Η αληθεια βρισκετε σε αυτο που σου ειπε ο brother elric
ΝΑΙ ΡΕ!!! ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!!! (δεν κανω πλακα παιδες…οι Manowar θα με σωσουν)
Μου αρέσει που οι κόποι μου για τη δημιουργία μιας μπάντας αποδίδουν! Βρήκαμε όνομα, ξεκινάμε πρόβες την Παρασκευή, έχουμε ήδη μερικά μαγαζιά που έχουν ανοιχτή πόρτα για μας και νοιώθω ευτυχισμένη!!
μπράβο μικρή
Καλη αρχη να εχετε madsroom
Ευχαριστώ πολύ παίδες! Όπως τα συζητάμε, θα παίζουμε τραγούδια σε στυλ jazz/blues/trip hop… τέτοια φάση πάνω κάτω. Το όνομά μας είναι Papa Blue. Αποτελείται το σχήμα από 2 κιθάρες, τσέλο, κοντραμπάσο, φωνή και καχόν! Όταν με το καλό κάνουμε κάποιο λάιβ θα ενημερώσω για όποιον θελήσει να μας τιμήσει με την παρουσία του!
που θα δω shinedown
πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ
Κατα ένα παράδοξο τρόπο (καθότι δεν είμαι του progressive) γούσταρα ένα κομμάτι από τους Blotted Science που μου στειλε ένα φιλαράκι:
http://www.youtube.com/watch?v=gtzb0FTN4BE
και κάθησα να κατεβάσω το The Machinery Of Dementia
Πόσο τεράστια είναι η μουσική σε ποσότητα και ποιότητα ρε γαμώτο!Γνωστό αλλά πόσο ωραίο να το διαπιστώνεις κάθε τόσο!
ισχυει.
…που άνοιξα την τηλεόραση το βράδυ και στην ΕΤ1 (λόγω των απεργιών) έδειχνε σε επανάληψη τη χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής…
“Καλά Χριστούγεννα”, “χρόνια πολλά”, κάλαντα, δέντρα κλπ ξανά μανά μετά από ένα μήνα…
Σουρεάλ κατάσταση ! :lol:#-o
…που είμαι καλεσμένος σε Chinese New Year’s Party.
που πάω για τσίπουρα και παϊδάκια σε ελληνική ταβέρνα της ξενιτιάς και στα καπάκια συναυλία Red Fang - Mastodon, ενώ η θερμοκρασία έξω είναι -10.
Που θα μου ερθουν καποια λεφτα απο το πουθενα και θα μπαλωσω καποιες τρυπες
που μου χαμογελασες το πρωι…\:D/
Η αυριανη μερα και τα αυριανα φαγια. Τελειωνει και το κιτσαριο με τα καρναβαλια.
το τελειο ξυπνημα, πρασινο τσαι και Anacrusis. δεν κολλανε, το ξερω, αλλα τα κολλησα ! :lol:
ΑΓΑΠΩ το “transcribe audio” του youtube !
Βάλτε ένα τυχαίο βιντεάκι και γελάστε με τις ακυρίλες που γράφει προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσει το λόγο…
Πάρτε π.χ. τον Lemmy που είναι γνωστός για την πεντακάθαρη άρθρωσή του, σε ένα έτσι κι αλλιώς αστείο βίντεο:
[I]http://www.youtube.com/watch?v=-wocT87So80[/I]
[SPOILER]“good morning andrea” στο 1:30 :lol:[/SPOILER]
EPIC FAIL !
40 μερες απο το τελευταιο ποστ :!:
Σημεια των καιρων ε ?
Μ’αρεσουν οι Slayer.Βασικα τους λατρευω.
Οτι διαθεση και να εχεις,οσο κουρασμενος σωματικα/ψυχολογικα να
εισαι αφους ακους 1-2 φορες το Reign In Blood μετα εισαι καπως ετσι