Μου αρέσει

η ευρωπαικη ημερα χωρις αυτοκινητο:)

που αρχισε να χαλαει ο καιρος:yes:

Οι θεοι ειχαν κλεισει στο κεντρο μονο την Πανεπιστημιου ενω οι υπολοιποι δρομοι λειτουργουσαν κανονικα (εκτος απο τους ενδιαμεσους, ξερω γω Ιπποκρατους απο Ακαδημιας ως Πανεπιστημιου κλειστη). Τρομερη βελτιωση, ευγε.

Εγω το εμαθα εκ των υστερων βεβαια και κατεβηκα Πανεπιστημιου το πρωι και την βρηκα ερημωμενη με μονο μια αμαξα (!!) να περναει. Ενιωθα την zombie apocalypse να πλησιαζει :stuck_out_tongue:

που επιτέλους έπιασα σπίτι μόνος με τον μπραδερ… καλό χρυσό το να χεις την μάνα σπίτι αλλά σαν τον δικό σου χώρο δεν έχει… ειδικά όταν το πατρικό σου είναι 15 λεπτά με τα πόδια και δεν χάνεις το φαΐ και το πλυντήριο…!!

το μόνο κακό είναι ότι δεν εχω ίντερνετ εδώ και δέκα μέρες και δεν θα χω για ακόμα 15-20… να ναι καλά ο τομσον του γείτονα που δεν έχει κωδικό…

δε μου αρέσει απλά, είναι ΚΑΒΛΑ να γυρνάς σπίτι μετά από περίεργη μέρα στη δουλειά και να βρίσκεις το πακέτο με τα μπλουζάκια που έχεις παραγγείλει. my life rocks κλπ

Ειναι πολυ ωραιο συναισθημα να σκας σπιτι και να σε περιεμενει πακετο :smiley:

που το εξπρες καλαματα-αθηνα πλεον κανει 2 ωρες και 40 λεπτα και με το νεο κομματι θα φτασει στο δυομισαωρο… και μονιμα να παω κατω ευκολα πεταγομαι για καμια συναυλια…

Μου αρεσει που MANILLA ρε μουνιααααα :smiley:

που στο θρεντ “τι φάγατε σήμερα” ποστάρουν καθημερινά τα ίδια άτομα (machine head, stef, KEN, vtriol) :D:p

…είμαστε φαγανά παιδιά:p :slight_smile: :!:

μ αρεσει που πηραν το μπουλο οι απεναντι!!! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Που ο καιρός άλλαξε και τώρα η αγαπημένη μου μουσική ακούγεται πολύ πιο εύκολα και με ατμόσφαιρα όταν περπατάς στο δρόμο και επικρατεί παντού μια μουντάδα :smiley:

…που αν και συνήθως ειμαι “πεσμένος” και γκρινιάρης, αυτόν τον καιρό ειμαι μέσα στην καλή χαρά και μέσα στην ενέργεια.
φτου να μην με ματιάσω!

φτυστε και σεις ρε

Μπαγασάκο… Τί έχουμε αυτό το καιρό και είμαστε μέσα στην τρελή χαρά; Καινούριο πρόσωπο; 8)

γιατι μωρέ. μόνο αυτο υπάρχει για να χαίρεται κάνεις?(επίσης ειμαι και κελεπούρι σκετο…)
που ξέρω. βαράω μια με την air guitar μου και νιώθω θεος. τέρμα ανεβασμένος.
παμε να δούμε και Mayfair το σαββατο . ολα ωραία.

*οκ. δεν έχουμε μια μετα απο αυτο, αλλά καλή καρδιά. παμε μωρεεεεε

edit . τωρα που το σκέφτομαι ισως βοηθάει ο καιρος.

να πω να γίνει κατακλυσμός?:twisted:

Υπάρχει και ευρωβουλευτής ΚΚΕ Αγγουράκης…

οχι ρε συ!! γιατί να πέσουμε στους κάθε ανάθεμα

Ααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ http://www.youtube.com/watch?v=GOJk0HW_hJw

σε νιωθω!!
κι εγω τα ιδια τελευταια

Ρε σου λεω http://www.youtube.com/watch?v=Y1owi_q_SNw&feature=related