ή μπορω να μεταναστευσω στο Λιβερπουλ που μ’αρεσει κιολας αχ!
Πάααααααααααεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι#-o:!:
ενα αλλο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το ολο βρισιδι στον βυντρα.
μπορει να μην ειναι ο πιο αποτελεσματικος παιχτης(αν και τον θεωρω αξιοπρεπη center back), αλλα ειναι απο τους πιο φιλοτιμους ποδοσφαιριστες και στην εθνικη και στον παναθηναικο.
μπορειτε να βριζετε τους προπονητες που τον βαζουν, αλλα οχι αυτον.ο, τι μπορει κανει.
θα μπορουσε και καλυτερα
σιγουρα, αλλα δεν μπορεις να βριζεις καποιον επειδη δεν ειναι σε φορμα, οταν σκυλιαζει σε ολο το ματς.
για καποιο καιρο κι εγω τον εβριζα, αλλα καταλαβα το λαθος μου.
με τοσα που ακουει το παλικαρι και με την ψυχολογια που θα εχει, παλι καλα παιζει.
Για τον σκοπο που μπηκαμε δλδ για να παρουμε το Χ παιξαμε καλα,απο εκει και περα λιγο η αποβολη,λιγο η ατυχια με το δοκαρι,τελικως χασαμε. Παντως η ελβετια δεν εδειξε τπτ,με 11 παικτες ισως καταφερναμε να βαλουμε γκολ.
δεν ειναι ομαδα για παγλοσμιο αυτη,μην σωσει και παει
Παικταρας εινα ο βυντρα και το εννοω.
Για να μη λετε οτι ειμαι μετα Χριστο προφητης…
Ποιος είναι μετά Χριστό προφήτης; Αφού ενημέρωσα κι όλας, ώστε να το παίξετε άσσο στο στοίχημα!!!
Τελικά του Βύντρα ήταν κίτρινη ή οχι; Τι να πω στους συναδέλφους που θα με πειράζουν τη Δευτέρα;
Περιεργη φαση.
Στην αρχη σηκωνει δευτερη κιτρινη καθως τραβαει τον αντιπαλο αλλα μετα που δεν κανει κατι και εχει ξεκινησει να παιζει η μπαλα του δινει την κιτρινη.
Βυντρας ειναι αυτος και πιστευω οτι θα σε καταλαβουν και οι Ελβετοι
Ο ναουμης περιεγραφε τον αγωνα στο ραδιο στην ερα…εριξα κλαμααα…:lol:
Τι περίεργη φάση ρε; Από τη στιγμή που έχει σφυρίξει για εκτέλεση κόρνερ ο διαιτητής και μετά δεν κάνει τίποτα! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κάρτα! Και το 2ο τους γκολ είναι οφ-σάιντ κάργα. Όταν κάνει τη σέντρα ο Ελβετός, ο Γιακίν είναι οφσάιντ και κάνει κίνηση για μπάλα και επειδή κοντράρει η μπάλα πάει στον άλλον! Έλεος!
Διαβάζω εν τω μεταξύ πως η τελευταία μας εκτός έδρας ήττα ήταν στη Δανία, με τον ίδιο διαιτητή και από ότι διαβάζω είναι κι αυτός που τους είχε περάσει κόντρα στους Τούρκους (είναι το ματς που είχε γίνει ο πανικός μετά με ξύλο ανάμεσα σε παίκτες;). Καλά θα περάσουμε τη Δευτέρα
στο 1:20.
Ειναι τοσο μαλακας που τραβαει στο καπακι μετα απο παρατηρηση.
Τραβηγμενη μεν,μαλακας ο Βυντρα δε…
To είδα.
α) ο διαιτητής αυτό δε το έχει δει γιατί έχει πλάτη
β) δε τραβάει φανέλα, απλά με το χέρι του σπρώχνει
γ) δεν παίζεται μπάλα
δ) δεν είναι τίποτα
Δεν λεμε κατι διαφορετικο.
Γι’αυτο ειπα “περιεργο”.
Αλλα ειπαμε οταν εισαι κιτρινισμενος και μολις εχεις αρπαξει παρατηρηση απλα δεν δινεις αφορμη
Εντιτ φταινε οι Ελβετοι
Kάρβου ήσουν μέσα; #-o
Μη μου πεις πως το είχες παίξει διπλό στο στοίχημα! Συγγνώμη Έπρεπε να σε είχα ενημερώσει πως θα πάω
E, καλα τα 'θελε κι αυτουνου ο κωλος του αμα ειναι ετσι…
Ακου διπλο η Ελλαδα. :lol:
Όχι, δεν έπαθα καμία τέτοια ζημιά…
Πάντως…
καλύτερα…
[SIZE=“5”]…μείνε μακριά από τη Λιέγη! :p:lol:[/SIZE]