Που μπήκα στην ερευνητική ομάδα ενός καθηγητή μου:yahoo::drunk:
Ευγε Floydized και εις ανώτερα μεγάλε!
On topic: Destruction - Invincible Force. Τι riffάρα γαμώτο!
Grim Reaper - See You In Hell ναι ρε κι εγώ από την ομοιότητα με το Βαγγελάκη το έμαθα, τραβατε κανα ζόρι?! ΓΑΜΑΕΙ!\m/
παρτον και στο Κεεπ Ιτ Τρυε τον Βαγγελα
που στην δουλειά έχει ιντερνετ (τουτέστιν ελαφρώς λιγότερη βαρεμάρα)
Τα donuts Στεργιου.Μιλαμε με εχουν καταστρεψει [-X:D
To ρολόι που μου έφτιαξε η φίλη μου για τα γενέθλιά μου :D:D
[SPOILER][/SPOILER]
^ απίστευτο!
Που κλέβω ίντερνετ απο το δημαρχείο μέχρι να μεταφερθεί η γραμμή.
:D:D
Κρατικοδίαιτε…
Να εύχεσαι μόνο να μην ξέρει κανείς στο δημαρχείο από δίκτυα.
και μετά κράζετε τον χοντρό που είπε μαζί τα φάγαμε. ορίστε! ποιος πληρώνει για το ιντερνετ του militia???ο έλληνας φορολογούμενος κύριοι!!!
Πίστεψε με απ’όσους έχω δεί εκεί μέσα δεν παίζει να ξέρει κανείς. Με το ζόρι γνωρίζουν τα βασικά για τους υπολογιστές 8)
λολ και τώρα λιώνω το album:p:p
Υποτροφία από το ΙΚΥ
Έτσι, χαμογέλα μου μωρή ζωή
Η σημερινή Ελληνοφρένεια τα σπάει μάγκες
http://www.ellinofreneia.net/sound.php?id=1946
ΥΓ
Μου άρεσε ότι στην Χαλυβουργική έχουμε κατάληψη και επιτέλους ΚΚΕ και ΣΥ.ΡΙΖΑ πήγαν εκεί και όλοι μαζί συμπαραστέκονται στους εργαζόμενους…αλλά η μαλακία ειναι ότι δεν συνεργάζονται ενάντια στο Κεφάλαιο και στους Φασίστες
Μπράβο!!=D>=D>
Μπραβο ρε Κωστα ! Το αξιζες !
Ελβετια εισαι τωρα ε ?
Συγχαρητήρια! Να είσαι συνεπής με τις εξαμηνιαίες εκθέσεις σου. :yes:
@Αλεξ Thanks ρε μεγάλε, έτσι είναι πρώτα σου βγάζει την πίστη η σχολή αλλά να που βρήκα τρόπο να πάρω πίσω αυτά που μου στέρησε (λαίμαι τώρα :p) Ελβετία είμαι, τώρα τουλάχιστον έχω ένα κίνητρο να λιώσω στο διάβασμα
@Panagiotis Απ’ό,τι κατάλαβα έχεις ίδια πείρα. Είναι αυστηροί με αυτά;
Πάντως έχω αρκετές ενστάσεις επί της διαδικασίας, με κυριότερη την αλλοπρόσαλλη (ανισο)κατανομή των υποψηφίων στις διάφορες κατηγορίες. Τέλος πάντων, η φετινή φουρνιά ήμασταν κ τυχεροί γιατί δεν ήξερε πολύς κόσμος ότι άλλαξε ο τρόπος επιλογής. Και μένα τελευταία στιγμή μου το σφύριξαν. Όποιος ετοιμάζεται για μεταπτυχιακό/διδακτορικό του χρόνου, ας έχει τα αυτιά του ανοιχτά κατά τον Αύγουστο (ίσως κ νωρίτερα)
Επιτέλους μια επική ΝΙΚΗ επί της Πρωταθλήτριας Γαλλίας
Άντε γεια…μια χαρά ΜΕΓΑΛΗ απο την ομάδα μας