Αιντε μωρη Ελλαδαρα.Αιντε
Θα ξαναζησουμε στιγμες euro 2004?
ΝΑΙ!!!
Αιντε μωρη Ελλαδαρα.Αιντε
Θα ξαναζησουμε στιγμες euro 2004?
ΝΑΙ!!!
καντε τωρα το ρεχαγκελ πρωθυπουργο…
Μπραβο παιδια και μπραβο Οτο! Μπραβο για την καλη μπαλα σημερα και περισσοτερο μπραβο γιατι μετα την αποτυχια στα προκριματικα του Μουντιαλ και μετα το 1-4 ειδαμε τα λαθη μας και τα διορθωσαμε…
Αν βγαλει και τον Χαριστεα δε, υποκλινομαι!
Ετσι!!!Βεντουζα!!!
μπραβο στα παιδια
μπραβο στον ρεχαγκελ
μπραβο στην ομαδα
αλλα και ενα μεγαλο μπραβο και στους τουρκους φιλαθλους για την συμπεριφορα τους στο τελος
αυτη η ομαδα ειμαι πεπεισμενος οτι θα μας ξανακανει υπερηφανους και στο ερχομενο euro
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ
Εντωμεταξυ ειδατε ρε τους τουρκουσμογγολουσδολοφονους τι απολιτιστοι ειναι! Οχι μονο δεν πεταξαν μπουκαλια και αντικειμενα οπως κανει καθε σοβαρος οπαδος οταν χανει η ομαδα του, αλλα χειροκροτησαν κιολας! Ντροπη, καλα κανουμε και τους βριζουμε…
Αχ.Ωραια ηταν.
Χασαμε τα κερατα μας βεβαια,αλλα τουλαχιστον το πηραμε το 2πλο.Αυτες οι αδερφες μονο να πεφτουν ξερανε.
Κλαφτε τωρα.
Πιστευω μακραν η καλυτερη εθνικη που εχουν δει τα ματακια μας:D
πεστα…
φοβερή μπάλα, δημιουργικό ταμπούρι, μπράβο στην εθνική.
Ο Άντζας μαγευτικός, ο καλύτερος. Δεύτερος Τόρο.
Πάμε γιούρο τώρα
Θεριε πηγαινε σε κανα τουρκικο λομπι και δειχτους τη τσουτσουνα σου :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγω πιστευω πως ο ρεχαγκελ καλα κανει και βαζει τον χαριστεα.Ειναι εξυπνος ο ρεχαγκελ.Ξερουν οι αντιπαλοι οτι ο χαριστεας ειναι παλτο,και θεωρουνε εκεινη τη μερια νεκρα ζωνη,μετα κανει τον χαριστεα αλλαγη και βαζει τον λυμπερο και πηγαινει δεξια ο αμανατιδης και ξαφνικα δεν ξερουν τι τους ηρθε απο δεξια,καταλαβες?:lol: :lol:
Θα βγουμε σημερα κοντα σε τουρκικη συνοικια νομιζω.
Μουχαχα.Θα τους δειξω το πλι μ.
ο Ρεχάγκελ μετά το 1-4 νομίζω ξύπνησε. το γράφει κ ο κάρπετ σήμερα. αλλάζει παίκτες κ είναι πιο κινητικός
σήμερα μου άρεσε πολύ. ταμπούρι στην αρχή με Γκέκα να σκοτώνεται μπροστά κ βοήθειες από πλάγιους, γαιτί ήξερε ότι οι Τούρκοι θέλουν τους βαθμούς κ όσο πέρναγε ο χρόνος θα ζορίζονταν. όταν ο Γκέκας έσκασε κ άρχισαν οι κλωτσιές, βάζει Λύμπε που παίζει πλάτη κ κρατάει μπάλα κ μετατοπίζει το βάρος του παιχνιδιού μπροστά. πανέξυπνο.
0-1 μετά το 70 δεν είχα πει από το ημίχρονο ?
Η πιο σωστη του κινηση σημερα ηταν που γυρισε Αντζα 2ο στοπερ και Δελλα λιμπερο κι ετσι καθαριζαμε ολες τις φασεις…
σωστό κ αυτό
αλλά ο Δέλλας είναι άχρηστος
Η πόλις εάλω…Πάμε για άλλα τώρα…
Ευεργετική ήττα
κι όμως, η ήττα με 1-4 της Εθνικής μας στο Καραϊσκάκη από την Τουρκία του Φατίχ Τερίμ στις 24 Μαρτίου αποδείχτηκε «κλειδί» για την πρόκριση της δικής μας ομάδας και αιτία καθίζησης των γειτόνων στη συνέχεια. Αν περνάμε πρώτοι κι άνετοι και αν το βράδυ αντιμετωπίζουμε χωρίς άγχος τους μισοπνιγμένους από το άγχος Τούρκους, είναι γιατί υπήρξε εκείνο το αποτέλεσμα.
Τέσσερις μέρες μετά τον θρίαμβό τους οι Τούρκοι παίζουν με τους Νορβηγούς σίγουροι για την πρωτιά τους: σώζονται χάρη σε δύο χοντρά λάθη του Νορβηγού τερματοφύλακα. Αντί να ακούσουν το καμπανάκι, αποδίδουν την ανέλπιστη ισοπαλία στο «μαγικό» ραβδί του Τερίμ, του θριαμβευτή της Αθήνας. Ο αποκαλούμενος και «αυτοκράτορας» Τούρκος κόουτς εφησυχάζει και δεν ξυπνάει ούτε κι έπειτα από την ήττα από τους Βόσνιους. για την ακρίβεια όταν οι τουρκικές εφημερίδες τού υπενθυμίζουν ότι πέταξε ήδη τους βαθμούς της Αθήνας, γίνεται έξαλλος και μιλάει για αχαριστία! Ο,τι ακολουθεί είναι μια τρομερή προσπάθεια του Τερίμ να αποδείξει ότι κατέχει τα μυστικά της εθνικής καλύτερα από τον καθέναν: οι ισοπαλίες με τη Μάλτα και τη Μολδαβία είναι η τιμωρία μιας ομάδας, που επειδή νίκησε στην Αθήνα, νόμιζε ότι έγινε μεγάλη. Η Τουρκία του έχει ποιότητα και το απέδειξε αποσπώντας σε ένα φιλικό ματς τον Ιούνιο, μια καθόλα κολακευτική «λευκή» ισοπαλία από τους Βραζιλιάνους -όμως για να πάρει αποτελέσματα αυτή η ομάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και να μην έχει έπαρση.
Από την έπαρση (που είναι χειρότερη αρρώστια από τη χαλαρότητα π.χ.) θεραπεύτηκε η Ελλάδα μετά τον εντός έδρας διασυρμό από τους Τούρκους. Την ώρα που ο Τερίμ απέκτησε βεβαιότητες, ο Ρεχάγκελ ξαναβρήκε τη δημιουργική ανασφάλειά του. Σοκαρισμένος από τον ξεσηκωμό των θεατών στο Καραϊσκάκη και αγανακτισμένος από τη σκληρή κριτική που του ασκήθηκε, ο Οθωνας είχε μια αντίδραση ελάχιστα γερμανική: έβαλε νερό στο κρασί του! Στο ματς με τη Μάλτα κάνει έξι μαζεμένες αλλαγές και από εκεί κι έπειτα στην ομάδα του δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι, «ήρωες» και «ψάρια», βασικοί και παγκίτες: υπάρχουν μόνο ποδοσφαιριστές. Ο Ρεχάγκελ ξαναβρήκε τους χαμένους κανόνες, την ώρα που ο Τερίμ πίστεψε ότι η μοναδική σταθερή αξία της Τουρκίας είναι ο ίδιος. Εχω την εντύπωση ότι αν δεν είχε έρθει ο διασυρμός από τους Τούρκους, το «εγώ του Ρεχάγκελ» θα είχε διαλύσει την ομάδα, περίπου όπως «το εγώ του Τερίμ» κατέστρεψε τους Τούρκους.
Δόξα τω Θεώ, εκείνο το βράδυ χάσαμε!
κάρπετ - sportfm.gr
Με κάλυψε απολύτως ο σύντροφος monte!..Μπράβο στα παλικάρια, άντε με το καλό στο Euro (λες να κάνουν κανένα μαγικό να τρελαθούμε τελείως next summer;Λες;
Μα ποιος έπαιξε άσχημα από την ομάδα μας απόψε;…Δεν μπορώ να εντοπίσω κάποιον…
Συγχαρητήρια!!! Otto Rehagel for President!
Πραγματικά, αν και σήμερα έλεγες τίποτα για Όττο / εθνική…:lightsabre: :twisted:
Μπαλάρα, ομαδάρα…τα σέβη μου! Άξια στο δεύτερο συνεχόμενο Euro, τεράστια επιτυχία από μόνη της.
Βουλώσαν πολλά στόματα σήμερα.
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ…ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ…!!!
Πολλα συγχαρητηρια στα χρυσα παιδια της εθνικης που εδειξαν στους Τουρκους ποια ειναι η ελληνικη ψυχη…
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ!!!:drunk: :drunk: :yahoo: =D> =D> =D>