Εθνική Ελλάδος

Για Τοροσίδη το είπα ότι είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την εμφάνιση του. Τον βλέπω από τα πρώτα του βήματα και πιστεύω ότι έχει τα φόντα να κάνει πραγματικά λαμπρή καριέρα. Δεν είναι τυχαίο το ότι όπως διάβασα κάπου, η Γιουβέντους ζήτησε κασσέτες του από τον ολυμπιακό. Και παρά το άχσετο της θέσης του, δεν νομίζω να αμφιβάλλει κανείς για το μεγαλείο της εμφάνισης του.

Συμφωνώ. Πάντως είναι κάπως υπερτιμημένος…

Κάτι τελευταίο. Αυτά για “Μογγόλους” ελπίζω να λέγονται για πλάκα και όχι στην κυριολεξία…

Γιατί Μογγόλοι δεν είναι οι Τούρκοι?

Και οι Μογγόλοι τι είναι? :-k

Απογονοι των Ελωχιμ

Μογγόλοι. Δεν έχει άλλο. Αλλά οι σημερινοί Τούρκοι είναι απόγονοι τους.

Κάτσε να κάνω σύνοψη… Οι Τούρκοι είναι όλοι (ή σχεδόν όλοι) απόγονοι των Μογγόλων, οι οποίοι υπήρχαν από εξ’ ανέκαθεν . Οκ θένξ

Οι σημερινοι Τουρκοι ειναι επιμιξεια μογγολικων φυλων με ελληνικα, αρμενικα και οτι αλλα υπηρχαν στην περιοχη της Μικρας Ασιας. Αλλιως θα ηταν ολοι σχιστοματηδες.

Οι σημερινοί;;;; Είσαι σίγουρος; Γιατί δε μοιάζουν πολύ με Μογγόλους… Μοιάζουν, αντίθετα, πάρα πολύ με εμάς:!: Κι εμείς δε μοιάζουμε καθόλου με Μογγόλους:-k

Ον τόπικ: σε αυτό το ματς δε θα με πείραζε καθόλου να δω τον παροιμιώδη ρεαλισμό και την έλλειψη φαντασίας της εθνικής μας. Πάμε για το 0-0!!!

Σόρυ αλλά δεν έχω περαιτέρω πληροφορίες για τους Μογγόλους. Για τους Τούρκους είμαι σχεδόν σίγουρος πάντως.

Ότι είπε ο Led.

Μιλάς για αυτούς που είναι στα παράλια. Τράβα προς το εσωτερικό που ζουν σε άλλη εποχή και μετά πες μου.

Έχεις πάει εσύ; Γιατί ούτε πιο μέσα έχει σχιστομάτηδες. Εκτός αν οι Κούρδοι σου φαίνονται κι αυτοί σαν Μογγόλοι…

Το σχιστομάτηδες δεν το καταλαβαίνω. Δεν μιλάμε δα για κινέζους.

και οι Μογγολοι σχιστοματιδες ειναι

Το ξέρω αλλά όχι τόσο τραγικά όσο το παρουσιάζετε! Άλλωστε ήδη μιλήσαμε για επιμιξίες. Κανείς δεν μίλησε για καθαρούς Μογγόλους.

οφ τόπικ ω ρε είστε όλοι

:twisted: :twisted:

Το “Μογγόλοι”, που συχνά λέγεται μειωτικά για τους Τούρκους, είναι μια ρητορική υπερβολή, ή ίσως προέρχεται από κάποια σύγχυση με τους Ούνους. Οι Τούρκοι, πριν καταλάβουν το Βυζάντιο και εξαπλωθούν στην Ευρώπη, διαμορφώθηκαν γλωσσικά και πολιτσμικά μέσω μιας παρατεταμένης διαμονής αρκετών αιώνων στην κεντρική και δυτική Ασία, και δεν είχαν καμία επαφή με το τι γινόταν στη Μογγολία (που είναι στα βορειοανατολικά της Κίνας). Μετά έμαθαν και μπάλα (ΟΝ ΤΟΠΙΚ! ΟΝ ΤΟΠΙΚ!:stuck_out_tongue: )

hoegaarden = 1ος ξαδερφος του Λιακοπουλου :lol: :lol: :lol:

#-o #-o #-o #-o #-o

ετσί ρε,φόβος και τρόμος είμαι