πόλεμο στην Ελβετία ΤΩΡΑ! Με έπεισε ο Θεοφιλόπουλος…
Πατσατζογλου παιχτης Γ’ εθνικης.
ax!!!τι εχασε ο πατσα ρε?>#-o #-o #-o
Αιντε πηραμε την ισοπαλια τουλαχιστον.Πολλα κορνερ στο παιχνιδι,πολλα δοκαρια,πολλα λαθη.Ηταν ενα καλο παιχνιδι απο αποψη φασεων,αλλα οι ομαδες δεν επαιξαν και το κατι αλλο.Παρολο που τα παραελεγε ο σπορτσκαστερ για τα επιθετικα φαουλ,υπηρξαν πολλα που δε δοθηκαν.
Οι τουρκοι προς το παρον 0-0 με ουγκαρια.
Γιατί ρε Λύμπε?Γιατί?#-o (Τελικά πολύ ξυλοκόποι οι Νορβηγοί…Και υστερα λέγαμε για την Βόρεια Ιρλανδία…:lol: Οσο για τον διαιτητή καλύτερα να γίνει τραπεζικός υπάλληλος ή τυρέμπορας στην κωλοχώρα του την Ελβετία…Τέλος…)
Έτσι ακριβώς! [-X
Κοίτα δεν είναι επιθετικός και ήταν σε θέση που μόνο ένας καλός φορ θα ήξερε πως να αντιδράσει.
Ποπο αυτο το ελβετικο τυρι που βαλανε να (μην) σφυραει θελω να το λιωσω σε καζανι με φοντυ.
Δεν ειναι δυνατον να μας πλακωνουν στις κλωτσιες και τις μπουνιες οι αλλοι και να δινει ενα φαουλ ανα 15λεπτο…ΕΛΕΟΣ.
Πηραμε το Χ τουλαχιστον και αν ο Πατσας δεν χεζοταν να σουταρει ισως να παιρναμε και το διπλο σημερα…
Δεν πειραζει,σταθηκαμε καλα απεναντι στο καθαροτατο παιχνιδι των βαρβαρων και τους μπηξαμε και 2 γκολακια ετσι για πλακα.
Στο γκολ του Riise λυπαμαι που θα το πω αλλα ο Χαλκιας φερει ευθυνη…Στου Καριου το τυρι κοιτουσε παλι τις πεταλουδες και του φανηκε απολυτα φυσιολογικο που σωριαστηκε κατω ο Κυργιακος.
ναι αλλα στο δευτερο ημιχρονο ο χαλκιας μλκ ηταν γιγαντας. το τι ξυλο εφαγε δε λεγεται. κανεις δε μπορει να τον κατηγορησει. τι κλωτσια στο κεφαλι, τι σπρωξιες τι τραβηγματα του ριξαν δε λεγεται.
πολυ το χαρηκα που δε βαλανε γκολ.
Ρε σεις χαλαρωστε λιγο με τον διαιτητη, νταξει ηταν φανερο οτι εσπρωχνε Νορβηγια αλλα δεν ειχε καμια σχεση με αυτο που περιεγραφε ο Θεοφιλοπουλος…
Εμενα και παλι δεν μου αρεσε πως παιξαμε, αλλα αφενος το αποτελεσμα ηραν καλο αφετερου εχω αποδεχτει οτι αυτους τους παικτες εχουμε (με Οτο) αρα αυτοι θα παιζουν…
Δλδ αν δεν ειχαμε Ρεχαγκελ ποιοι αλλοι παικτες θα επαιζαν και θα προσεφεραν καλυτερο θεαμα? Με βαση τους σημερινους ε, ασε εξω τον Χαριστεα.
Καλυτερο θεαμα κανεις προφανως γιατι στην Ελλαδα απο πιτσιρικαδες ολοι μαθαινουν να παιζουν για το αποτελεσμα. Βασικα μου χτυπαει ασχημα ο Τοροσιδης για αριστερο μπακ ας πουμε. Η ο Σαλπιγγιδης δεξι χαφ. Αχρηστευονται εντελως σε αυτες τις θεσεις…
Επισης για το οτι ο Μπασινας παιζει ακομα δεν κανω καποιο σχολιο. Κατα τ’ αλλα ΟΚ ειμαστε…
Συμφωνω στα περισσοτερα. Για τον Μπασινα δεν ξερω, ποτε μου δεν τον συμπαθησα ιδιαιτερα ως παικτη αλλα δεν θεωρω οτι εχουμε καποιον καλυτερο αυτη τη στιγμη στον ρολο του. Αριστερο μπακ ειναι καλο να δοκιμασει Σπυροπουλο με Μαλτοουγγαριες, θα δυναμωσει πολυ η πλευρα μας με εναν αριστεροποδαρο.
Εμενα ενα ακριβως πραγμα με εκνευριζει σ’αυτην την ομαδα. Το οτι δεν εχουμε πλανο στην επιθεση.
Δεν ακουγα πολυ την περιγραφη,δεν ηταν δυνατα στο μαγαζι,αλλα εγω πραγματικα εκνευριστηκα με το ξυλο που επεφτε εκει μεσα.Δεν ειπα οτι επαιζε τρελα Νορβηγια,και δικα μας σκληρα φαουλ δεν τα εδινε(οπως πχ σε εκεινο το 2πλο μαρκαρισμα στον Καριου στην περιοχη που αντι να δωσει πεναλτυ του εδωσε κιτρινη για θεατρο),αλλα με το σκληρο παιχνιδι των Νορβηγων το γαμισε λιγο.
Ο Τοροσιδης αριστερα οντως δεν την παλευε,αλλα τον Σαλπιγγιδη τον εβαλε δεξια μαλλονγια να τρεχει και να ανοιγει διαδρομους για τον Γκεκα απο τη μια,αλλα και για να μαρκαρει τον Riise απο την αλλη.
Τον Χαλκια δεν τον κατηγορησα ρε Angmar,απλα λεω οτι στο γκολ φερει ευθυνη.Στο 2ο ημιχρονο πραγματικα ηταν πολυ καλος και κρατησε το Χ παρα την πιεση.
Εκεινο το μαρκαρισμα δεν ηταν πεναλντυ.Ειχε σταθεροποιησει το ποδι του ο αμυντικος μας,απλα ειχε βαλει το ποδι αναμεσα στα δικα του.Το κατα ποσο ηταν καρτα δε ξερω.Το ιδιο και για το σαμαρα,που πιστευω πως το κανε για να προσπαθησει να παρει κατι,αλλα καρτα δεν ηταν γιατι θα μπορουσε καλλιστα να ειχε πεσει απτην πιεση του ριισε.
Τη μεγαλυτερη ευθυνη για το δευτερο γκολ τη φερνει ο Riise:p
Αναλυτικά, οι δηλώσεις Σεϊταρίδη:
• Τελικά, Γιούρκα, έγινε μεγάλη μάχη;
«Μάχη -δεν λες τίποτα. Κορμιά έπεφταν! Πολύ δυνατό παιχνίδι, ένα πραγματικό ντέρμπι. Το περιμέναμε. Αλλωστε, ξέραμε πως το παιχνίδι των Νορβηγών βασίζεται στη δύναμη και στις μεγάλες μπαλιές».
• Δίκαιο το 2-2;
«Κοίταξε, το παιχνίδι μετά το γρήγορο γκολ που πετύχαμε με τον Σωτήρη, άνοιξε περισσότερο και είχε μια άγρια ομορφιά. Τέσσερα γκολ μέχρι το 40’ δεν βλέπουμε συχνά σε αγώνες της Εθνικής. Το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού. Θα μπορούσαμε να χάσουμε, γιατί αυτοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα. Κάλλιστα, όμως, θα μπορούσαμε και να είχαμε νικήσει με τη μεγάλη ευκαιρία στο τέλος. Σημασία έχει πως πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και όλα εξαρτώνται από εμάς, ενώ οι άλλοι είναι με το κομπιουτεράκι στο χέρι. Η πρόκριση στα τελικά είναι πλέον πολύ κοντά».
• Με τον διαιτητή τι έγινε τελικά;
«Απαράδεκτος! Μας έκανε αλγεινή εντύπωση σε όλο το ματς. Δεν ήταν μόνο αυτά που δεν σφύριζε, και το γκολ φάουλ με το οποίο μας ισοφάρισαν σε 1-1, αλλά και το γεγονός ότι μας έβριζε συνεχώς με λέξεις πεζοδρομίου. Ναι, γράψ’ το όπως σου το λέω. Η συμπεριφορά του ήταν κάκιστη και ήμασταν σε δύσκολη θέση, γιατί φοβόμασταν μην αντικρίσουμε και κόκκινη αν αντιδρούσαμε. Έγιναν απίστευτα σκηνικά στο παιχνίδι με πολλούς συμπαίκτες μου. Στην Ελλάδα μού έχει ξανασυμβεί σε μικρότερο βαθμό, σε ένα ματς στου Χαριλάου με τον Παναθηναϊκό, με έναν διαιτητή “αστυνομικό Ζητά” (εννοεί τον Παύλο Παπίλια), αλλά ο Ελβετός ξεπέρασε κάθε όριο. Ηταν προκλητικός και μας εξόργισε όλους. Στο τέλος δε του παιχνιδιού δεν έδινε καν το χέρι, όπως συνηθίζεται με τη λήξη των αγώνων!».
• Η κάρτα, όμως, που σου έδειξε ήταν σωστή;
«Όντως η κάρτα ήταν σωστή, όμως η συνολική απόδοση του διαιτητή και ιδιαίτερα η συμπεριφορά με τα “γαλλικά” ήταν τραγική και πάντα εις βάρος μας».
• Έτσι συμπλήρωσες δύο και δεν παίζεις με τη Βοσνία.
«Ναι, έτσι μου είπαν και αυτό με στενοχωρεί. Χάνω ένα ματς στο οποίο θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη, για να βρεθούμε αγκαλιά με την πρόκριση. Κρίμα, τι να πω. Τα παιδιά θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, όπως κάνουμε πάντα. Όποιος και να λείπει».
• Έγινες αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, πράγμα σπάνιο…
«Από τη δική μου πλευρά οι Νορβηγοί έπαιζαν συνεχώς με τους Ρίισε, Πέντερσεν και η πίεση ήταν μεγάλη. Το ζήτησα εγώ, γιατί δεν άντεχα κάποια στιγμή τους πόνους στη γάμπα. Στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου δέχτηκα ένα χτύπημα αντιπάλου και δημιουργήθηκε αιμάτωμα. Έσφιξα τα δόντια και συνέχιζα, όμως στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου πάθαινα συνεχώς κράμπες και δεν μπορούσα να πατήσω καλά. Έτσι ζήτησα αλλαγή. Στη Μαδρίτη θα με εξετάσει ο γιατρός της Ατλέτικο και θα δούμε αν θα παίξω με τη Μούρθια».
ωραίος διαιτητής…
Καλή επιτυχία στην Ελλαδάρα για το Σάββατο!Έχω παρατηρήσει ότι αν η εθνική κερδίσει χαιρόμαστε,αν χάσει όμως δε στενοχωριόμαστε.Για μένα δεν ισχύει,είμαι φανατικά με την εθνική,μα αυτήν την εντύπωση μου δίνει ο κόσμος έξω,τι λέτε?
Υ.Γ. Θα βάλει καμιά φορά βασικό το Λύμπε ή θα τον βάλει να μας σώσει πάλι στο 80’?
Το Σάββατο εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τον άσο η εθνική. Όσο για το δεύτερο, θα διαφωνήσω. Απλά στις ήττες τα ακούνε οι πάντες φταίνε δε φταίνε, ενώ στις νίκες όλοι θεοποιούνται…
τον εχω ψυχολογησει τον λυμπε.Αμα τον βαλεις απτην αρχη του ματς δε κανει τιποτα.Αμα τον βαλεις αλλαγη παιζει καλα,και βαζει τα χρυσα γκολ
Όχι Λύμπε βασικό!!! Πληζζζζζ
Πσυχολογε!