Μου αρέσει

Σε 10 ώρες…Ελλάδα!!!:smiley:

η μεσημεριανη προσμονη του βραδυνου live.

Να πηγαίνω στο Tούρκικο super market και με 20 λίρες να γεμίζω 3 σακούλες πράγματα.

νταξει οχι και “μου αρεσει”, πιο πολυ “μου κανει εντυπωση”, αλλα δεν μπορουμε να εχουμε θρεντ για το καθε ενα συναισθημα μαλλον, οποτε μου εκανε εντυπωση, πως μεσω της φορολογικης δηλωσης, περναει μπροστα σου ολη η χρονια και ζωντανευουν οι μνημες…μεσα απο τις αποδειξεις ! να και η αποδειξη απο εκεινο το μεζεδοπωλειο πωωω ρε ωραια ειχαμε περασει, να η αποδειξη απο την σκηνη που ειχαμε παρει για το καμπινγκ στην Κερκυρα, να και η αλλη απο το water park στην Ροδο, να και εκεινη απο τον ενισχυτη που ειχα παρει και ακουω βινυλιακια… :smiley: πλακα εχει

Θυμάμαι να υπολογίζω τα έξοδα κάποιων area managers υπολογίζοντας τις αποδείξεις τους και να βλέπω ξέρω γω,σουβλάκια “ο Πατσαφούρας”,ο άλλος είχε πάρει σερβιέτες για την γυναίκα του και τα χρέωνε στην εταιρία,ωραία πράματα!:lol:

ναι αλλά η ψυχική του υγεία απο αυτό εξαρτάται. οπότε και η απόδοση του στη δουλειά. καλά έκανε

Παλιότερα συνηθίζαμε να θυμόμαστε κάτι τέτοια μέσα από φωτογραφίες, δίσκους, κλπ. Που οδεύει η ανθρωπότητα?

5 χρονια φοιτητικης ζωης περασαν απο μπροστα μου σημερα,μαζευοντας για μετακομιση.αλλα δεν μ αρεσει.
πικρα και κλαμα:cry:

Aρα επρεπε να το ποσταρεις στο μου την σπαει :stuck_out_tongue:

σε καταλαβαινω ρε midnight! και εγω που εκανα μετακομιση για αλλο σπιτι το ιδιο επαθα. σκεψου να εφευγα για μονιμα…

τη μεγαλυτερη συγκινηση παντως την ειχα οταν ξενοικιαζαμε το δωματιο που νοικιαζαμε για περιπου 13 χρονια για διακοπες στον Αγιοκαμπο(παράλια νομου Λαρισας) και δεν θα ξανανοικιαζαμε εκει…

τετοια συγκίνηση ειχα και εγω οταν σταμάτησε η οικογένεια του ξαδέρφου μου να νοικιάζει στην βελικα. πήγαινα κάθε καλοκαίρι, έστω για λίγες μέρες να περάσω καλά.(να βγάλω τα μάτια μου στα ηλεκτρονικά δηλαδη)

μωρε και τωρα απο φωτο, ενθυμια, δισκους, σημειωσεις, και ενα σωρο αλλα θυμομαστε, απλα δεν περιμενα ποτε οτι και οι αποδειξεις θα ανεσυραν μνημες, γιαυτο και το ανεφερα 8)

η Αθηνα τον Αυγουστο! κλισε, το ξερω, αλλα… δεν εχει κινηση, παρκαρεις κατευθειαν, δεν εχει ουρες πουθενα, βρισκεις παντου να κατσεις… αγαπαω!

Συμφωνω απολυτα :thumbup:

Τι ομορφιά είναι αυτό?

που σωθηκαν οι μερες και θα δουμε επιτελους τους τεραστιους y&t…:smiley:

Που αναβαθμιζω το ηχοσυστημα στο αμαξι.Θα γινει πολυ μπομπα μιλαμε!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

τo 14900
το 14784
το 14884
το 14554

[SPOILER]ΝΟΤ!!![/SPOILER]

Το τσιζκεικ τις μανας μου =P~

οι σαβαταζ.