Εθνική Ελλάδος

Κρίμα το παιδί τέτοια ζημιά στα χασομέρια…

Και μένα πάντως η Εθνική μου ψιλοάρεσε κυρίως όσον αφορά την φιλοσοφία της στο παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές υπήρχε ένας ορθολογισμός.

Σόρυ ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι; Μόνο εμένα μου φάινεται λίγο βαρύς ο Νίνης; Και να ξεκαθαρίσω ότι τον θεωρώ γενικά πολύ καλό παίκτη…

ο νινης χτες ηταν καλος. το μονο μειονεκτημα χτες ηταν οτι δεν μαρκαρε σωστα. δεν λεω δεν ετρεχε, αλλα αφηνε πολλες φορες την θεση του και δεν καλυπτε ή δεν εκανε ενα φαουλ.
ειπα βεβαια οτι το χτεσινο ματς δεν ηταν για συμπερασματα, την τριτη ισως να μην ειναι ιδια τα πραγματα.

μακος και μανιατης θα αντικαταστησουν τορο και τζιολη.τον μενδρινο γιατι δεν τον εχουν ουτε καν στα υποψην τους?

μακαρι να εβαζε και στην βασικη τον μανιατη αλλα δυσκολα. τον μενδρινο τι να σου πω, δεν ξερω αν χρειαζεται ακομα εναν τετοιον η εθνικη. καθαρα αμυντικο χαφ (6αρι) ειναι που δεν εχουμε, που να τρωει σιδερα και τοσα χρονια παντα ειχαμε. εδω και 1-2 τους ψαχνουμε με τα κυαλια…

Ποιος μακος ρε παιδια??

ο γκρεγκορι. τον ειχες ξεχασει ε?? :lol:

*  Καταρχήν, να ξεκινήσω από τον τερματοφύλακα της Εθνικής. Γουστάρω [B]Σηφάκη[/B], εμπνέει εμπιστοσύνη, θυμάσαι όταν ήταν στον ΟΦΗ που φώναζα από την εφημερίδα «[B]πάρτε τον στον Ολυμπιακό, αυτός θα είναι ο νέος Μανταλόζης[/B]»! Δεν ξέρω τι έγκλημα έγινε και έφυγε από τον Ολυμπιακό αυτός ο τερματοφύλακας. Θα ήταν ο διάδοχος του [B]Νικοπολίδη  [/B]για πολλά χρόνια. Τέτοια νέα παιδιά τα κρατάς, ας έμενε και 4-5 χρόνια πίσω από τον Νικοπολίδη στον πάγκο. Θα μάθαινε, θα δούλευε και θα είχες τώρα έτοιμο διάδοχο. Στο κάτω κάτω, και ο Νικοπολίδης έμεινε πολλά χρόνια στη σκιά του [B]Βάντσικ[/B], και ο Κωνσταντίνου θυμάμαι είχε μείνει πολλά χρόνια στη σκιά του Οικονομόπουλου. Όταν ήρθε η ώρα τους όμως έκαναν μεγάλη καριέρα. Τώρα θα βλέπουμε για μια δεκαετία τον Σηφάκη στον Άρη και στην Εθνική, ενώ τον είχαμε στο Ρέντη»?
* «Σε ό,τι αφορά τη Λετονία, ήταν ο πιο εύκολος αντίπαλος, η χειρότερη ομάδα που έχω δει στο Καραϊσκάκη. [B]Έλα μωρέ, της πλάκας[/B]. Πολύ καλύτερη ήταν η Γεωργία. Εγώ ξέρεις, με τον Κετσπάγια δεν τα έχω καλά, τον είχα κράξει όταν ήταν στον Ολυμπιακό, αλλά την έχει φτιάξει τη Γεωργία, ήταν καλά στημένη μέσα στο γήπεδο, ήξερε τι ζητούσε, με καλούς κυνηγούς να βγαίνουν στην κόντρα και με οργανωμένη άμυνα. Πίεζε στο κέντρο, δεν είχε καμία σχέση με τη Λετονία. Δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε, γιατί την Τρίτη το ματς με το Ισραήλ είναι πιο δύσκολο».
* «Προχωρώντας στα σέντερ μπακ, εκπληκτικό δίδυμο φτιάχνουν [B]ο Αβραάμ με τον Παπασταθόπουλο[/B]. Συμπληρώνονται, ταιριάζουν σε ταχύτητα και αλληλοκάλυψη. Θυμάσαι τι είχε γίνει με τον Αβραάμ; Ένα ματς τον είδα στο Καραϊσκάκη με τον Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό και είχα βγει στην εφημερίδα φωνάζοντας «πάρτε τον γρήγορα! Πάρτε τον οπωσδήποτε, μην τον χάσετε, σίφουνας είναι! Έτρωγε τις ντρίμπλες από τον Γκαλέτι ο αριστερός μπακ του Άρη, ο Βραζιλιάνος που δεν θυμάμαι το όνομά του, αλλά έβγαινε στα άκρα ο Αβραάμ σαν σίφουνας και κάλυπτε, έβγαινε αυτός πάνω στον Γκαλέτι»! Και όντως μετά από λίγο χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός πήγε και τον αγόρασε». 
*  «Στο αριστερό μπακ θα έχουμε πρόβλημα, δεν είναι η αριστερή πλευρά όπως η δεξιά μας. Θα γίνει μάχη μεταξύ Τζαβέλλα και Σπυρόπουλου, κανένας απ? τους δύο δεν με εντυπωσιάζει».
* «Στο δεξί μπακ, εκπληκτικός ο [B]Τοροσίδης[/B], ο καλύτερος του γηπέδου ήταν. Για εμένα είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή! Εκπληκτικός σε ταχύτητα και αντοχή, γερά πατήματα, μπασίματα, σκέψη, κάνει φοβερή δουλειά. Το δε γκολ ήταν φανταστικό. Έχει ένα πράγμα ο Τοροσίδης που δεν το έχει κανένας άλλος μπακ στην Ελλάδα και το έχουν λίγοι μπακ στο εξωτερικό! [B]Δεν είναι προβλέψιμος, να φεύγει προς τα έξω μόνο όπως όλα τα μπακ, σαν? τσοπάνηδες. [/B]Αυτός κλίνει και προς τα μέσα, χώνεται. Ο μεγάλος Μπόμπεκ όταν ήρθε στην Ελλάδα και δίδαξε το 4-3-3, έπιανε τον Καμάρα και του εξηγούσε τα μυστικά της θέσης, «δεν θα φεύγεις προς τα έξω» του έλεγε, «αλλά προς τα μέσα, από το αδύναμο πόδι του αριστερού μπακ, από το δεξί του! Θα χώνεσαι μεταξύ του αριστερού μπακ και του στόπερ και θα βάζεις και γκολ». Ο Τοροσίδης είναι από τους λίγους στην Ευρώπη που μπορεί να το κάνει αυτό, όπως ο Λαμ της Μπάγερν, όπως το αριστερό μπακ ο Βραζιλιάνος της Ρεάλ, όπως ο Μαϊκόν επί Μουρίνιο».
* [B]«Σε ό,τι αφορά τα τρία χαφ, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Τζιόλη, λίγα πράγματα. Αν τα τρέξει μια καλή ομάδα αυτά τα χαφ, θα έχουν προβλήματα.[/B] Μία καλή αντίπαλη ομάδα αυτά τα χαφ μπορεί να τα εξουθενώσει. Μην κοιτάς τη Λετονία που ήταν της πλάκας. [B]Να τον θυμάστε τον Αλέφαντο τι λέει...[/B]»
* [B]«Πάμε στους μπροστινούς. Ο Μήτρογλου σπαταλάει την καριέρα του, τη χαραμίζει. Δείχνει σαν τεμπέλης, δεν έχει δουλέψει να βελτιώσει το παιχνίδι του, κάθεται εκεί, σαν περίπτερο μέσα στην περιοχή και περιμένει τη μπάλα στα πόδια για να κάνει το γκολ και να τον γράψουν οι εφημερίδες. Ενώ έχει πολλά προσόντα, ενώ ξέρει καλή μπάλα, ενώ έχει κορμί, ενώ έχει εκπληκτική απαλλαγή με την πλάτη για σέντερ φορ, τεμπελιάζει και δεν δουλεύει. Έχει πέσει και ψυχολογικά, είναι κρίμα να χαθεί αυτός ο Έλληνας σέντερ φορ, ο οποίος είναι γκολτζής και έχει προσόντα».[/B]
* «Ο [B]Νίνης [/B]ήταν καλός, αλλά δεν είχε πίεση κι αυτός, δεν είχε σοβαρούς αντιπάλους. Από αυτό που έδειξε ο Νίνης όταν πρωτοεμφανίστηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι 40% κάτω σε σχέση με την εξέλιξη που έπρεπε να έχει σήμερα.[B] Δεν θα γίνει μεγάλος παίκτης αν αρκείται στο «όλο πασάρω» και «σουτάρω». Πρέπει να χώνεται μέσα, πρέπει να μπουκάρει, πρέπει να τους αναστατώνει. [/B]Όπως ήταν ο Τζόρτζεβιτς και όπως ήταν ο Γιαννακόπουλος στα ντουζένια του. Φυσέκια ήταν, σε εξουθενώνανε».
* «Ο [B]Σαμαράς [/B]βελτιωμένος είναι, ήταν διακριθείς, αλλά με ένα αδύναμο μπακ κι αυτός που τον έκανε ό,τι ήθελε. Μακριά από το γκολ, δεν τελείωσε τις φάσεις,[B] αυτό το σώμα για εμένα δεν είναι για εξτρέμ,[/B] θα το λέω πάντοτε. Αυτός είναι για σέντερ φορ, αλλά του αρέσει εκεί, σαν εξτρέμ. Ε, γι? αυτό δεν έκανε τη μεγάλη καριέρα έξω και βολοδέρνει τη μια εδώ, την άλλη εκεί»?
* «Οι αντίπαλοί μας, κάτι [B]Λετονίες[/B], κάτι [B]Γεωργίες [/B]και κάτι [B]Ισραήλ[/B],[B] δεν υπάρχουν στο χάρτη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ως οντότητες ποδοσφαιρικές.[/B] Ούτε καν στον ευρωπαϊκό χάρτη δεν υφίστανται. Αν δεν τερματίσει η Ελλάδα έστω δεύτερη, θα είναι αποτυχία ολκής, θα είναι δραματική αποτυχία»!
* «[B]Για τον [B]Φετφατζίδη [/B]δεν θα πω τίποτα τώρα, Θέμη, το φυλάμε για μεσοβδόμαδα, θα κάνει πάταγο? Μια ολόκληρη στήλη για αυτόν, συμβουλές μου, εξωγηπεδικές και αγωνιστικές, τι πρέπει να κάνει για να γίνει μεγάλος παίκτης και να αφήσει εποχή. [U]Μέχρι και για το σεξ θα μιλήσω[/U]! [/B]Πάρα πολλές οδηγίες από την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια μέσα στα γήπεδα και στο ποδόσφαιρο. Από όσα είδα και από μεγάλους ξένους προπονητές. Έρχεται το αστέρι απ? τον ουρανό για να καταπιεί το ελληνικό ποδόσφαιρο! Αρκεί να δουλέψει σοβαρά και να μην αρκεστεί στα λίγα»?

http://www.katimagiko.gr/editorial/1910/o-kaluteros-ellenas-podosphairistes-kai-asteri

μεγάλη αγάπη…

δεν διαφωνω καθολου με τον αλεφα σε αυτα που λεει για την εθνκιη. ειτε το θελουμε ειτε οχι, ετσι ακριβως ειναι…
η ομοιοτητα τοροσιδη με μαικον βεβαια ειναι απο τον πλανητη αλε… εκει πεθανα στα γελια…:lol:

σε όλα σωστός είναι ο τρελός. αν κ είδα μόνο φάσεις από το ματς (έπεφτε μάσα σε ταβέρνα), ο παπασταθόπουλος δείχνει να πηγαίνει για μεγάλα πράγματα και ο φετφα έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία. ελπίζω μόνο να μη χαραμίσει το ταλέντο του, όπως φαίνεται να πα να γίνει στην περίπτωση νίνη :/. ο μήτρογλου αν είχε 2 γραμμάρια λειτουργικού εγκεφάλου παραπάνω, θα γινόταν μεγάλος παίχτης, κρίμα.

O Αλέφας όσο και να το κοροϊδεύουμε για τη τεράστια γραφικότητά του, ανέκαθεν ήξερε από μπάλα.
Ντάξει πλέον έχει γεράσει και πετάει πολλές μπαρούφες.

Απλά:

Μέχρι και για το σεξ θα μιλήσω!

αποκλειεται ο αλεφαντος να μιλησε για τον φετφατζιδη [SPOILER]μονο για καποιον φετματζιδη ακουω να μιλαει:p[/SPOILER]

Συμφωνώ κι εγώ ότι ο Αλέ ξέρει πολύ μπάλα αλλά είναι γραφικός όσο δεν πάει. Αλλά τον αγαπάμε.
Όσο για την Εθνική αύριο θα είναι πολύ διαφορετικό το ματσάκι λογικά και θέλει προσοχή. Αμαρτία να λείπει ο καλύτερος παίχτης μας αυτή τη στιγμή αλλά τουλάχιστον θα είναι ξεκούραστος στο παιχνίδι με την Ξάνθη :stuck_out_tongue:

Οκ ρε, νομίζω θα το πάρουμε το Ισραήλ, αυτό έλειπε.

Θα λείπει βέβαια ο Τόρο, αλλά λείπει κ αυτών ο καλύτερος παίχτης.

ΥΓ. Ο Αλέφας απλά δεν υπάρχει !!!

γιατι ρε τοσο χαλια η ελπιδων?
αντε να δουμε τι θα κανουν οι ανδρες

Πρώτο ματς που βλέπω την εθνική επί Σάντος και έχει περάσει ήδη 3-4 κάθετες πάσες.
Περίπου όσες είχε περάσει με το Ρεχάγκελ από το 2005 και μετά.

Σε πολύ κακή βραδιά ο Παπασταθόπουλος όμως.

Edit:

Ποιο πέναλτι ρε χαζέ Σωτηρακόπουλε, καθαρή βουτιά είναι και καλά έκανε και του 'δωσε την κίτρινη.

σαν το γκρεγκ λουγκάνη βούτηξε

Μπαχαχαχαχαχαχ!

Γεια σου ρε Λουκά!!!

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

με φετφα κ Νίνη επιτέλους βλέπουμε μια εθνική να μην νυστάζεις. βήμα βήμα βελτιωνόμαστε. κατσουρ κάρα μαζί στην 11άδα ποτέ πια πλέον θεωρώ

δεν ειχε φετφατζιδη…πραγματικα εχω μεινει εκπληκτος με το παιδι, μακαρι να τον προσεξουν, να μη νομισει πως ειναι η φιρμα και σταματησει να εξελισσεται

αξιζει να βλεπεις ακομα και εθνικη ελλαδος για τετοιους παικτες (σημειωτεον ουτε που θυμαμαι τελευταια φορα που ειδα ματς ελλαδας σε προκριματικα)

Aν δεν ήταν ο Σουηδός σήμερα θα είχε γίνει μια κηδεία στο Καραϊσκακη μουρλια…