η χαρά του φασίστα
o Σωτηρακόπουλος τι ζόρι τραβάει και σε κάθε ματς της εθνικής είναι τόσο κομπλεξικός και πρηξαρχίδης;
ξέσπασε, “πάμε πολωνία ουκρανία” :’)
Πολλα μπραβο στους μαγκες για την νικη σημερα.Τωρα ενα χ με την Γεωργια την τριτη και ειμαστε στο Euro :roll:
έλα μωρή ελλαδάρα νίκη με γεωργία και περνάμε Euro.
3 ευκαιρίες-2 γκολ
αυτή είναι η ελλάδα που αγαπάμε =’)
χίλια μπράβο.!
απο το πρώτο ημίχρονο που τα χαφ μας δεν περνούσαν το κέντρο μήπως και πατήσουν καμιά νάρκη,μπήκαν στο δεύτερο λες και ήταν άλλοι παίχτες…κάθε φορά που έδιναν μπάλα μπροστά στα άκρα, ακολουθούσαν την κάθε φάση(οχι σαν το πρώτο ημίχρονο που ο σαμαρας σήκωνε κεφάλι και ήταν στα 40 μέτρα απόσταση)…και βοήθειες απο κάλο βυντρα(καλύτερος αμυντικά).
πολύ καλοί παπαδοπουλος/παπασταθοπουλος
για αυτό το αίσχος συλλάβαμε κανέναν, ή επειδή ειναι δικά μας παιδιά τους δώσαμε μια ακόμη ευκαιρία…??
Δεν υπαρχει περιπτωση να πιασουν κανεναν crimson
Με τα επεισόδια μπερδεύτηκα, ποιος πέταξε τι και που τελικά; Η μολότοφ από εμάς έφυγε, από την εξέδρα; Έλεος δηλαδή αν σε τέτοια ματς περνάνε μολότοφ, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει σε κανένα Παο - Ολυμπιακός φέτος.
Στα του ματς, το πρώτο ημίχρονο μετά τον πανικό ήθελα να βγάλω τα μάτια μου με αυτό που έβλεπα. Κάτι τέτοια ημίχρονα είναι που με κάνουν να σταματώ να παρακολουθώ ποδόσφαιρο μερικές φορές. Στο δεύτερο όχι ότι παίχτηκε και κανένα μεγάλο ματς αλλά αφού μπήκαν τα γκολάκια αλλά euro 2004 από στημένες φάσεις μια χαρά.
Μολις ξεκινησε το παιχνιδι μερικοι δικοι μας με κουκουλες την επεσαν στους κροατες με καπνογονα και μολοτοφ.
Ε εντάξει μολότοφ είχαν όχι καλάζνικοφ τα παιδιά, άντε συχωρεμένα. Αφού δεν είχαμε νεκρό όλα καλά δεν χρειάζεται ούτε συλλήψεις ούτε τίποτα.
πρωτο ημιχρονιο με πηρε ο υπνος.ναι κτριολεκτικα!
ξυπνησα λιγο πριν τα γκολ.το γκολ του γκεκα λες και βγηκε απο το γιουρο :’)
όχι ότι υπερασπίζομαι τους κάφρους, αλλά ρωτήστε τι κάνανε οι κροάτες πριν το ματς.
Για πες γιατι δουλευα και ειδα το παιχνιδι απο το 75 και μετα
από ότι μου είπαν άτομα που ήταν κάτω, περάσαν μια βόλτα από πασά λιμάνι και τα γαμήσαν όλα. και ξαναλέω δεν επικροτώ αυτό που κάνανε οι δικοί μας μετά, άλλα μην έχετε στο μυαλό σας ότι ήρθαν οι πολιτισμένοι οι κροάτες κι εμείς τους τραμπουκίσαμε επειδή είχαμε κάβλες.
Aκριβως αυτο μου ηρθε στο μυαλο!! (Συγκεκριμενα λιγο απο τελικο!)
Παντως μου φανηκε οτι στο γκολ του Γκεκα ο Κροατης (το 4) κουνησε χαρταετο…
Ναι ρε εννοειτε σιγα μην ειναι πολιτισμενοι οι κροατες και εκει παιζει παρα πολυ χουλιγκανισμος απο οσο ξερω
Nα πουμε επίσης πως την επίθεση στους Κροάτες την εκαναν επιβεβαιωμένα ακροδεξιοί.
Ναι αλλά αυτό δεν δίνει και κανένα άλλοθι σε αυτούς που έχουν την ευθύνη του αγώνα…
θα περνούσε εμένα πάνω απο το κεφάλι της γυναικάς μου, του παιδιού μου η μολότοφ και μετά δεν θα έψαχνα να γαμήσω στα 4 τον πιβαλιο και τον κάθε υπεύθυνο…
αλλά τι να λέμε τώρα…τα γήπεδα και τα πέταλα έχουν “πουληθεί” στους μπράβους…και οχι μόνο
*έφαγε και ο βασσαρας γιαούρτια στο τέλος…και ένας Κροάτης φίλαθλος [B]έχασε το δάκτυλο του![/B]
Παίζει να σχετίζονται και Σέρβοι Ερυθρού Αστέρα κτλ? Υπάρχουν πολλά νταλαβέρια και πήγαινελα με τους γαύρους. Αδελφοποιημένοι κτλ