!
έχω πάει αρκετές φορές, καλά είναι! αξίζει δλδ με τα χίλια για προορισμός. άνοιξη για μένα μακράν η καλύτερη εποχή, και μετά το φθινόπωρο! χειμώνας είναι λίιιιγο βαρύς και δεν πολυπαλέυεται να κυκλοφορείς έξω όταν είχα πάει για χριστούγεννα εκεί πρέπει να περπάταγα ίσα με 5 ώρες τη μέρα, δεν τη παλεύεις να κάτσεις ακίνητος ούτε δίλεπτο!
Thanks για της πληροφοριες
τίποτα ρε brother όποτε το πάρεις απόφαση στείλε πμ να σου δώσω οδηγίες! και πες μου αν θα πας με τη γυναίκα ή με παρέα για να σου πω εναλλακτικές :lol:
ok bro
που το youtube την εχει ακουσει στερεοφωνικα !!! οταν μου βγαζει error message για καποιο βιντεο του που κολλαει, η οθονη μου δειχνει :
"500 Internal Server Error
Λυπούμαστε, κάτι δεν πήγε καλά.
Η διευθέτηση του ζητήματος έχει ανατεθεί σε μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα μαϊμούδων."
8O8O8O8O :lol::lol::lol::lol::lol: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ απιστευτο !!
Are you kiddin’ me?? Ήταν να έρθω. Η άλλη μπάντα που έπαιξε (απ’ ότι ξέρω) μαζί σας είναι φίλοι μου -.-
Ποιά μπάντα? Κάτι ροκάδες που παίξανε μετά ή οι τύποι που είχαν και ένα μπουζούκι μέσα?
Πάντως το live τα σπασε αν και 5 άτομα μας ακούσανε όλα κι όλα. Ήταν επίσης ο Σωτήρης Θεοχάρης από τους Αδιέξοδο (τώρα τραγουδάει στους No Mind και κάποια guest στους Deus Ex Machina) και έκανε πολύ καλά σχόλια για εμάς συγκεκριμένα ότι έχουμε πολύ attitude! Υποθέτω είναι πολύ καλό feedback για μας αυτό:) (και είναι και on topic)
Nαι τους ροκάδες λέω. Και μπράβο σας!!!
Ο γαματος ηχος που βγαζει η κιθαρα μολις της εχεις αλλαξει χορδες.
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Αλλάζει πολύ το όργανο με καινούριες χορδές. Να ρωτήσω τι χορδές βάζεις;;
Ναι!!!Αλλο ηχο εχει.
Στην κλασσικη βαζω παντα Savarez New Cristal High Tension.
Στην ηλεκτρικη βαζω κατα καποιο τροπο ο,τι να 'ναι.Εβαζα δωδεκαρες αλλα τωρα βαζω δεκαρες.Οι τελευταιες που ειχα αγορασει ηταν πολυ καλες μαρκας Thomastik η κατι τετοιο.Ηθελα τις ιδιες αλλα δεν ειχα χρονο να παω κεντρο που ψωνιζω.Οι καινουργιες ειναι κατι Marshall που δεν τις αγορασα ο ιδιος.Ειναι nickel plated που δεν εχω ξαναβαλει.
Εγώ πάλι από τότε που έβαλα τις Gibson δεν τις έχω αλλάξει… Όχι τις χορδές τις κιθάρας, εννοώ σαν μάρκα. Είχα βάλει διάφορες αλλά αυτές που μ’ αρέσουν ακόμα και “λασπωμένες” είναι οι Gibson…