Μπύρες αραλίκι και Πρόβα με

Δανείζομαι τον τίτλο απο ένα άλλο thread από ένα άλλο Forum (noiz.gr) γιατί το θεωρώ πολύ ενδιαφέρων για μια κοινότητα σαν το Rocking! (Aν είναι λάθος που το αναφέρω παρακαλώ να με ενημερώσει κάποιος moderator…)
Αρχίζω εγώ!

Θα ξεκίναγα Δευτέρα βράδυ με μία στάση στο προβαδικο των Bolt Thrower, Τρίτη θα την έκανα στο προβάδικο των Mogwai Τετάρτη Μεσημεράκι Dying Fetus και βράδυ Isis, Πέμπτη η μέρα αφιερωμένη στους Pink Floyd Παρασκευή Porcupine Tree Και ΟΟΟΟΟΛΟΟΟΟ το Σ/Κ θα έτρεχα Νορβηγία να αράξω με τους θεούς ULVER!!! αυτή θα ήταν η πρώτη βδομάδα του Quest μου… O χρόνος έχει 365 μέρες…

PS: Μακάρι να έβλεπα και τα ενδώτερα των Coil αλλά τώρα είναι αργά… R.I.P… :frowning:

δεν καταλαβα…τι παιζει ακριβως?

Απλά σε πιο προβάδικο θα θέλατε να αράξετε και με ποιούς… Είναι ένα Wishlist…

απ’ότι καταλαβα εννοεί με ποιους μουσικούς θα ήθελες να τζαμάρεις, να αράξεις και να τους γνωρίσεις.:stuck_out_tongue:

ντακσ, δοξα το θεό λόγω του ότι κοντεύω τα 5 χρόνια στα webzines έχω γνωρίσει πολλούς μουσικούς. πάντως κάποια άτομα που σίγουρα θα ήθελα να γνωρίσω είναι οι tipton / ripper και όλους από τους mastodon…αλλά να μη κερνάω εγώ τις μπύρες επειδή θα μου κλείσουν το σπίτι…:wink:

θα ήθελα να ξαναπετύχω και τον leif απο τους candlemass. ο μουσικός πάντως που έχω γνωρίσει και σαν άνθρωπος είναι ο πιο respect είναι ο Devon Graves των Dead Soul tribe. άλλοι πραγματικά τρομεροί ανθρωποι είναι σίγουρα οι Caffery/Oliva (ειδικά ο caffery μου φάνηκε τρομερά cool ατομο), αλλά και ο mike terrana, με τον οποίο έχω κάνει μία από τις πιο ευχάριστες συζητησεις…

Ωραίοοοοος! άλλα απλά ρε παιδί μου να αράξεις ξέρεις πέρα απο κάθε δημοσιογραφικό ενδιαφέρον σαν να φιλαράκι και τίποτα παραπάνω. Ξέρεις να τζαμάρεις (αν παίζεις) και να τους δείς σε χαλαρή φάση να λαλακίζονται να δημιουργούν καινούρια riffs και να ζητάνε και την γνώμη σου… (α, καλά έχω ξεφύγει λέμε)!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγώ ξέρετε τι σκέφτηκα? Μπύρες αραλίκι και Πρόβα με… Τσαλίκη!!! :stuck_out_tongue:

8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι ακούγεται και σαν σύνθημα σε πορεία χαλαράααααααααααααα…

Θα ήθελα να τζάμαρα με τους metallica ενώ συνθέτουν το καινούριο Album, για να μπορώ να τους κράξω κάθε φορά που αρχίζουν να κάνουν τις ίδιες παπαριές με το st anger…
Επίσης θα ήθελα να τζάμαρα με οποιοδήποτε group έχει συμφωνική ορχήστρα (όλο και καποιο ωραία παρουσία θα παίζει βιολί)… Θα μου πείτε σιγά μην παίζουν τα συγκροτήματα τα τραγούδια τους μαζί με τη συμφωνική, αλλά έτσι κ αλλιώς το topic ειναι ου-topic-ο…:lol:

Τώρα μου ρθε να είμαι με Mike Patton και να πιάναμε κουβέντα μετα απο αρκετό αλκοοοόλ… Trippy!!!

εγω θα θελα να ημουν με hendrix, Jannis, jeffreson Airplane, eric burdon, σε ενα σπιτι που να το εχουμε κανει στουντιο καπου στο san frasisco να τζαμαρουμε me αλκοολ κ LSD κ να κανουμε χιππικο ερωτα με πολλες groupies!:stuck_out_tongue:

Blues Jam : θα ηθελα να τζαμαρω με Albert king, Muddy Waters,Buddy Guy, John Lee Hooker,Elmore James,canned heat, Stevie Ray Vaughan,Johnny Winter, Roy Buchanan ,με τον Garry Moore( Για να του μαθω να παιζει Blues:p )

αυτα για αρχη!

Εγω θα θελα να τζαμαρω και να αραξω με Οzric Tentacles και στο καπακι να παω απο προβα Dream Theater και να πιασω κουβεντα με τον Portnoy περι σινεμα,μια και εχουμε πανω κατω τα ιδια γουστα,απ οσα εχω διαβασει σε συνεντευξεις του.Μετα την συζητηση και την “κουλτουρα” θα γουσταρα να παω απ το προβαδικο των Lamb of god να πιουμε μπυρονια και μετα να σκασει μυτη και ο Lemmy και να παμε ολοι μαζι πρωτα για βρωμικο και μετα σε στριπτητζαδικο οπου θα παιξουμε και ενα μικρο Live με τη συμμετοχη των καλλιτεχνιδων του μαγαζιου.Μετα το ξενυχτι θα παμε για πατσα.Την αλλη μερα και μετα το hangover θα πηγαινα στο προβαδικο των Pussycat Dolls οπου θα κλειδωνομουν μαζι τους στο στουντιο και θα καταπινα το κλειδι.Την υπολοιπη βδομαδα θα την εβγαζα στο προβαδικο της Shakira οπου θα παιζαμε την unplugged εκδοχη κιθαρα-φωνη ντουετακι του Underneath your clothes οπου θα ζητουσα περαιτερω αναλυση των στιχων και μετα θα μου χορευε bellydance.Μετα θα ξυπνουσα αποτομα.:stuck_out_tongue:

τζαμαρισμα/προβες:Judas Priest, AC/DC, Hammerfall, Corrosion Of Conformity, Queensryche, Saxon, Mastodon
μπυρες:Black Label Society(ποσο ν’αντεξει κανεις μ’αυτους…), Motorhead
μετα θα ηθελα να παω να ψωνισω κανα δερματινο με τον Udo και τον Halford (#-o )…

Kai egw hokam me tis Pussycat Dolls tha ebaina mesa, tha katapina to kleidi kai meta tha katapinan aytes…to kaggelo!:lol: :stuck_out_tongue:

Την τραγουδιστρια των Lacuna Coil 8)

:lol: :lol: :lol:
Σωστοοος!

Ετσι!!! Pussycats Dolls ρεεεεεεεε!!! Απο μουσικη λενε τιποτα ???

εχει γινει και αυτο, αλλα λιγες φορες.:wink: ντακσ, το καλο του συντακτη ειναι οτι τον ρωτας οτι γουσταρεις. το αν απαντησει ειναι αλλο θεμα…

τους μαστοντον ομως τους θελω για μπυρες. μονο μπυρες. πολλες μπυρες. αντε να κανουμε και κανα ιντερβιου δε βαριεσαι…:lol: