Μου αρέσει

Οντως οι περισσοτερες Ισπανιδες που ειδα και γνωρισα εδω δεν λενε και πολλα.Ιταλιδες δεν εχει πολλες ουτε ειδα καμια ωραια.
Νταξει οι Γαλλιδες καλουτσικες ειναι,κι εχουν και πλακα οταν μιλανε,με αυτα τα ζουζουζου :lol:
Οι πιο εντυπωσιακες ομως ειναι οι Σκανδιναβες.

Καμια θεα ομως,ειδικα απο το Ερασμους,δεν μπορω να πω οτι εχω δει ακομα παντως.Τι διαολο,κοτζαμ Βερολινο.Που κρυβονται?

Oπως οταν ημουνα Συρο… Τιποτα σπουδαιο περα απο μια Αγγλιδα (αχ, :roll:) και 2 Ισπανιδες…

Είπαμε οι καλύτερες ειναι οι Tσεχεσες…Τελεία και Κ**λα…

Οι Αγγλίδες στην πλειοψηφία τους είναι άσχημες, αλλά οι λίγες ωραίες Αγγλίδες είναι κορυφή!

μην τρελαίνεσαι ρε μλκ, μόλις τώρα ήρθες. έχει και ποσότητα και ποικιλία η πόλη, σιγά σιγά…:stuck_out_tongue:

τοπ στην ευρώπη είναι για μένα (αν και νταξει, αυτα είναι γενικεύσεις, αλλά ως ενα βαθμό ισχύουν)

1. σέρβες
  2. τσέχες
  3. δανές απο σκανδιναβία

οι ιταλίδες παίζουν σε άλλο γήπεδο μπάλα, τζαστ λετ δεμ μπι

Βασικα στις Αγγλιδες εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια…

εμεις παλι ειμαστε φιλοι των βαλκανιων/σοβιετικων χωρων. οι ιταλιδες μου τη σπανε ρε γμτ. οι γαλλιδες κλασης ανωτερες σε στυλ.

να πως φαινεται ο ανθρωπος που ξερει απο μπαλα :!:

ον τοπικ: αουα. primordial.

Βασικά μια σημαντική διαφορά των Αγγλίδων σε σχέση με Ιταλίδες (αλλά και Ελληνίδες…) βρίσκεται στην όλη νοοτροπία της “εύκολης”/“δύσκολης” και δε συμαζεύεται. Είναι πολύ πιο ανοιχτόμυαλες πάνω στο θέμα εκεί.

ΥΓ - Ρε, μήπως να ανοίγαμε ξεχωριστό θέμα, αυτό μπορεί να τραβήξει πολύ!

me too!!!

το καλοκαιρι στην κερκυρα ανεβηκαν πολυ στην εκτιμιση μου!!!

Παλι σφεντονα τον ειχες κανει?

Οι του ανατολικού μπλοκ έχουν φοβερή φυσική ομορφιά αλλά δεν ντύνονται / προσέχουν την εμφάνισή τους όσο Γαλλιδοϊταλίδες!

:lol: :lol3:

Αμα είχαν και γκαφρά,θα την πρόσεχαν…

:lol:

Γι’αυτο γουσταρουμε… Ειναι το αλτερνατιβ στυλακι (σχεδον)… Οι Ιταλιδες μου τη δινουν γιατι ειναι στην τριχα… Ξερεις τι ειναι να την εχεις βαλει κατω και να σου πεταει την ατακα “σταματα, θα μου τσαλακωσεις το ταγιερ”??#-o #-o #-o

Έγραψε ο Ulver πριν “Δανές από Σκανδιναβία” και πήγα να απαντήσω “υπάρχουν και από αλλού;”, αλλά μετά σκέφτηκα ότι η Δανία δεν ανήκει στη Σκανδιναβία :-s

Scandinavia is a historical and geographical region centred on the Scandinavian Peninsula in Northern Europe which includes the three kingdoms of Denmark, Norway and Sweden

Aπο wikipedia

Κι όμως, ανήκει. Μαζί με Σουηδία και Νορβηγία, οι 3 σκανδιναβικές χώρες.

Στην Σκανδιναβία ανήκει η Δανία…έλεος!

καταταλλα, εννόουσα ότι απο ολην την Σκανδιναβία, οι Δανές είναι οι καλύτερες Σκανδιναβές, ειδικά οι Νορβηγίδες ειναι τριμπαζα

Eξού και η χώρα του Βlack Metal…

:lol:

Και δεν ανήκει η Φινλανδία; Νόμιζα ότι ήταν Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία μιας και Δανία-Σουηδία συνορεύουν μόνο από θαλάσσης… :-k