Εθνική Ελλάδος

αυτο το διαβασατε ; lol

Τότε: Ήταν 11 Οκτωβρίου όταν προκριθήκαμε και μαθηματικά στο Euro
Τώρα: Είναι 11 Οκτωβρίου που προκρινόμαστε και μαθηματικά στο Euro
Τότε: Καραγκούνης, Κατσουράνης και Χαριστέας πήγαιναν Euro (πρώτο μετά το 1980)
Τώρα: Καραγκούνης, Κατσουράνης και Χαριστέας πηγαίνουν στο Eυrο (τρίτο τους σερί)
Τότε: Στο τελευταίο κρίσιμο ματς θέλαμε ένα γκολ και έμειναν με 10 παίκτες οι αντίπαλοι μας στο 69' (λόγω αποβολής παίκτη της Β. Ιρλανδίας στο 0-0)
Τώρα: Στο τελευταίο κρίσιμο ματς θέλαμε ένα γκολ και έμειναν με 10 παίκτες οι αντίπαλοι μας στο 69' (λόγω τραυματισμού παίκτη της Γεωργίας στο 1-0)
Tότε: Ένας παίκτης του ΠΑΟΚ (Βρύζας) έβαζε καθοριστικό εκτός έδρας γκολ σε χώρα της πρώην ΕΣΣΔ (Αρμενία).
Τώρα: Ένας παίκτης του ΠΑΟΚ (Φωτάκης) βάζει καθοριστικό εκτός έδρας γκολ σε χώρα της πρώην ΕΣΣΔ (Γεωργία).
Τότε: Ενδιάμεσα στους προκριματικούς αγώνας δώσαμε φιλικό στην Αυστρία όπου σκοράραμε δύο τέρματα (2-2).
Τώρα: Ενδιάμεσα στους προκριματικούς αγώνας δώσαμε φιλικό στην Αυστρία όπου σκοράραμε δύο τέρματα (1-2).
Τότε: Ενα από τα γκολ στην Αυστρία το έβαλε παίκτης που σκόραρε στο τελευταίο κρίσιμο ματς του ομίλου (Τσιάρτας)
Τώρα: Ενα από τα γκολ στην Αυστρία το έβαλε παίκτης που σκόραρε στο τελευταίο κρίσιμο ματς του ομίλου Φωτάκης)
Τότε: Ο Τάκης Φύσσας πανηγύριζε την πρόκριση στο Euro (ως ποδοσφαιριστής)
Τώρα: Ο Τάκης Φύσσας πανηγυρίζει την πρόκριση στο Euro (ως τεχνικός διευθυντής)
Τότε: Ο Χαριστέας έβαζε καθοριστικό γκολ στα τελευταία λεπτά (87') σε χώρα της πρώην ΕΣΣΔ (Ουκρανία)
Τώρα: Ο Χαριστέας έβαλε καθοριστικό γκολ στα τελευταία λεπτά (85') σε χώρα της πρώην ΕΣΣΔ (Γεωργία)
Τότε: Ένας ξένος προπονητής (Ρεχάγκελ) μας οδήγησε στα τελικά του Euro.
Τώρα: Ένας ξένος προπονητής (Σάντος) μας οδηγεί στα τελικά του Euro.

Και ξεφεύγοντας από το ό,τι συνέβη στα προκριματικά, ας δούμε και άλλες δύο συμπτώσεις από το γενικότερο αθλητικό και πολιτικό περιβάλλον.

Τότε: Ήμασταν λίγους μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξάγονταν σε ευρωπαϊκό έδαφος (Αθήνα)
Τώρα: Είμαστε λίγους μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν σε ευρωπαϊκό έδαφος (Λονδίνο)
Τότε: Ήταν κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ αλλά όλα τα γκάλοπ έδιναν προβάδισμα στην Νέα Δημοκρατία
Τώρα: Είναι κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ αλλά όλα τα γκάλοπ δίνουν προβάδισμα στην Νέα Δημοκρατία

Τι λέτε λοιπόν; Όλες αυτές οι συμπτώσεις μήπως μας οδηγήσουν σε άλλο ένα “τρελό” Euro; Όπως και να έχει θα είμαστε και σε αυτή την διοργάνωση εκεί!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά!

Parabéns senhor Santos!

για μένα ο τοροσίδης θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σαν δεξί μπάκ.ειναι γρήγορος,διείσδυτικός και κάνει overlap στο χαφ το οποίο μας δίνει παίκτη παραπάνω στην επίθεση.α έχει και καλή σέντρα.

εγώ τζιόλη και μάκο δεν τους ξεγράφω.πιστεύω οτι μαζί με κατσουράνη,καραγκούνη και φωτάκη μπορούν να κρατήσουν το κέντρο.εξάλλου και το 2004 λέγανε πολλοί που πάμε με ζαγοράκηδες,μπασινάδες κλπ απέναντι σε ζιντάν,βιειρά και τους λοιπούς αστέρες.

και που πήγαν οι ζαγορομπασινάδες τι έκαναν?

πηραν το Ευro?

έλα μωρε σιγά τη διοργάνωση[-X

Μα μόνο εγώ πιστεύω στον Κυριάκο Παπαδόπουλο ως αμυντικό χαφ μπροστά από τα στόπερ; :stuck_out_tongue:

στη σαλκε βασικα αμυντικο χαφ δεν παιζει κυριως?

Πέρσι στα δύσκολα σχεδόν μόνο αμυντικό χαφ τον έβαζαν (δηλαδή Ch.L.). Φέτος νομίζω είχαν κάποιους τραυματισμούς και τον γύρισαν στα στόπερ σε λίγα ματς.

Ο Πλιάτσικας τι κάνει πλάκα στην πλάκα; Κι αυτός εκεί δεν ήταν;

ο πλιάτσικας κάνει παρέα στον γιαννάκη 8)

Τζόρβας
Σηφάκης
Χιώτης

Τοροσίδης
Βύντρα
Παπασταθόπουλος
Α. Παπαδόπουλος
Κ. Παπαδόπουλος
Μανωλάς
Τζαβέλλας
Σπυρόπουλος

Κατσουράνης
Τζιώλης
Μάκος
Φωτάκης
Νίνης
Κονέ
Καραγκούνης
Φετφατζίδης

Σαμαράς
Γκέκας
Σαλπιγγίδης
Χαριστέας

Αν και μας αγχωσαν παλι χτες πηραν την νικη και παμε και επισημα πλεον Euro. Οι θεση που με προβληματιζει περισσοτερο απο ολες ειναι του τερματοφυλακα, ο Τζορβας ειναι για γελια… Απορω πως αυτος ο παικτης πηγε Ιταλια… Ας παιζει ο Σηφακης που πιστευω οτι ειναι πολυ καλος και σχετικα σταθερος. Επισης και στα αμυντικα χαφ εχουμε θεμα, ο Κατσουρανης εχει καποιες εξαρσεις, αλλα μεχρι εκει, ο Μακος δεν μου γεμιζει το ματι, ο Τζιωλης ειναι αναλογα σε τι μερα θα βρεθει. Μπροστα και πισω ευτυχως εχουμε επιλογες. Και θα ειναι μεγαλο εγκλημα να μην παρει τον Μητρογλου στο Euro.

Μάλλον ο Χιώτης είναι τώρα ο πιο κατάληλος:):!:

Απο τον Τζορβα ακομα και ο Δασκαλακης ειναι καλυτερη επιλογη.

τζόρβας ή κοστάνζο??? με το χέρι στη καρδιά:!:

να πω κ εγω μια μικρη γνωμη για την εθνικη.

φρικη, χαλια, σκατα. βασικα ποτε δεν μου αρεσε η εθνικη. εχουμε αταλαντους παικτες και παμε να χτυπησουμε παμντα σε δυναμη και παθος. ειναι τα μονα που διαθετουμε. το 2004 βιωσαμε την απολυτη κωλοφαρδια και καταφεραμε κατι μοναδικο ειναι η αληθεια αλλα τα θαυματα μια φορα γινονται. το ποδοσφαιρο μας ειναι πολυ πισω και δεν το κοβω τα επομενα χρονια να κανουμε κανα φοβερο βημα σαν χωρα και συνεπως και σαν εθνικη. δεν ειναι μπασκετ το ποδοσφαιρο να εχουμε εναν νοβιτσκι να καθαριζει ολα τα ματς.

ετσι, το εχουμε γυρισει στην αμυνα και στις προσευχες. σπανια βλεπω την εθνικη γτ μου προκαλει χασμουρητο. το ιδιο συναισθημα και χθες που εκατσα να δω το ματς. εμεις χαναμε και απο το 50’ και επειτα παιζαμε ΜΟΝΟ με γιομες. σε ποιον? στον σαλπι η στον γκεκα? στους πιο κατω και απο μιλκο? ημαρτον. και ενταξει, κοιμηθηκε και παλι ο θεος, κοντραρε η μπαλα και βαλαμε το γκολ. ολα καλα λοιπον. εγω σαν ελληνας και νοημων φιλαθλος νιωθω ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ για τα τελευταια 14 λεπτα παιχνιδιου οπου καναμε πασες στην αμυνα. πιο UNFAIR PLAY δεν εχω ξαναδει τοσα χρονια. μα 15 λεπτα? δεν ντρεπονται? αν δεν μπορουν να συντηρησουν το σκορ απεναντι σε μια ομαδα που παιζει με 10 παικτες να μην παιζουν μπαλα.

κριμα γιατι υπαρχουν καποιοι νεοι παικτες που αξιζουν αρκετα στην ομαδα και μπορουν να βοηθησουν να χτιστει ενας δυνατος κορμος για το μελλον. η νοοτροπια του ελληνα ομως δεν αλλαζει. κριμα…

έχεις δίκιο, ντροπή γιαυτή την ομάδα. ντροπή. μη πάει κανείς να την ξαναδεί σε γήπεδο. 10 χρόνια είναι κολόφαρδοι. ΠΟΤΕ δεν έχουν παίξει μπάλα, ΠΟΤΕ δεν έχούν κάνει ένα παιχνίδι της προκοπής και ΠΟΤΕ δεν άξιζαν να κερδίσουν.λογικά ότι πενιχρά αποτελέσματα έκαναν αυτά τα 10 χρόνια θα τα έκαναν ντοπαρισμένοι,γιατί αλλιώς δεν εξηγήται! είναι όλοι άχρηστοι:!:

Deadmeat με το “η νοοτροπία του Ελληνα δεν αλλάζει” να φανταστώ αναφέρεσαι στον εαυτό σου; Κατά τ’άλλα ανάξιο σχολιασμού το οτιδήποτε έχεις γράψει.

Γιατί τόσο ανάξιο σχολιασμού?
Επειδή προτιμάει να βλέπει τα 90κάτι λεπτά και όχι μόνο αυτό που γράφει ο πίνακας στο τέλος?

Η πραγματικότητα είναι ότι ειδικά από την εθνική που κατέβηκε στην Γεωργία λείπει πάρα πολύ ταλέντο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν χαιρόμαστε με την πρόκριση και ακόμα περισσότερο με το γεγονός ότι στα τελευταία τρία παιχνίδια η ομάδα παρά τα άσχημα ξεκινήματα, ανέβηκε στη διάρκεια του αγώνα και τελικά πήρε αυτό που ήθελε.

Εγώ βέβαια πιο πολύ χαίρομαι γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που μπορούν να την ανεβάσουν επίπεδο στο (εγγύς) μέλλον.

Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς μπάλα ακόμα δεν βλέπουμε. Εκτός κι αν σε κάποιον αρέσει η μαζική άμυνα (θεμιτό) οπότε πάω πάσο. Αλλά δεν μπορείς να εγκαλείς τον άλλον επειδή σου λέει ότι βαριέται με αυτό που βλέπει.

μπάλα δεν παίζουμε αλλά το πόστ του deadmeat φτάνει στα όρια της απαξίωσης.και νισάφι πια με την κωλοφαρδία.10 χρόνια καλές πορείες δεν είναι κωλοφαρδία.απλά η ομάδα παίρνει αποτελέσματα στηριζόμενη στην καλή αμυντική της λειτουργία.

Τι λες! Εδώ ο βάζελος έχει 100 χρόνια κωλοφαρδία.

Κατά τα άλλα όσοι περιμένουν να δουν καλή μπάλα σε προκριματικά Euro μάλλον είναι από άλλο πλανήτη. Ας μου δείξει κάποιος μία ομάδα που να παίζει συστηματικά θεαματικά στα προκριματικά.