Εθνική Ελλάδος

πολύ αμφιβάλω αν θα πουν ποτέ τίποτα σοβαρό…
περισσότερα μπορώ να πω εγώ(και όλος ο κόσμος) ας πούμε για το πως πήγε(αρχικά) ο φωτακης στην εθνική πάρα αυτοί…

επαναστάτες μεχρι ένα σημείο…μην σκίσουμε και κανένα καλσόν…

μα διαβαστε το αρθρο. ο ανθρωπος το λεει, απλα δεν κατανομαζει…

Τι είναι αυτό που σε ενοχλούσε περισσότερο στην Εθνική;
Είναι μια σειρά πραγμάτων. Για παράδειγμα δεν είναι δυνατόν να παίζουν παίκτες στην Εθνική που είναι μονίμως εκτός 18άδας στους συλλόγους τους. Δεν γίνεται! Δεν το έχω δει πουθενά, σε καμία ομάδα, σε καμία χώρα! Θέλεις να σου πω ονόματα; Μπορεί να τα βρει ο οποιοσδήποτε και μόνος του. Δείτε τις 11άδες των αγώνων της Εθνικής και θυμηθείτε ποιοι έπαιζαν στις ομάδες τους. Μα δεν υπήρχε ανταγωνισμός σε εκείνη την ομάδα. Να παίρνεις το αεροπλάνο για να πας να παίξεις με την Εθνική και να ξέρεις ότι οι 10 από τους 11 παίκτες είναι σίγουροι, βρέχει χιονίσει! Και το έλεγαν και μόνοι τους αυτοί οι παίκτες. «Μην ασχολείσαι, εγώ θα παίξω ό,τι και να γίνει». Δεν είχε καμία σημασία αν έπαιζαν στις ομάδες τους.

πριν δεν υπήρχε το άρθρο…

:lol::lol: καλος ειμαι… χαχαχαχαχχα

Στα κοχόνες μας κι αν δεν έρθουν (μιλάω και για Γκέκα που έκανε πρόσφατα δηλώσεις). Η Εθνική λειτουργεί όπως αποφασίζει η διοίκηση κι ο προπονητής, όχι όπως αποφασίζουν 3-4 παίκτες. Όταν ο Γκέκας έπαιζε στην Εθνική βασικός ενώ στη Γερμανία σκούπιζε πάγκους, δεν είδα να είχε κανένα πρόβλημα τότε με την Εθνική ο Φάνης και με το πώς λειτουργούσε. Και ειδικά ο Αμανατίδης δε βλέπω κανένα λόγο να έχει παράπονο. Όσο άξιζε το έπαιξε με την Εθνική. Έτσι κι αλλιώς ήθελε 500 φάσεις για να βάλει ένα γκολ, όποτε έπαιζε και συνεχώς ήταν σε αποθεραπεία.

Καλα το οτι στην Εθνικη υπηρχαν κλικες και καποιοι παικτες επαιζαν παντα σε οποια κατασταση και να βρισκονταν ειναι αληθεια… Τα θυμομαστε ολοι μας, ο Κατσουρανης, ο Χαριστεας, ο Μπασινας παλιοτερα, δεν εβγαιναν με τιποτα απο την 11αδα. Εμενα μια χαρα λογικα και αληθινα μου φαινονται τα οσα ειπε ο Αμανατιδης. Με τον Σαντος ελπιζω να αλλαξει η κατασταση. Αλλα μην βριζουμε τον Αμανατιδη επειδη λεει το προφανες που ολοι βλεπαμε…

O Χαριστέας με τον Μπασινά κατάφεραν να μην στεριώσουν για πάνω από 2 μήνες ούτε στην Αρλ (η οποία ξεκίνησε με 7/7 ήττες νομίζω). Πόσο γαμάτους μάνατζερ μπορεί να έχουν?

τόσο που ο πηλαδακης να σκέφτεται να τους φέρει στη λαρισα.!!!

*…φήμες λένε…

Για το καλο της Λαρισας, δεν πρεπει με τιποτα να τους παρετε, εχουν τελειωσει εδω και χρονια και πραγματικα απορω που δηλωνουν ακομα επαγγελματιες ποδοσφαιριστες…

αν τους πάρει εγώ δεν θα ξαναπάω γήπεδο μεχρι να φύγουν…
δεν με νοιάζει που έχτισαν τα ανάκτορα…

Και καλα θα κανεις, ελεος με την κοροιδια, ας το παρουν αποφαση επιτελους, μεγαλωσαν…

καλα σιγα μην δεν πας για αυτο… ισα ισα θα εχεις την τιμη να ριχνεις απο κοντα μπινελικια στον αχριστεα μας…:lol:

[B]Προπόνηση με ανοικτό στόμα[/B]

Την πρώτη τους προπόνηση εν όψει του φιλικού της Τετάρτης με τον Καναδά έκαναν το απόγευμα στην «AEL FC Arena» οι Έλληνες διεθνείς. [B]Όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν νωρίτερα το νέο γήπεδο της Λάρισας με τις ομάδες τους έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις[/B], ενώ το κλίμα ήταν εξαιρετικό λίγο πριν την τελευταία πρόβα για το εκτός έδρας ματς με τη Μάλτα για τα προκριματικά του Euro 2012 στις 26 Μαρτίου.

Την Τρίτη στις 15:30 ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ μία ώρα μετά θα γίνει η τελευταία προπόνηση της Εθνικής. Η αποστολή του Καναδά, που τη Δευτέρα προπονήθηκε στο «Αλκαζάρ», θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στην «AEL FC Arena» το πρωί της Τρίτης (10:30).Την αποστολή της Εθνικής αποτελούν οι: Μιχάλης Σηφάκης, Κώστας Χαλκιάς, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Νίκος Σπυρόπουλος, Γιώργος Τζαβέλλας, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Σιόβας, Κώστας Κατσουράνης, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Γιάννης Φετφατζίδης, Γρηγόρης Μάκος, Γιώργος Σαμαράς, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Παναγιώτης Κονέ, Παντελής Καφές, Γιώργος Γεωργιάδης.

για να δείτε τι ωραίο γήπεδο θα έχει η β’ εθνικη του χρόνου

*πιο οφ τοπικ δεν γίνεται

Μαθήματα ποδοσφαίρου από τον έλληνα μάγο της μπάλας:

:lol:

Χαριστεας η Μπεργκαμπ???

χαριστεας - εχει παρει euro

well done επο για ακόμη μια φορά…
φιλικό της εθνικής μετά απο καιρό στη λαρισα, με ταυτόχρονη βράβευση του οτο, και ώρα έναρξης 5 το μεσημέρι.!!!
όπου κανένας δεν μπόρεσε να πάει…κανένα συνεργείο δεν εχει κλείσει, ουτε από εργοστάσια δεν εχει τελειώσει την βάρδια του κανείς, με τα μαγαζιά ανοιχτά, και φυσικά κανείς δεν προλαβαίνει να έρθει λαρισα απο την θεσσαλια τέτοια ώρα

δεν θα μπορούσε να γίνει 9:30??
τραγικά πράγματα [-X

*πιλαβιε χθες τα άκουσες αλλά εσυ τι νόμιζες?

αν και τώρα έχει πολυ περισσότερο κόσμο

2o edit τώρα είναι σχεδόν γεμάτο

το 2 ημίχρονο είδα.καλή ανάπτυξη είχαμε,πετύχαμε και 1 πολύ ωραίο γκόλ με φετφατζίδη!!!

το γήπεδο της ΑΕΛ ήταν ψιλοχωράφι…γιατί έτσι?

το χόρτο κάηκε με τους τόνους χιονι που ειχε ρίξει μέσα σε ενα βράδυ(αλλά έμεινε παραπάνω)
αν και τόσο καιρό δεν ειχε δείξει πρόβλημα τώρα δείχνει οτι εχει “αρρωστήσει”…δείχνει καμένο…
το το αλλάζουμε…ήρθαν γερμανοι ειδικοί και θα γίνει ολική αλλαγή…100 χιλιάρικα…

*πάντως τότε οι αγώνες που είχαν γίνει με το χιόνι το χόρτο ήταν χαλί.!!!

Το φιλικό U21 το είδε κανείς;