Το γλυκο που φτιαχνει η μανα μου και μυριζει ωραια ολο το σπιτι.
το ipod μου!!
Το δημιουργικό βράδυ Σαββάτου, τα αποτελέσματα του οποίου θα τα δείτε αργότερα στις “Φωτογραφίες”, χεεχεεε… :roll: :twisted:
γλυκο;
ωρα για αντιποινα. μου αρεσει…
…αυτο το υπεροχο cd των Gojira :stereo:
Παω για μπιγκ παρτυ υποδοχης πρωτοετων(κι ερασμιτων :–)
Ποτο χαμος και τετοια ομορφα.
Τσααο.
Παρε τηλεφωνα και κανονισε να μας τις φερεις στην Ελλαδα…
Kατα προτιμηση σχιστοματες
Και Ισπανιδες, και ισπανιδες!
H νεα διαφημιση της Nova
που είναι βλάκας… χαχαααααχαχα
ο μεσημεριανος υπνος
Aυτος ο καιρος που σε συνδυασμο με τον δισκο 7th Son φιαχνει μια απιστευτη ατμοσφαιρα 8)
H φωναρα του David Byron…
Αν και είχα και γω πλάσει ένα μύθο γι’ αυτές (δεν ξέρω γιατί), απο φίλους που έχουν πάει Ισπανία δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τις Ισπανίδες… (σε αντίθεση με τις Ιταλίδες ας πούμε, για τις οποίες έχω ακούσει οτι είναι κουκλάρες και ψωνάρες ταυτόχρονα).
Τελικά καλύτερη μια μέτρια και προσγειωμένη γυναίκα, ή μια κουκλάρα και ψώνιο?
Στα 4 ολες ιδιες ειναι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγω παλι απο φιλους που πηγαν Ισπανια εχω ακουσει ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Και οι Ιταλιδες ειναι οντως κουκλαρες παντως. Και οι Ελληνιδες εννοειται…
Οι Ισπανίδες είναι ΧΑΛΑΡΑ οι πιο άσχημες γκόμενες στην Ευρώπη! Έχω γνωρίσει τουλάχιστον 10, και είναι όλες ΜΠΑΖΑ. Όσες έχω δει επίσης το ίδιο.
Βασικά ChrisP είσαι ο πρώτος που ξέρω ο οποίος έχει ακούσει καλά για τις Ισπανίδες. Όλοι οι άλλοι (ΚΑΙ μια φίλη μου που είχε πάει, όχι μόνο άντρες) λένε τα χειρότερα. Και δε το περίμενα…
Πλην ψηλομύτες…
Κάπως έτσι είναι. Οι Ισπανίδες είναι μέτριες. Από την άλλη προσκυνάμε Ιταλία. Φινέτσα.
Πάντως αν θέλετε την άποψή μου, οι καλύτερες στην Ευρώπη είναι οι Γαλλίδες. Έχουν και από το στυλ των Ιταλίδων και από την ομορφιά των βορειοευρωπαίων (Σουηδία, Νορβηγία).