Μου αρέσει

που έκλεισα τα εισιτήρια για ολλανδία :smiley:

koita, prepei na eisai tipikos giati ama to ksexaseis tote mporei na kai na sou kopsoun tin ipotrofia, min sou pw oti prepei na dwseis kai lefta pisw. i malakia me auto einai oti prepei na mazepseis tis ipografes apo tous epivlepontes klp klp pou sinithws olo kai kapoion tha psaxneis… apla na min to afineis pote gia tin teleutai stigmi!
exw empeiria me auta giati kai egw epairna prin kapoia xronia tin ipotrofia kata tin diarkeia tou didaktorikou mou, kai pragmatika auto itan to pio spasimo neurwn, otan epsaxna meli tis epitorpis gia ipografes!

Που υπάρχουν στιγμές όπου η ζωή στα φέρνει όλα τούμπα

που τα καλύτερα έρχονται έτσι απλά όπως σε ένα live των Levellers :slight_smile:

Που απο τωρα ξεκιναει το 3ημερο μου ρεπουδακι :slight_smile:

Έλα ρε, πες την ιστορία.

Ε βασικά δεν έγινε τπτ ιδιαίτερο, απλά με όλο το άγχος της εποχής με τις δουλειές κλπ κλπ το να περνάς λίγο χρόνο με καλή παρέα (if you know what I mean) και τόσο ωραία μουσική σε κάνει να σκεφτείς ότι η ζωή τελικά είναι απλή. Δε χρειάζονται πολλά πολλά! :slight_smile:

που σε 2 μερες ειδα live τα unknown pleasures κ (σχεδον) levelling the land…:smiley:

Η γρηγορη εκδρομουλα Αθηνα.
Ειδα μπολικους φιλους !

Ξυπνάω και βλέπω το live των sabbath… Μεσημέρι πάω σχολή και βλέπω ότι έχω περάσει και τα 3 μαθήματα που είχα για πτυχίο…:yahoo:

Πόσο πιο γαμάτη μπορεί να γίνει η μέρα μου… Και είναι ακόμα 6:30…!!:bounce:

που πέρασα ένα κορυφαίο τριήμερο με κορυφαία παρέα. Χειμώνας + νήσι = μαγεία, η απόλυτη ηρεμία

2-3 μέρες ειχα “πέσει” σκεπτόμενος οτι δεν εχω καθόλου λεφτά να κάνω το οτιδήποτε…
… μετά απο 1μιση και πλέον ώρα παιγνίδι με το γατακι(+guest την μανα του) στην αυλή δεν με απασχολεί καθόλου…ήταν οτι πιο ωραίο έκανα εδω και πολύ καιρό…και τζάμπα.!
πουτάνα ευτυχία

*υλικά: ενα γατάκι(με guest μάνα), 1 μικρο μπαλάκι, μια δεξιά παντόφλα, ενα σχοινί, και ενας σωρός απο πρόσφατα πεσμένα φύλλα

ετσι.αποτι φαινεται μονο τα (πραγματικα) ζωακια μας αγαπουν αληθινα.
btw μου θυμισες αυτο δε ξερω γιατι http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9QsFYCVjp0M#t=16s

Βροχή και αέρας να λυσσομανάει, τοπίο τίγκα στα βουνά με ομίχλη και Nucleus Torn στα ηχεία…:smiley:

εγω θα ελεγα οτι πρεπει για το at the heart of winter των immortal:yes:8)

μου αρέσει που βρήκα αυτο http://www.mathima.gr/education/yliko/files_yliko/typologio_ph.pdf και με διευκολύνει πάααρα πολύ :smiley:

Μου αρεσει μια κοπελα απ’ το σχολειο μου αλλα δεν ξερω πως να την πλησιασω γιατι ειναι συνεχεια μαζι με εναν τυπο που ειναι λιγο εως πολυ πουστεος η με κατι φαλκονερες απο την ταξη μου που ολο κουτσομπολευουν τον κοσμο…ωχ…αυτο το τελευταιο επρεπε να το ποσταρω στο “Μου την σπαει…” :stuck_out_tongue: :smiley:

χουφτωσ’τη! χουφτωσ’τη! :p:p

Ρε μη μου βαζεις ιδεες βγηκα εξω και ηπια λιγο παραπανω σημερα και με αδειο στομαχι…

πες της ότι ακούς manowar.