Οντως οι περισσοτερες Ισπανιδες που ειδα και γνωρισα εδω δεν λενε και πολλα.Ιταλιδες δεν εχει πολλες ουτε ειδα καμια ωραια.
Νταξει οι Γαλλιδες καλουτσικες ειναι,κι εχουν και πλακα οταν μιλανε,με αυτα τα ζουζουζου :lol:
Οι πιο εντυπωσιακες ομως ειναι οι Σκανδιναβες.
Καμια θεα ομως,ειδικα απο το Ερασμους,δεν μπορω να πω οτι εχω δει ακομα παντως.Τι διαολο,κοτζαμ Βερολινο.Που κρυβονται?
Βασικά μια σημαντική διαφορά των Αγγλίδων σε σχέση με Ιταλίδες (αλλά και Ελληνίδες…) βρίσκεται στην όλη νοοτροπία της “εύκολης”/“δύσκολης” και δε συμαζεύεται. Είναι πολύ πιο ανοιχτόμυαλες πάνω στο θέμα εκεί.
ΥΓ - Ρε, μήπως να ανοίγαμε ξεχωριστό θέμα, αυτό μπορεί να τραβήξει πολύ!
Γι’αυτο γουσταρουμε… Ειναι το αλτερνατιβ στυλακι (σχεδον)… Οι Ιταλιδες μου τη δινουν γιατι ειναι στην τριχα… Ξερεις τι ειναι να την εχεις βαλει κατω και να σου πεταει την ατακα “σταματα, θα μου τσαλακωσεις το ταγιερ”??#-o#-o#-o
Έγραψε ο Ulver πριν “Δανές από Σκανδιναβία” και πήγα να απαντήσω “υπάρχουν και από αλλού;”, αλλά μετά σκέφτηκα ότι η Δανία δεν ανήκει στη Σκανδιναβία :-s
Scandinavia is a historical and geographical region centred on the Scandinavian Peninsula in Northern Europe which includes the three kingdoms of Denmark, Norway and Sweden