Μου αρέσει

πριν εναμιση μηνα παρηγγειλα απο ebay ενα βινυλιο (ναι ρε, helloween, που το μαντεψες??). λοιπον, ειχε αργησει οικτρα, ουτε φωνη ουτε ακροαση, μετα τα μυνηματα που του στειλα περα απο τις δικαιολογιες ουτε item shipped ουτε τπτ, ο πωλητης ειχε διαφορες απιθανες δικαιολογιες, τελοσπαντων long story short, σημερα αποφασισα να ανοιξω case στο ebay/paypal για δαυτον, να παρω τα λεφτα πισω τουλαχιστον. ειχα ξεχασει ο χαζος οτι εχεις διορια 45 μερες να το κανεις αυτο, οποτε το ebay μου λεει deadline was October 19th, δηλαδη προχτες! φτου ρε φουστη λεω, ουτε βινυλιο ουτε λεφτα… για 2 μερες…
κανω λοιπον κατι δουλιτσες σπιτι, κατεβαινω να πεταξω και τα σκουπιδια, και τι να δω στο ταχυδρ. κουτι ??? το βινυλιακι μου ! :smiley: :smiley: :smiley:

Το να βγαίνει επιτέλους η ταμπλατούρα που είχες κάνει request τόσο καιρό :D:D

Που πλεον εισαι σιγουρος οτι εχεις προβλημα οταν πατας στο search του YouTube

[SPOILER]“vintage metal shirt”[/SPOILER]

:lol::lol::lol::lol::lol:8)

…που μπαίνω σε super market στην Αγγλία,δίνω 20 λίρες και φεύγω με 2-3 σακούλες γεμάτες,όχι όπως στην Αθήνα!

μετακομίσαμε στο Νησι , χοπετο ?

Ναι γαμώ την τρέλα μου,για μεταπτυχιακό.

ζηλεύω

Κι εγώ εσένα.

???

σου έλειψε η Ελλάδα ? :-k

Μόνο ο τρόπος ζωής τους που είναι όπως είναι μου αρκεί.Και βασικά μέχρι να δικτυωθώ πόσο καλά να περνάω???

εγω ζηλευω οποιον φευγει και ξεφευγει απο τη μιζερια της ελλαδας.γνωριζεις αλλες κουλτουρες γενικα.οταν συνηθισεις θα ναι ολα κομπλε!

Eννοείται πως θα είναι καλύτερα με τον καιρό.Απλά είναι περίεργα προς το παρόν.Και λατρεύω και την Ελλάδα με τα χίλια κακά που έχει.

Που σε 2 ώρες αρχίζει η συναυλία των Wild Beasts (απαραίτητη υποσημείωση: θα’μαι μεσα)

@hopeto: Τα ίδια τραβάς κ συ; Κουράγιο μας…

Που ξαναεπέστρεψα στο φόρουμ αν και με διώξανε άδικα επειδή έκανα μια πλάκα με ένα βίντεο στους φίλους ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ… τέλος πάντων μου λειψέ το φόρουμ και ειλικρινά ΧΑΙΡΟΜΑΙ που είμαι ξανά μαζί σας
Εύχομαι να μην ξανά έχουμε φαινόμενα λογοκρισίας και μπαναρίσματουςγια ασήμαντους λόγους…δεν είναι καιρός για μαλακίες όλοι πρέπει να είμαστε Συναδελφωμένοι και μονοιασμένοι το βασικότερο
:slight_smile:

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.

Σε σένα πάει romantic,αν κάνεις το ίδιο πράγμα μην περιμένεις και τελείως διαφορετική αντιμετώπιση :stuck_out_tongue:

Anyway,καλώς ήρθες από μένα!

μας ελειψες!

Καλώς ήρθες Γιάννη!!!

Πάρε και ένα τραγούδι… [I][B][U]feeling good[/U][/B][/I] ;))))

Ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση αν και λόγω ειδικών συνθηκών ακούω το τελευταίο διάστημα punk και μέταλ

…οι Holy Terror.