Εθνική Ελλάδος

Euro2004 μόνο η συμμετοχή μας έφερε έσοδα 20εκ.? στην ΕΠΟ. Μετά βάλε και τηλεοπτικά από το 2ο Euro της ιστορίας μας που επίσης πήγαμε με Ρεχάγκελ προπονητή. Βάλε και αύξηση εσόδων από τα διαρκείας που πριν το 2004 δεν πουλούσε κανείς τίποτα. Επί Ρεχάγκελ η ΕΠΟ έβγαλε στο νερό καμιά 50αρια εκ.?.

Τώρα αν ζήταγε κι άλλα από τα υπουργεία δε το ξέρω, αλλά δεν ευθύνεται ο Ρεχάγκελ για αυτό. Ο Ρεχάγκελ δεν έμεινε στην Εθνική μόνο γιατί προκριθήκαμε πρόπερσι στο Euro. Έμεινε γιατί κάνει και την ομάδα πιο εμπορική σε διεθνές επίπεδο. Τα ματς μας με την Ελβετία αγοράστηκαν (τουλάχιστον έτσι μου είπαν) και από Γερμανικό κανάλι για παράδειγμα :wink:

ας πέρναμε τον ντομενέκ τότε γιά να μας αγόραζε γαλλικό κανάλι… δεν είναι λογική αυτή. ο ρεχάγκελ κάνει την ομάδα πιό εμπορική? τότε τι θα την έκανε ένας καλύτερος ξένος προπονητής και όχι απολίθωμα…

δεν ξερω αν την κανει πιο εμπορικη ο ρεχαγκελ αλλα οτι τα αξιζει τα λεφτα που παιρνει ισχυει.συμφωνω με καρβου οτι δεν τα παιρνει ουσιαστικα απο εμας τα λεφτα γιατι στο ταμειο της ΕΠΟ τα εφερε αυτος και οι παιχτες με την κατακτηση του euro και την συμμετοχη και στο 2ο euro της ιστοριας μας.

Τραμπάκ, δεν είπα πως πρέπει να μείνει. Είπα πως τα λεφτά του τα έβγαλε. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Εγώ θέλω να βλέπω όμορφη μπαλίτσα, που έχω να δω από το ματς στη Τουρκία και πριν από αυτό από το 2004. Επομένως κι εγώ θα ήθελα άλλον προπονητή. Τα λεφτά δε μπαίνουν στη τσέπη μου για να χαίρομαι που η ΕΠΟ βγάζει από τη μύγα ξύγκι…

ναι βρε, εγω δεν τα βάζω μαζί σου αλλά με τη λογική “το ρεχάγκελ τον κρατάμε γιατί έκανε την ομάδα εμπορική”. τον κακό του τον καιρό λέω εγώ. να τη χέσω την εμπορική ομάδα και τα έσοδα της έπο εάν η εθνική δεν βλέπεται και διασύρεται από όλους τους τυχάρπαστους

Ε οχι και τυχάρπαστοι οι Μολδαβοί. Όλα τα αστέρια της αρμάδας της Σέριφ μέσα ήτανε :stuck_out_tongue:

Aπό τα οποία, αν θυμάμαι σωστά, τα 18,5 εκ. πήγαν στους παίχτες για πριμ κατάκτησης. Και άλλα 4 έδωσε η πολιτεία. 3 εκατ. επίσης για την πρόκριση.

Καταλαβαίνεις ότι τα 50 που λες είναι εκτός πραγματικότητας. Από τους χορηγούς, τηλεοπτικά κλπ. βγάζει 15 εκατ. συνολικά μέχρι το 2010. Για να κατεβάζουμε λοιπόν σιγά σιγά τα νούμερα…:wink:

οχι ρε δεν πηραν τα 18εκατ. οι παιχτες…πολυ πιο λιγα πηραν μου φαινεται.

σορρυ red rum τελικα εχεις δικιο!!το τσεκαρα και οι παικτες πηραν μικτα 17.250.000 εκατ. ευρω

Σωστό, αυτό είναι το μοναδικό ματς που θυμάμαι την Εθνική να παίζει πραγματικά καλή μπάλα… Εγω προσωπικά δεν απαξιώνω τον Ρεχαγκελ. Ειναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής, αλλά έχει κάνει πολλές λάθος επιλογές και δεν βλέπω να μπορεί να δώσει κάτι άλλο…

ειναι και 71χρονων…γεροντικη ανοια λογω ηλικιας οποτε ξεχναει σε καθε ματς και νομιζει οτι τωρα καλεσε πρωτη φορα τον μπουζουξη(χαριστεα) στην ομαδα…:stuck_out_tongue:

καλως η κακως ο ρεχαγκελ ειναι ο πιο επιτυχημενος προπονητης στην εθνικη ελλαδος, ασχετα με το αν πηρε το euro η οχι. Αλλα ειναι φανερο οτι η ομαδα θελει ανανεωση κατι που δεν μπορει να το κανει. Απλα τελειωσε ο κυκλος του και πρεπει να ερθει αλλος.
ποιος ομως?

ψηφιζω αλεφαντο…

φακ!οταν ειπα το ιδιο χθες σε εναν αεκτζη το ιδιο ακριβως μου ειπε:|
τον αλεφαντο τον ρωτησατε ρε?

Aν η ΕΠΟ αλλαξει τις φανελες της εθνικης σε ερυθρολευκες και παει προεδρος ο Κοκκαλης, ο Αλεφαντος θα πληρωσει κι απο πανω

σαν το γιαννακη ενα πραμα στο μπασκετ…

Παντως αν ειναι να παιζει τετοια μπαλα και στο Μουντιαλ καλυτερα να μην παει καθολου γιατι θα τελειωσουμε τα 3 παιχνιδια του ομιλου με 10 τουλαχιστον γκολ παθητικο και εκτος απο ρεζιλι ευρωπαικως (euro 2008) θα γινουμε ρεζιλι και παγκοσμιως…

Δικό τους πρόβλημα το πως τα διαχειρίστηκαν. Όχι δικό μου. Η ΕΠΟ συνεχίζει να δηλώνει τεράστιο έλλειμα, που δείχνει την κακοδιαχείριση που έχουν κάνει αλλά ακόμη κι έτσι η ΕΠΟ στα ταμεία της πήρε 35 εκ. μόνο από αυτά που λες και δεν έχεις βάλει μέσα και αυτά από το Euro 2008. Δες θες 50? Πες 45. Πες και 40. Μικρή η διαφορά για μένα. Η εθνική ποτέ ξανά δεν είχε τέτοια έσοδα…

Σημείωση 1: Νομίζω πως τα τηλεοπτικά τα έχει δώσει μέχρι το '12
Σημείωση 2: Νομίζω στους παίκτες είχε δώσει τα 10εκ. ? και είχε γίνει θέμα από τους διεθνείς που δεν έβαλε η κυβέρνηση άλλα 10 εκ.?, αλλά τους έδωσε όσα και οι Χρυσοί Ολυμπιονίκες. Είστε σίγουροι για τα 18,5?

Εθνικη Ελλαδος ΓΕΙΑΑΑΑΑ ΣΟΥ

Για γελια.Απο την αλλη δεν θελω να περασουμε μουντιαλ.
Δεν ειναι ομαδα αυτη.

Η παλιά καλή εθνική. Τουρίστες. :stuck_out_tongue: